Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Ne kıymetli koca. Elmastan galiba. 😬
Bir bilsem. Ben daha nişanlıydım arkadaşım arayıp dert yanardı. Boşan genç kadınsın tekrar hayat kurarsın derdim (26 yaşında o zamanlar) ama o hep eşinin peşine takılıp kendini rezil etmeyi seçti. Hakaret, küfür, şiddet, aldatma hepsi vardı. Adam zaten aldattığını gizlemiyordu ki artık son zamanlarda. Ben evlendim 3. Çocuğuma hamileyim hala aynı durum. En son kocası çocuk sahibi oldu şimdi boşanmaya çalışıyor çocukları zerre kadar arkadaşıma saygı duymuyor. Yazık etti kendine

İffetsiz kocanızdan boşanmamılısinız, ah pardon yani o kadın boşanmalı!

Bir bilsem. Ben daha nişanlıydım arkadaşım arayıp dert yanardı. Boşan genç kadınsın tekrar hayat kurarsın derdim (26 yaşında o zamanlar) ama o hep eşinin peşine takılıp kendini rezil etmeyi seçti. Hakaret, küfür, şiddet, aldatma hepsi vardı. Adam zaten aldattığını gizlemiyordu ki artık son zamanlarda. Ben evlendim 3. Çocuğuma hamileyim hala aynı durum. En son kocası çocuk sahibi oldu şimdi boşanmaya çalışıyor çocukları zerre kadar arkadaşıma saygı duymuyor. Yazık etti kendine
Eh, kaçınılmaz son. Herifin g.tünü bu kadar kaldırırsa olacağı o. Ben o çocuklara yanarım, yoksa herkes seçimlerini yaşıyor.

Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Kadın iffetsiz ama hamile bırakan akrabanız çocuklarını esini bırakmak istemiyor! O çocukta akrabanızın

Neyden haberi yok diyorsunuz anlamadım? Kadın içkisine ilaç atıp birlikte mi olmuş birlikte olduğundan haberi yok mu :KK47: öyle mağdur gibi anlattınız ki arabanızı sanki iffetsiz kadın mı vermiş sadakat yeminini.. Pes düşünceleriniz sığ

Iffetsiz erkek akrabaniz inkar etse ne olacak ki yani, DNA testi babaligi doker ortaya kardis. Iffetsiz kadinin pasalar gibi nafaka talep etme hakki doguyor bildigim kadariyla. Iffetsiz erkek akrabaniz da davayi kaybedince cocugu nufusuna yazdirmak zorunda. Iffetsiz erkek akrabaniz b.ku yiyen taraf oluyor yani keske pipisini pantalonunda tutsaymis:olamaz:
Yorumuna bayıldımm🥳🥳

Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Pardon kadın iffetsiz adam ne? Adamında kadından aşağı kalır yanı yok

Kadın metresi olunca nasıl olsa ikitane enayi var habersiz eşleri için demiştir. Şimdi çocuk olunca mı tutuştular. Kabul edecek tabiki. İffetsiz baba olmuş hey Allahım...

Adam kendi cocugu diye ne sevinmiştir ne güzel evladım oldu demisti en çok ona uzuldum :silah: :KK61::KK61:

Back
X