• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Arkadaşlar konu sahibine çok yüklenmişsiniz. Unutmayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Ya iffetsiz kadının biri de gelip sizin babanıza, erkek kardeşinize, kocanıza bunu yapsa siz de çare aramaz mısınız? Baksanıza masum, saf, tertemiz, melek gibi adama neler yapmışlar. Namusunu kirletip tohumlarını almış, çocuk yapmışlar. Belki de adamcağızı uyutup spermlerini elektrik süpürgesiyle vakumlamıştır o kadın. :deli: iffet abidesi, namus timsali erkek akraba ne acılar çekmiştir asgafafaafsa 😵😵😵

#kocamadokunma diye bir # yokmuydu bir zamanlar :D

Hiç anlamıyorum bu zihniyeti. Anlamak da istemiyorum. Eşine ve misafirlerine yemek hazırlayıp kendi aç kalan bir kadından "biz kadınlar ne olsa yeriz, erkekler öyle mi, özenmek lazım" diye bir cümle duymuştum yakın zamanda. Bu bile hem çok üzdü hem çok sinirlendirdi.
Hem erkekleri gereksiz yüceltirler hem de onları çok kolay kandırılabilen, manipüle edilebilen, iradesine hakim olmayı beceremeyen biri olarak görürler. İşlerine nasıl gelirse... Bu ne yaman çelişki 🤷
Yani şükredemiyorum halimize bile hindistanda değiliz ama şükür diyorum ama ülkemin halide feci. Hindistanda yada arap ülkelerinde falan kadınlar değersizdir. Hindistanda dizide görmüştüm ama köylerde çoğunlukla erkek oturur yer kadın artıklarını yer erkeğin diye bişe izledim gerçekten öyleymiş ne temizlik ne bişey biliyorlar kadınlar sadece temizlik ve yemek yapıyor orada erken yaşta evlendirilmekte cabası neyse ki atam bize seçme seçilme hakkı verdide biraz ileriye gittik ama şimdi durumumuza bakıyorumda artık gerilerdeyiz :(

Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Sadece kadın mı iffetsiz?

Yazık günah be... O çocuk siz olun.... Ne hissedersiniz.... Niye kadın iffetsiz olsun.... Adam ak kaşıkmı... Ne saçma ne Allahtan korkmaz tabirler.... Yasak ilişkiyi o onaylıyor değilim..... Fakat ben kimimki hadsiz hadsiz yazayım.... Yarın benimde kızım var hayat al sana derse ne derim.... Şimdi evli olan adam neden sadık duramamış.... Yaradılış palavra.... Beyefendi Bi güzel eğlenmiş bide baba olmuş.... Paşa paşa o da eşide kabul edecek..... Eşi dua etsinde bu adam başka başka kadınlardan Başka çocuklar yapmasın.... Nikah kağıt tapu değil efendim.... Adam adam olacak.... Yoksa erkek her yerde var.. Yemesin eşi bu beni kandırdı dayanamadım kötü kadın hikayesini hadi be oradan.... Bakın kadın kadının kurdudur lafını ortaya atan bir erkek.... Bunu biliyormusun uz.... Kadınlar şunu anlamalı bazı adamlar var onlarla hayat sağlam.... Bazı erkekler var canımıza ot tıkar..... Eee o eş o otları toplasın... Kutlarım babalığını beyefendinin

Kadın kadınla kavga etsin erkekler oh dalgasını görsün hayat onlara güzel... Hiçbir sorumluluk almasın vicdanı olmasın sadık olmasın.... Vay efendim öbür kadın... Hadi be oradan ömrünü çürütür bu tipler insanın.... Yetişkin ne demek yaptığını bilmek demek.... Sevişmek kazara olmuyor baştan çıktımla olmuyor yakalanana kadar oh ne ala dünya.... Hadi oradan

Arkadaşlar kocanızı iyi saklayın, yarın öbür gün kocanız evde uyurken iffetsizin biri gelir kocişinize tecavüz eder çocuk peydahlar Allah muhafaza, her gün duyuyoruz böyle şeyler. Gariban kocalar da hiçbir şeyden habersiz baba olurlar falan dağlara taşlara :KK20: Özellikle Maltepe köprüsünden geçerken siper olun kocişinize :KK16:

O çocuğu yaratan Allah biz kimiz ki reddetsin deyip sizinle günaha girelim.... Yaratana söyleyin siz... Çıkıyorum konudan gece gece sevaplarımı bitiremem.

Arkadaşlar kocanızı iyi saklayın, yarın öbür gün kocanız evde uyurken iffetsizin biri gelir kocişinize tecavüz eder çocuk peydahlar Allah muhafaza, her gün duyuyoruz böyle şeyler. Gariban kocalar da hiçbir şeyden habersiz baba olurlar falan dağlara taşlara :KK20: Özellikle Maltepe köprüsünden geçerken siper olun kocişinize :KK16:
niye maltepe köprüsü .öğrenciyken maltepe pazarına giderdik kapanmış şimdi .oralar bozuldu mu yav niye maltepeeee :KK48:

niye maltepe köprüsü .öğrenciyken maltepe pazarına giderdik kapanmış şimdi .oralar bozuldu mu yav niye maltepeeee :KK48:
'Maltepe köprüsünden geçerkene eterle beni bayıltıp spermlerimi çaldılar, ben eşimi aldatmadım' diyen bi kartoloz bey vardı ordan şaaptım :bicak:

Manken ece gürsel’in ablasının vakasını çağrıştırdı konunuz bana. Ablası başka evli bir adamdan 2 çocuk yaptı. Adam 30 yıllık evli bir çocuğu var. Adam açıklamasında diyor ki mankenin ablası için. Beni bayılttı spermimi aldı çocuk yaptı hiçbir şeyden haberim yok diyor..... böyle bir açıklama olabilir mi?

İffetsiz kadın ne demek? Kadın iffetsiz adam iffetsiz değil mi? Sabırlar dilerim.
Ay aynen benim de aklıma o geldi. Bir de şey falan demiş adam, beni Maltepe köprüsü üzerinde bayılttı spermlerimi çaldı. Sanki cebinden para çalmış gibi. Adamla kadının (Ece gurselin ablasının yani) boy boy fotoğrafları var zaten aile fotoğrafları çocuklarıyla birlikte yılbaşında tatilde orada burada 6-7 senedir zaten birliktelermis.. kesin o açıklamayı adamın karısı falan yazdı sinirinden ya da küçük kızı yazdı yoksa böyle bir sacmalık mümkün değil :D

Benim ülkemin kadınları çıkamıyor ki şu kafadan erkelere laf edelim biz. Hale bak konu başlığı “yasak ilişki” ama iffetsiz olan “kadın”. Aynı b*kun laciverti heriflere hiç toz kondurmayın bravo!

Bı kadınsınız be adama laf yok ama kadına saydırıyorsunuz. Insallah basınıza gelır optüm

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim rica ediyorum.

Konu sahibesi rica ediyorum sizde başka bir kadına uygunsuz şeyler yazmak yerine, konuya kadına hakaret etmeden daha anlaşılır yazsaydınız keşke, DNA testini yaptırmak isteyen kim? Hamile kalan kadının kocası mı yoksa sizin akrabanız mı?
Gerçi sonuç değişmez, DNA testini hangi taraf isterse istesin durum ortada, kadının kocası istiyorsa bebeğin babası olmadığını ispat eder, soybağının reddi davası açar, bebek kocasının soyundan çıkarılır, kadın bebeğin akrabanızdan olduğunu ispat etmeye çalışıyorsa da süreç farklı, akrabanız istese de istemese de dava açılırsa DNA örneği vermek zorunda kalır, bebeğin akrabanıza ait olduğu ortaya çıkınca da reddetse ne olacak? Eşini aldattığı, başka bir kadından bebeği olduğu gerçeği yok mu olacak?

Akrabanız olan adam kusura bakmayın ama eşini aldatmış eşine saygısı olmayan, kendine ait olduğunu bile bile bir bebeği reddedecek kadar da vicdan yoksunu bir adam.

Bu konuda akrabam dediğiniz o kötü adamın karısına, karısından çocukları varsa o çocuklara, diğer kadının kocasına ve başka bir kadınla birlikte olurken gıkı çıkmayan akrabanızın ortada bırakmaya çalıştığı o masum bebeğe üzüldüm.

Dilerim o masum sabi için hak yerini bulur.

ipe ipe kabul edecek o cocugu ve umarim karisi biraz onurlu ise o iffet abidesini birakir bosanir. Zira kendi öz cocuguna bunu yapan karisini aldatan bir erkeğin bu ilk vukuati degildir ama ilk kendini belli ettigi vakadir. Siz de akrabaniz fa bir tuhafsiniz yine en delikanli davranan kisi o iffetsiz kadin...

Konu sahibi öyle bir yazmış ki iffetsiz(!) kadin namus timsali masum ve mazlum adami zincirle yaraga baglamis ve tecavuz etmis sanki

Back
X