yasak..

Konu sahibinin cevapları bile dizilerden alıntı. “İhtimali öldürmüş”müş. Yok çok çirkinmişte evrim geçirmişmiş. Kardeşi birden şaap diye öpmüşmüş. İlişkiye mecbur kalmış mış mışşşş. Sen bizi saf sandın herhaall. :işsiz:

Basta acilsaymisin bunlarin hic biri olmazdi. Sen o zamanlar onun sevgisinden emin olmadigin icin soyleyememisin belli ki simdi o dugundeki durum sana cesaret vermis. Olmayacagini bile bile yakmisin gemileri vazgecmisin. Rahatladiysan soyleyerek iyi fakat sonuc degismeyecek bunu biliyorsun. Kardesiyle cikman buyuk hata.

Kardeşiyle öpusup abisiyle nasıl sevgili olacaksınız.
Böyle bir saçmalığı kim kabul eder? Edeninde midesinden şüphe etmek lazim.
Yani abisi size tamam hadi başlayalım dese nasıl başlayacaksiniz?
Eski sevgili olan kardes ne olacak? Yapmayın lütfen cok yanlış yoldasiniz.

Konu sahibinin cevapları bile dizilerden alıntı. “İhtimali öldürmüş”müş. Yok çok çirkinmişte evrim geçirmişmiş. Kardeşi birden şaap diye öpmüşmüş. İlişkiye mecbur kalmış mış mışşşş. Sen bizi saf sandın herhaall. :işsiz:
Sen bilirsin okuma ozaman. Evet diziden geçen cümle. Fakat aşk dizisinde değil çukur da:) vartoluda bir ihtimali öldürdü,bende öyle;) kullanmak yasak mi ?

Kardeşiyle öpusup abisiyle nasıl sevgili olacaksınız.
Böyle bir saçmalığı kim kabul eder? Edeninde midesinden şüphe etmek lazim.
Yani abisi size tamam hadi başlayalım dese nasıl başlayacaksiniz?
Eski sevgili olan kardes ne olacak? Yapmayın lütfen cok yanlış yoldasiniz.
Sevgili olmayız zaten o yapmaz bunu
Sadece içimde tutmak istemedim

Basta acilsaymisin bunlarin hic biri olmazdi. Sen o zamanlar onun sevgisinden emin olmadigin icin soyleyememisin belli ki simdi o dugundeki durum sana cesaret vermis. Olmayacagini bile bile yakmisin gemileri vazgecmisin. Rahatladiysan soyleyerek iyi fakat sonuc degismeyecek bunu biliyorsun. Kardesiyle cikman buyuk hata.
Değişmicek biliyorum

Sen bilirsin okuma ozaman. Evet diziden geçen cümle. Fakat aşk dizisinde değil çukur da:) vartoluda bir ihtimali öldürdü,bende öyle:KK66: kullanmak yasak mi ?
Eğerki buraya konu açtıysan okuyup yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Buna sen karışamazsın. Konun bana inandırıcı gelmedi ve fikrimi söylüyorum. Yasak mı?

Umarım senaryodur.
İki kardeşi şu duruma düşürmek...
Birine hayatı boyunca vicdnını sızlatacak bir sır yüklemek,
Diğerinin öğrenmesi halinde hayatındaki güven duygusunun yerle bir olma ihtimali...
Bu kadar kötülük ve hu kadar bencillik fazla değil mi?
Senin verdiğin aptalca karar, ‘içimde kalmasın’ hırsın ve aptal egonun yaptıkları insanların üzerine nasıl da yük yükledi...
Annene anlatacaksın ya, anne olsam iki tokat atardım ...

Sen bilirsin okuma ozaman. Evet diziden geçen cümle. Fakat aşk dizisinde değil çukur da:) vartoluda bir ihtimali öldürdü,bende öyle;) kullanmak yasak mi ?
tabiki değil ama boşa kaybettiğin zamanı anlamam

Umarım senaryodur.
Diğerinin öğrenmesi halinde hayatındaki güven duygusunun yerle bir olma ihtimali...
Senin verdiğin aptalca karar, ‘içimde kalmasın’ hırsın ve aptal egonun yaptıkları insanların üzerine nasıl da yük yükledi...
annem baya çıldırdı tokatla kalsa iyiydi evlatlıktan red ederim seni dedi. Bir daha onunla yüz yüze gelirsen dedi. Fakat konuştum geldim yüz yüze

Umarım senaryodur.
Konuştuğumda, aynılarını söyledi. Öyle bir yük yükledin ki bana dedi, bakamıyorum onun yüzüne dedi. :(

Back
X