• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasak..

Ee sonra nolmus?
Ayrılmak istediğimi oğuza (sevgilim) söyledim. Başkası var zannetti, açıklama yapmadım. Mert (abi) mesaj attım, müsait misin dedim evet yazdı,konuşabilir miyiz dedim. Ne hakkında yaZdı. Şuan da ona da birşey yazmadım, düşünüyorum.

Ayrılmak istediğimi oğuza (sevgilim) söyledim. Başkası var zannetti, açıklama yapmadım. Mert (abi) mesaj attım, müsait misin dedim evet yazdı,konuşabilir miyiz dedim. Ne hakkında yaZdı. Şuan da ona da birşey yazmadım, düşünüyorum.
Kardesi kardesemi dusureceksin. Sence sacma olmazmi

Abisine açılmayı mi düşünüyorsun?
Bu arada mert ismini çok severim:)

Ayrıldığınızı biliyorum. Neden peki? Yazmış mert.. Sebebini yüz yüze mi konuşsak? yazdım. Ben bu konun neresindeyim,benle neden konuşuyorsun, damla. Oğuzla konuşup halledin bu durumu yazmış

:KK70::KK70::KK70:
Fazilet hanımın dizisi geldi aklıma. Baya sıkı takipteyimdirde
baya abisine asıksınız ve kardesiyle cıkıyorsunuz?
neden bu noktaya geldi? böyle hikayeler duyuyluyor duyulmuyor degil. kocasinin abisiyle kacti. Baldizina asik oldu kacti.
ama bu noktaya nasi gelinir ? dizilere mi özeniyorsunuz anlamiyorum
bastan acilmak varken bu kadar gizlemekde neyin nesi yahu
İnanın aynen benimde ilk aklıma Fazilet Hanım ve Kızları dizisi geldi ,bende hiç kaçırmam :KK70:

Mert sen bu konunun tam ortasındasın, konu sensin. Ben seninle konuşmak istiyorum yazdım.
Yanına gelemem, aramamı istersen ararım. Yazdı. Of ya arasın istiyorum ama istemiyorumda

:KK70::KK70::KK70:
İnanın aynen benimde ilk aklıma Fazilet Hanım ve Kızları dizisi geldi ,bende hiç kaçırmam :KK70:
Sanırım beni konu oyuzden sardı ahhah ordaki sinanıda sevmiyorum yağız hazan ikilisi olsın istiyorum ama olay gerçeğe dönünce insan bir tuhaf olıyor alışmısız ya dizilere :D

Back
X