- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Herkesin ara Ara böyle hissetdigi olur. Helede kis mevsiminde böyle ruhsal
Degisimler olabiliyo. Seninki sanki biraz uzun sürrmüs.
Kendine yeni ugraslar bulsan, bi hobi, yada kendini yenilesen, alisveris, yeni
Saclar falan, belki hayatina renk katarsin.
bende de var epey zamandır. bir çözüm bulamadım...
Başlığı görünce hemen girdim bu benim bugünlerde kurduğum bi cümle
Yaşam enerjim gitti,bomboş amaçsız hiç bir şeyi başaramamış hayatın içine sıkışmış hissediyorum kendimi
Tabi bunun bi sebebi var emek verdiğim çalıştığım çabaladığım kpss de bi türlü atanamıyorum.Sinir stres hepsi birbirine girdi.Devlet alım yapmayacağız diyor ben 2 senemi verdim bu işe.Öyle lanet bi durum
Böyle bi zamanda sevgilimden ayrılmayı istedim onu çok kırıyordum çünkü içimdeki buhranın acısını ondan çıkardım.Öyle saçma bir yere girim ki nasıl çıkarım bilmiyorum.
Her neyse ben bu günler geçince her şeyin düzeleceğine inanıyorum.En azından yeniden toparlanabileceğime olan inancım var sende kaybetme bu inancı.Yoksa kimse yardım edemez her şey sende bitiyor
bende çok itiyorum sevgilimi daha sabah uzuuuunnnn bir mesaj yazdım.
karşılıklı anlayışsız davrandığımız bir konu yüzünden hala yazmıyorum mesela.
Hayatımdan çıksa yapayalnız kalsam kimseyi tanımasam diyorum.
Yapayalnız kalma hissi var bende(
İçime kapandım.
Benim sebebimde ailemin iki ay ince yaşadığı bir olay.
Çok utandım çok kırıldım.
Ve o dönem sevgilimle de büyük bi sorun yaşadık ayrıldık hepsi üstüste geldi ve ben hala unutamıyorum ailemin o durumunu(
Yani son zamanlarda bende öyleyim fakat havalardan olduğunu da biliyorum. Hava kapalı olunca içimden birşey yapmak gelmiyor evde oturayım pinekleyeyim istiyorum bütün gün.Sende de başta öyle birşey olduğunu sanmıştım ama seninki bi takım yorgunluk gibi geldi bana.
Aile içinde çatışma sevgilinle yaşadığın sorunlar bunlar tahammülünün dışına çıkmış biraz.
Ama bu durumda çaba sarfetmen gerek. Belki kısa süreliğine bir yerlere gitmeyi deneyebilirsin. Bir yakın arkadaşının yanına falan. Sosyal hayatın ne durumda? Bakımsız hissediyorum demişsin; bana kalırsa bir gününü kendine ayır sadece. Kimseyle ileişim kurma yada kendini yanında iyi hissettiğin arkadaşlarnla yada sevgilinle takıl. O bir günü doya doya yaşa derim. ama gerçekten çabalaman lazım inan demiyorum ama dene en azından. Bir gün sadece, o bir gün senin olsun unut herşeyi gez toz. Kendi aklında bitirmezsen bu olayı hiçbir psikolog halledemez zaten sorununu.Herşey sende bitiyor çünkü
Anlıyorum çünkü kimse durup dururken bu duruma gelmez,illaki tetikleyen bir şeyler olmuştur.
Şu an ne yapsan boş gelecek biliyorum o yüzden şunu yap bunu yap demeyeceğim
Ama diyeceğim bir şey var sevgilinin elini bırakma.Ben o hatayı yaptım sen yapma.
Yalnızlık daha iyi olmuyor.Sıkı sıkı tut elini ancak beraber atlatırsınız bu günleri
yazını okudum üzüldüm fakat bana normal bir olay gibi geldi başına gelen çünkü bir dönem bende öle olmuştum
bunun adı deprasyon işte.
ilaç kullandım. şu an allaha şükür aşırı iyiyim. altı yıl önce oldum.şimdi ağır ağır ilacıda kestim iki yıl oldu.
sakın büyütme basit bişey yenebilirsin ben yendim
sadece ilaçla da değil, ikinci önemli şey her şeyi asla içinde saklama iyi bir arkadaş edin ve onunla paylaş tavsiyeler al.
örneğin kadınlar kulubu bizler bu arkadaş olabiliriz
içinin rahatlamasıyla sorunların azalıyor.dert paylaştıkça azalırmış misali.
ben hiç bir arkadaşımı görmek istemezdim kapıları öğlen tatili üzerime kitlerdim.yalvarırlardı ki kalk gezelim. bilmem ne yoook derdim.oysa en iyi şey onlarla olmak ve dertleşmekmiş.
bütün bunları yaptım ilaçda iyi geldi ve şimdi iyiyim.yine bir yığın sorunum var ancak ilaç kişiliğimi değiştirdi benim nasılmı?
hastalık belirtim benim sürekli ağlayan bir kadın olmuştum.iş yerinde vede evde.vara yoğa ağlardım.her şey gücüme giderdi.çünkü olayları büyütüyordum kafamda vede alınganlık aşırı hale gelmişti insanlar artık suçlanıyordu nasıl davranacaklarını bilemez halde.
şöyle bir silkin arkadaşım ve kendine gel
önce kuaföre git.bir sürü kıyafet al.aşırı şık bir bayan ol.çevredekiler sana şöle bir baksınlar.o bakışlar varya beğeni görmek yani
çok şeyin başlangıcı inanki. yine yazarım yoruldum öptüm
Ay bu benim evet her kelimesine kadar benim. O kadar yoruldum ki eskiden cok kotu durumda olsam da mutlu olacak birşey bulurdum ama artık bulamıyorum. Günleri tuketiyorum oylece hatta dakikalari sayiyorum. Bir de belirsizlik yasiyorum uzun zamandir o da bütün enerjimi aldi götürdü artık istek duydugum hayalini kurdugum şeye hevesim kalmadı çünkü cidden yoruldum. Bende aşırı sinir yapıyor bu durum tahammulum kalmadı. Herşeyi paylaşan biri olmadim o yüzden icime atip atip bisey yokmuş gibi davraniyorum. Böyle patlak verince de insanlar da şaşırıyor durup dururken ne oldu diye.
Dun ablamla konustuk telefonda o da aynı şeylerden şikayetçi havalardan mi neyden bilemedim. Bugün ağladım deli miyim neyim birşey yok diyorum kendime. Icime fil oturdu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?