Merhaba öncelikle, benim garip bir derdim var, örneğini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen, fikir beyan etmek isteyen olursa çok sevinirim. Çünkü altından kalkamıyorum. Sinirlerim bozuluyor.
Eşim her şeyi problem edip, insanlara saçma sapan mesajlar atıyor. Üst kattan makine sesi geliyor, komşuya atıyor. Çocukla ilgili öğretmenine, müdürüne mesaj atıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey oluyor akrabalarıma mesaj atıyor. Çocuklar okulda oyun oynarken çocuğun bir yerine bir şey oluyor çocuğun babasına mesaj atıyor. Mesajların hepsi karşı tarafı ezen, lodoslama daldığı seviyesiz mesajlar. Karantinada iken polis 3 kere kontrole geldi diye 3. De polise de bir daha kapıma gelmeyin bağırdı.
Bu huyu benim yaşam kalitemi aşırı şekilde düşürüyor. Utancımdan kimsenin yüzüne bakamıyorum. Onlar da benim yüzüme bakmıyor zaten bu olanlardan sonra. Konuşmak, sinirlenmek, sakince yanlış olduğunu anlatmak, beni kötü duruma düşürdüğünü söylemek... Hiç biri işe yaramadı. Ama artık sinirlerimi aşırı derecede bozacak hale geldi bu durum.