• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam motivasyonumu kaybettim.

ebananickbirakmamissiniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
43
-21
8
Çok istediğim bir iş vardı. Uzun zamandır çalışıyordum. Eşek gibi çalıştım, mülakat beklediğim gibi geçmedi sonuçlar da açıklanmadı. Kpss ve başka şeylere odaklanmam lazım ama odaklanamıyorum. Aklım sonuçlarda ne zaman açıklanacağı belli değil. Zaten bunca zamandır her yerden red alıyorum, emek verdiğim bir şeyin olmaması beni daha da dibe götürecek. Bazen intihar etsem diye düşünüyorum, çünkü yaşam motivasyonum kalmadı. Freelance iş yapıp geçimimi asgari düzeyde sağlayabiliyorum.

iş olmadı diye intihar mı edilir saçmalama allah aşkına, çok istediğim bir iş vardı 3 ay bekledim ve işe girdim 1,5 sene oldu şimdi de işe girdiğim her güne lanet ediyorum. her şey dışarıdan gözüktüğü gibi değil.

kendine gel intiharı çıkar aklından hayat güzel git tatlı yap kendine onu ye :) mutluluk hormonun yükselsin

İş bulamamaktan ziyade, çok uğraştığım bir branştı. Çok uğraştım, çoğu kişiyi de eledim. Ama referansım yok. Sonuç açıklanmasa da, tahmin etmek zor değil, hazırlanmam gereken başka sınavlar ama ben motive edemiyorum kendimi.

hiç üzülme yıpratma kendini iş için. benim de zamanında istediğim işler vardı, olmadı, olmadığı dönem üzüldüm ama sonra daha iyilerine girince iyi ki olmamış demiştim.

spora başlayın ,çok ciddiyim hareket edin ve sağlıklı beslenin .
hayatınıza olumlu bir rutin ekleyin kendinize iyi gelecek birşey
kafanız dağılır biraz

Ne güzel freelance geçimini saglayabiliyormussun. Bu demek ki bir ömürlük altın bileziğin var. Ne üzerine freelance çalışıyorsun? Grafik ,dizayn falanda yurtdışı menseili sitelerde ilan açıp Euro ile para kazanabilirsin. Youtubeda bu konuda yol tarif eden çokça hesap var. Belki izlersen bir ufuk açıcı olur sans

Ne güzel freelance geçimini saglayabiliyormussun. Bu demek ki bir ömürlük altın bileziğin var. Ne üzerine freelance çalışıyorsun? Grafik ,dizayn falanda yurtdışı menseili sitelerde ilan açıp Euro ile para kazanabilirsin. Youtubeda bu konuda yol tarif eden çokça hesap var. Belki izlersen bir ufuk açıcı olur sans
İçerik yöneticiliği. Bir sosyal medya platformuna içerik hazırlıyorum. Hedefim 7000 euro biriktirmekti. Yurtdışında dil kursuna vs yazılır, bir taraftan da iş ararım diyordum. 1500 euro gibi bir eksiğim var. Onu da önümüzdeki aylarda toparlarım. Ama dediğim gibi benim için önemli olan eşek gibi hazırlandığım pozisyonu kazanmaktı. Daha önce de elenmiştim ama bu sefer daha çok çalıştım. Cambly'de ders aldım, İngilizce bilgimi ölçerler diye. Geçen yıl İngilizcen var mı demişlerdi, bu yıl onu da sormadılar:/ Gittim bir kurumda gönüllü oldum, onla ilgili de bir şeyler sormadılar. İlgisiz olmaları da moralimi bozdu.

Hiçbir şey yapasım yok, arada yürüyorum, başka yapmam gereken şeyler de vardı ama hiç hevesim yok.

Çok istediğim bir iş vardı. Uzun zamandır çalışıyordum. Eşek gibi çalıştım, mülakat beklediğim gibi geçmedi sonuçlar da açıklanmadı. Kpss ve başka şeylere odaklanmam lazım ama odaklanamıyorum. Aklım sonuçlarda ne zaman açıklanacağı belli değil. Zaten bunca zamandır her yerden red alıyorum, emek verdiğim bir şeyin olmaması beni daha da dibe götürecek. Bazen intihar etsem diye düşünüyorum, çünkü yaşam motivasyonum kalmadı. Freelance iş yapıp geçimimi asgari düzeyde sağlayabiliyorum.
Merhaba, hayatımızda hepimizin hayalleri bazen olur bazen olmaz. Nasip demeyi, tevekkülde kalmayı öğrenmek gerek. Evet hepimiz için zorlu bir ocak ayıydı. Hazlarımızı anlatan Venüs retroydu, zihnimizi anlatan merkür retroya dahil oldu ve diğer kısıtlayan, dönüştüren gezegenlerde bunlara eşlik etti. Hayatınızda olmayan birşey için bu kadar canınızı sıkmayın. Eyleme geçerek hem ruhunuzu hem bedeninizi rahtlatmaya çalışın. Kendimizi kısıtlanmış hissetiğimiz alanların mutlaka bir mesajı vardır. Sevgiler

Back
X