yaşama sevincim kalmadi bu tarz sorunlardan

cagirmamakta hatali miyim

• evet

OY: 4 12,5%
  • hayir

OY: 28 87,5%

• Ankete Katılan
    32

yabidakka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
19
4
1
33
kızlar selam.uzun zamandir takip ediyorum artik paylasacak kimsem olmadigi icin size yazmak istiyorum.

ben evliyim.sorunum kayınvalidemle neredeyse ayda 1 problem yasamamiz.benden mi kaynaklaniyo bilmiyorum.en azindan beni tanimayan bi göz nasıl yorumlar onu merak ediyorum.aslında iyi biridir ama ben artık neye kırılacağını düşünmekten yoruldum.sorunumuz benim dün aldığım günüme kvyi davet etmemem.bundan önceki günümde onceki gunden aradim davet ettim.aynı gün aradim defalarca artik israrlarima dayanamayip geldi.bu defa da oncekinde gelmek istemedi diye davet etmedim.duymus ve baya bi kizmis.esime de bir sürü laf saymis niye davet etmiyo diye gece de hic uyumamis tansiyonu cıkmis hastaneye gotrmusler sabah.

simdi ben cok kotu hissediyorum .sanki ben onu o hale getirmisim gibi hissettiriliyor bana.sizce bu tansiyonun firlayacagi kadar buyuk bi sorun mu?
ve muhtemelen ilk gorusmemizde ya suratini asıp hic konusmayacak ya da cok kirici seyler soyleyecek.ben dik durmak istiyorum.suclu olmadigimi dusunuyorum ve sucluymusum izlenimi yaratilmasini istemiyorum.tavrim nasil olmali..
aciklamaya girmelimiyim yoksa hic kendimi yormamali miyim?

kayinpederiminde yaninda konusmus o da esime kizmis niye cagirmiyo felan diye adamin da benim hakkimdaki dusuncesi degiscek diye korkuyorum.aslinda sizin icin kucuk bi sorun gibi gozukebilir de su an butun akrabalarin konusu benim davet etmememdir oyle diyim

Anadolu'da bir deyiş vardır "Düğüne çağırmazlarsa küselim, çağırırlarsa da gitmeyelim." Sizin kayınvalide o mottoyu benimsemiş.
O yüzden ciddiye almayın. Tansiyonunun çıkacağı varmış. Geçen seferde de "ısrar etti diye tansiyonum çıktı" diyebilirmiş pekala.
Size kızan olursa da durumu açıklayın. Suçlu hissetmeyin. Önemsemez oralı olmazsanız çok da üzerinize gidemezler.

Kayın valideniz ilgi istiyo gibi geldi bana .
Yani o istiyo diye sürekli dip dibe olmak zorunda değilsiniz.

Tabii ki kendinize göre bi çevreniz , arkadaşlarınız olucak.
Ben de istemezdim şahsen .

Yaptığınız her güne her toplantıya davet etmek zorunsamisiniz?bu ne saçma sapan şey böyle..mesafeli olun sorun kendiliğinden çözülür..
esim de davet etmek zorunda degilsin diyo.o da aramizda kalmaktan yoruldu.cunku eltimin bana altigi 10 liralik bi esarp bile sorun oldu niye ona da almamis diye.yazliktaydik bir gun boyunca odasindan cikmadi.pisirdigimiz yemegi yemedi.kendine yemek pisirdi bi esarp yuzunden.

gece de hic uyumamis tansiyonu cıkmis hastaneye gotrmusler sabah

Sirf cagirmasiniz diye boyle olduysa bu kadin manyak. Hic cagirmayin valla simarikliga bak. Dedigini yaptirabilmek icin bu kadar sevimsiz olan birin hayatta huyuna gitmem.

Dik dur taviz verme. Net sekilde açikla, gerekirse eve her gelen oldugunda seni cagirmak zorunda degilim de. Bu ne simariklik ya bebek sanki 3 yasinda takili kalmis kayinvaliden!

Ay ben hayatta konuşmazdım öyle kv ile. Ne hali varsa görsün kıskanç şey. Siz de lütfen böyle itici insanların karşısında dik durun. Açıklama yapmayın. Çağırmam çağırmam yani haddini bilsin.

Mesafeli davranın siZin ayrı bir Hayatınız var farklı bir gün gelsin dedikodudan mahrum mu kaldı yoksa ondan mı bu tansiyon çıkmaları :KK69:

Tavrınızı değiştirmeyin, istemediğiniz şeyi asla yapmayın. Zamanla hepsi alışır.

Çaya davet edilmediği için hastanelik olan kayınvalideyi kimse normal bulmaz sanırım. Kayınpeder ve diğer akrabalar ne düşünürse düşünsünler.

Böyle her şeye ayılıp bayılan insanlara sinir oluyorum, yapacağım varsa da yapmıyorum.

esim de davet etmek zorunda degilsin diyo.o da aramizda kalmaktan yoruldu.cunku eltimin bana altigi 10 liralik bi esarp bile sorun oldu niye ona da almamis diye.yazliktaydik bir gun boyunca odasindan cikmadi.pisirdigimiz yemegi yemedi.kendine yemek pisirdi bi esarp yuzunden.

Ahahah senin kayinvalide agir kompleksli ve kiskanc. Tabikide haklisin görüstügünüzde dir dir ederse neden cagirmadigini söyle. Kayinvaliden cocuk gibi Allah sabir versin

Akraba günü müydü? Yani kv nin akrabaları falan mı? Öyleyse davet bekleyebilir ama davet etmek zorunda değilsin.

Eğer arkadaş günüyse hiç davet etmek zorunda değilsin.

Ya istemsizce güldüm :) kayınvalideniz çocuk ruhlu, eğer ki eşiniz dengeyi kurabiliyorsa hiç sıkıntı yapmam, hem günüme neden çağırayım ki rahat konuşup keyif yapmak varken..
İçiniz rahat olsun lütfen.

Böyle bişey yaşamış olsam çağırmazdım galiba. Benimde kayınpederim eşime karşı böyle eşimden sürekli ısrar bi üstüne düşme bekler. Yapmayıncada kendince küser. Onlara gittiğimizde yanımızda oturmak istemez, sürekli namaz kılar :KK16:. Eşim çareyi taviz vermemekte buldu. Eskiden çağırdığı yerlere çağırmıyor hergün arıyorsa haftada bir arıyor. Kayınvalidemde bana sürekli çağırsa ne olur eskisi gibi aramıyor vs diye dert yanar :ukala:. Böyle kabul ettik onları biz. Sizde çağırmayın artık hatta söylemeyin bile.

Böyle bişey yaşamış olsam çağırmazdım galiba. Benimde kayınpederim eşime karşı böyle eşimden sürekli ısrar bi üstüne düşme bekler. Yapmayıncada kendince küser. Onlara gittiğimizde yanımızda oturmak istemez, sürekli namaz kılar :KK16:. Eşim çareyi taviz vermemekte buldu. Eskiden çağırdığı yerlere çağırmıyor hergün arıyorsa haftada bir arıyor. Kayınvalidemde bana sürekli çağırsa ne olur eskisi gibi aramıyor vs diye dert yanar :ukala:. Böyle kabul ettik onları biz. Sizde çağırmayın artık hatta söylemeyin

aslında bu benim icin o kadar onemli bi konu degil.kv diyo ki ben her yere cagiriyorum.ama cagirdigi felan da yok zaten cagirmadi diye de boyle tansiyonum felan cikmaz.cagirmamasi daha iyi bence

Ay okuyunca sinirlendim kendi kv aklıma geldi..sakin pirim verme bırak heryere kendi anneni çağırıyor musun? Hayır. Onu neden cagiracaksin yaa ne sacma şey. Senin arkadaşların belki birseyler konuşacaksınz..Ben anlamıyorum vallahi,benim kv gelmek isterdi heryere misafirim gelir benim haberim olmadı diye triplere girerdi ama kendi arkadaşlarıyla buluşur veya evine çağırır beni cagirmazdi..Hoş umrumda degil ama demek istediğim herkesin arkadaşıyla yakınıyla konusacağı konular farklıdır.

Back
X