Yasama sevincim kalmadi....

Bana edebiyat yapanlar (kimse kimsenin derdini bilemez uzaktan konusmak kolay) size hicbir laf etmiyorum...bana moral verenlere tesekkur edeiyorum ALLAH razi olsun...lutfen buraya bana edebiyat yapmak icin yazmayin bana moral lazim.ama.bazilari bunu dusunmekten ACİZ !!!

Insanları acizlikle suçlayamazsınız. Insan bi kendine bakmali da sonra millete laf etmeli bu bir. Ikincisi buraya konu açıyorsaniz her türlü yoruma açık olacaksınız herkesin bir fikri var saygi duymak zorunda herkes bu iki. Yok beceremiyorsaniz da eleştiri kaldırmayı konu açıp insanları suçlamayacaksınız. Bu kadar insan da edebiyat yapiyorsak bir sebebi var demekki diye de bir durup düşünmeli

Hic yorum yapmicam mubarek gunde .

yapma Allah askina daha 3 ay olmus. 3. tup bebek tedavisinde yaradan masip.etti evladimi ki ben sansli goruyorum kendimi.
simdiden boyle birakirsanbah vahlarla yakarsan kendini daha guclu olman gereken zamanlarda yikilir kalkamazsin.
Bende polikistim 2 tane evladım var çok şükür.birçok tanidigiminda bu pko olduğu halde cocuklari var.bazı şeylere dikkat edersen seni de olur.

Hayatınızı kötü hale getirmek için çabalıyorsunuz resmen.. abartmayın daha 3 ay olmuş.. keyfinize bakın.. zaten bu psikolojideyken hiçbir sıkıntı olmasa bile hamile kalmanız zor. Allah gönlünüzden geçeni versin en kısa sürede.

Tesekkurler ALLAH RAZİ OLSUN.

Bende pkoluyum maalesef ben iki yıldır uğraşıyorum ve aşılama oldum tutmadı bende artık daha fazla zorlamiycam olursa olur olmazsa nasip değilmiş diye düşünmeye başladım bir süre hastane ilaç doktor görmek istemiyorum sen daha yolun başındasın inş Allah çok bekletmez en kısa zamanda anne olursun

Belirsizlik içinde kalmak, sabır göstermek herzaman kolay olmayabiliyor, hak veriyorum. Ama şöyle düşünün; mesela bakın eşiniz de 2 yıl sonra mesaj atmış ve o şekilde evlenmişsiniz. Demekki zamanı o zamanmış. Bazen 'teslimiyet' kadar insanı rahatlatan başka bir duygu daha yoktur..

ALLAH razi olsun kardesim yazdiklarin icimi acitti dilerim yuzun en kisa zamanda guler ALLAH cennet kokulunu tez vakitte gonderir ummadigin anda ..

Evde var aldim aslan pencesi hayit bi de digerinin adini unuttum.
Ucunu bir içme yan tesir felan yapar
Iyice internetten aeastir.ben sadece hayır kullandım .kafana takma ve sabırlı ol .stres çok etkiliyor hormonları umarım hayirli ve sağlıklı yavruların olur

Ucunu bir içme yan tesir felan yapar
Iyice internetten aeastir.ben sadece hayır kullandım .kafana takma ve sabırlı ol .stres çok etkiliyor hormonları umarım hayirli ve sağlıklı yavruların olur

ALLAH razi olsun cok tesekkur ederim...catlatma.ignesi oldum bugun sabirla beklicem...

Kilona dikkat et kiloluysan ver .uediklerin doğal besinler olsun.işlenmiş ve paketlenmis şeyler yeme.spor yap metobolizman çalışır stresini alır.adetlerin düzenli mi düzensiz mi?

Kilolu degilim hatta 3 kilo verdim(insulin direncim.vardi ilac verdi istahimi kapatti)dediginn seyleri zaten yemiyorumher gun 6000adim.yuruyorum.

Kilolu degilim hatta 3 kilo verdim(insulin direncim.vardi ilac verdi istahimi kapatti)dediginn seyleri zaten yemiyorumher gun 6000adim.yuruyorum.
Metfotmin içerikli hap vermiş.Bende kullandım.adetlerin de duzenliymis sana düşen beklemek ve kafaya takmamak.tabi rahim ile ilgili başka bilmediğin veya eşimle ilgili bilmediğiniz başka bişey yoksa.ben rahim filmi de cektirdim.herşeyini kontrol ettir.herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…