- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Insanları acizlikle suçlayamazsınız. Insan bi kendine bakmali da sonra millete laf etmeli bu bir. Ikincisi buraya konu açıyorsaniz her türlü yoruma açık olacaksınız herkesin bir fikri var saygi duymak zorunda herkes bu iki. Yok beceremiyorsaniz da eleştiri kaldırmayı konu açıp insanları suçlamayacaksınız. Bu kadar insan da edebiyat yapiyorsak bir sebebi var demekki diye de bir durup düşünmeli
Bende polikistim 2 tane evladım var çok şükür.birçok tanidigiminda bu pko olduğu halde cocuklari var.bazı şeylere dikkat edersen seni de olur.yapma Allah askina daha 3 ay olmus. 3. tup bebek tedavisinde yaradan masip.etti evladimi ki ben sansli goruyorum kendimi.
simdiden boyle birakirsanbah vahlarla yakarsan kendini daha guclu olman gereken zamanlarda yikilir kalkamazsin.
Allah hayırlı bir evlat nasip etsin size inşallah
Hayatınızı kötü hale getirmek için çabalıyorsunuz resmen.. abartmayın daha 3 ay olmuş.. keyfinize bakın.. zaten bu psikolojideyken hiçbir sıkıntı olmasa bile hamile kalmanız zor. Allah gönlünüzden geçeni versin en kısa sürede.
Bende polikistim 2 tane evladım var çok şükür.birçok tanidigiminda bu pko olduğu halde cocuklari var.bazı şeylere dikkat edersen seni de olur.
Kilona dikkat et kiloluysan ver .uediklerin doğal besinler olsun.işlenmiş ve paketlenmis şeyler yeme.spor yap metobolizman çalışır stresini alır.adetlerin düzenli mi düzensiz mi?Merhaba mesela neye dikkat etmeliyim
Bende pkoluyum maalesef ben iki yıldır uğraşıyorum ve aşılama oldum tutmadı bende artık daha fazla zorlamiycam olursa olur olmazsa nasip değilmiş diye düşünmeye başladım bir süre hastane ilaç doktor görmek istemiyorum sen daha yolun başındasın inş Allah çok bekletmez en kısa zamanda anne olursun
Birde ben hayit tohumu kullandım.istersen internetten incele
Ucunu bir içme yan tesir felan yaparEvde var aldim aslan pencesi hayit bi de digerinin adini unuttum.
Ucunu bir içme yan tesir felan yapar
Iyice internetten aeastir.ben sadece hayır kullandım .kafana takma ve sabırlı ol .stres çok etkiliyor hormonları umarım hayirli ve sağlıklı yavruların olur
Kilona dikkat et kiloluysan ver .uediklerin doğal besinler olsun.işlenmiş ve paketlenmis şeyler yeme.spor yap metobolizman çalışır stresini alır.adetlerin düzenli mi düzensiz mi?
Kilona dikkat et kiloluysan ver .uediklerin doğal besinler olsun.işlenmiş ve paketlenmis şeyler yeme.spor yap metobolizman çalışır stresini alır.adetlerin düzenli mi düzensiz mi?
Metfotmin içerikli hap vermiş.Bende kullandım.adetlerin de duzenliymis sana düşen beklemek ve kafaya takmamak.tabi rahim ile ilgili başka bilmediğin veya eşimle ilgili bilmediğiniz başka bişey yoksa.ben rahim filmi de cektirdim.herşeyini kontrol ettir.herşey gönlünce olsunKilolu degilim hatta 3 kilo verdim(insulin direncim.vardi ilac verdi istahimi kapatti)dediginn seyleri zaten yemiyorumher gun 6000adim.yuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?