Yaşama sevincim kalmadı:(

İkili iliskilerde eşlerin arasında ki soğukluk ve ikili ilişkilerde karşı tarafların bir birlerine hissettirdiği bu Öz güven ve öz saygı eksikliği de insanın kendini değersiz boş ve boşlukta hissetmesine neden olarak yalnızlık hissine zemin hazırlar şimdi bir şeylerin farkına varıyorsun eski heyacanını yitiren evliliğin ilişkini ve kendini sorgulamana zemin hazırlamış ki siz Yalnızlığınızın farkına varmışsınız insan oğlunun tabiyatında var bu yalnızlığını paylaşmak için kendini bir başkasının varlığı yoluyla gerçekleştirebilmek ve anlamlı kılabilmek için bağ kurmaya iletişim kurmaya ve ilişki kurmaya ihtiyaç duyar Ama belki de Özdemir Asaf’ın da dediği gibi Yalnızlık duygusu içe ait bir kavram olduğu için paylaşılamaz Paylaşılsaydı adı yalnızlık olmazdı yaşadığınız sorunu aşa bilirsiniz eşiniz ailesine mecbur bunu artık kabul etmeniz lazım eskiden bunu demişti bakarım yada şimdi hayatında olmayan söz vermişlikleri aslında her insan birilerine mecburdur bu hayatta anne baba evladının gülen yüzüne eşler evlilikte ki aşka huzura evlatlar ailelerine herkes Mutlu olmak için sevdiklerine mecburdurlar bu konu dahada genişletilir şimdilik bu genişlik bu konu için ideal bu hissettiğiniz yalnızlık geçici çalışma imkanınız varsa bunu değerlendirin belki eve katkıda bulunursanız eşinizde eve giren paranın verdiği sıcaklığı hissedince annenize daha saygılı olur misafirliği boyunca
Allah razı olsun çok güzel özetle missiniz durumu bende son çare olarak şu an çalışmayı görüyorum hem kafamı dinlerim hem maddi olarak daha rahat ederiz inşallah Allaha herkese geçim versin

Evet bende düşünüyorum ama gitmeyi ama ilaç kullanmak da istemiyorum verecekleri şey uyku hapı ben bi şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama kisitlaniyorum bu da beni daraltiyo
neden uyku hapi ya.pisikolok once dinler,bir yol gosterir.ilaclari andi depresantlar diye biliyorum.bir cokuda bitki icerir zaten.

neden uyku hapi ya.pisikolok once dinler,bir yol gosterir.ilaclari andi depresantlar diye biliyorum.bir cokuda bitki icerir zaten.
Genelde çevremde duyduğum bu annem haplarla ayakta iyi oldu evet ama çok uyku yapıyo antidepresanlar aslında beni kimse bişeyler e zorlamasa biraz kendi halime bıraksalar biraz özgür olsam daha farklı olurdu istediğimi yapamadığım içinde kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi ama kocam bunu anlamiyo

Pişman olacağını biliyorum zaten şimdiden yapıp yapıp pişman oluyo ama kalp kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyo

evet kalbini kıra kıra kalbinde ona karşı sevgisini ne varsa tüketiyor sonunda bi bakmış bitmiş kırık dökük bir kalb var dikmeye kalksan dikiş tutmaz yamasan olmaz gerçekten herşey için çok geç kalmadan telafi edilebiliyorken vakit varsa daha yeniden dönün eşinizle beraber saygıyla evlilik hayatınıza başa

evet kalbini kıra kıra kalbinde ona karşı sevgisini ne varsa tüketiyor sonunda bi bakmış bitmiş kırık dökük bir kalb var dikmeye kalksan dikiş tutmaz yamasan olmaz gerçekten herşey için çok geç kalmadan telafi edilebiliyorken vakit varsa daha yeniden dönün eşinizle beraber saygıyla evlilik hayatınıza başa
Daha dün konuştuk benim anneme saygısızlık yaptı dedim o kadinin kalbini kıramazsin ben senin ailene asla sayıda kisur etmedim benim annem yalnız bi tane annem var dedim pişman oldu üzüldü sanki daha ılımlı artık bazen coşuyor napti gini bilmiyo pişman oluyo beynim uyusuyo dedim iyi hissetmiyorum kendimi senin yüzünden dedim bi doktora gidelim sende bende dedim sen git diyo sen kuruyosun kafanda sen dedim hergün uzuyosun beni kiriyosun ben senin eşinim zoruma gidiyo dedim tamam diyo uzuluyo sonra yine aynı zitlasiyoz işte bakalım hayrolsun sonumuz

Kalp kırmak çok kolay dediğin gibi de tamiri zor ama bu yüzden insanları kırma maya özen göstermemiz lazım Allah bunun hesabını soracak

Genelde çevremde duyduğum bu annem haplarla ayakta iyi oldu evet ama çok uyku yapıyo antidepresanlar aslında beni kimse bişeyler e zorlamasa biraz kendi halime bıraksalar biraz özgür olsam daha farklı olurdu istediğimi yapamadığım içinde kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi ama kocam bunu anlamiyo
anladim canim.ALLAH yardimcin olsun.

bu yaşadığın durum zaman zaman herkeste oluyor malesef..
Kimsenin hayatı dört dörtlük degil evet her gülen insanı mutlu sanmayalim bende etrafa gülüyorum ama iç dünyasına bakarsan insanın o zaman anlarsın neyin ne olduğunu Allah kaldiramayacagimiz yük vermesin bizlere

Kimsenin hayatı dört dörtlük degil evet her gülen insanı mutlu sanmayalim bende etrafa gülüyorum ama iç dünyasına bakarsan insanın o zaman anlarsın neyin ne olduğunu Allah kaldiramayacagimiz yük vermesin bizlere

amin amin.. kesinlikle aynen öyle..
misal benim uğraştığım bir davam var rahmetli babamdan yüklü miktarda borç, miras kaldı. onu reddetmekle uğraşıyorum. iş yerimden bir arkadaş çok zor bir dava ben olsam belki de intihar edebilirdim! dedi.. işte herkesin derdi kaldırabilme kapasitesi farklı.
ölümden başka her şeyin çaresi var.. çok da değmiyor üzülmeye.

amin amin.. kesinlikle aynen öyle..
misal benim uğraştığım bir davam var rahmetli babamdan yüklü miktarda borç, miras kaldı. onu reddetmekle uğraşıyorum. iş yerimden bir arkadaş çok zor bir dava ben olsam belki de intihar edebilirdim! dedi.. işte herkesin derdi kaldırabilme kapasitesi farklı.
ölümden başka her şeyin çaresi var.. çok da değmiyor üzülmeye.
Allah yardımcın olsun seninde herkes bi imtihandan geçiyo önemli olan sabretmek heralde isyan ettirmesin Allah

Allah razı olsun çok güzel özetle missiniz durumu bende son çare olarak şu an çalışmayı görüyorum hem kafamı dinlerim hem maddi olarak daha rahat ederiz inşallah Allaha herkese geçim versin
Sizden de Allah razı olsun inş herşey yoluna girer

Back
X