Yasamak artik beni zorluyor, en guzeli daha kotu gunler gormeden , mutlu bir sekilde ölmeyi beklemek mi

Bence kapatmak yerine süreleri azaltın ve hayatın gerçeğinin orası olmadığını düşünerek yaşayın.

Bence kullandığınızı kapatın orda kendinizi rahat hissetmiyorsunuz sizi ezikleyen abuk subuk kuzenlerinizinn olmadığı yeni bir hesap açın.Cevrenizi genisletmek için sosyal medyayi kullanabilirsiniz. Çok güzel gezi grupları ,arkadaş grupları falan var.
Mesela onlardan biri.Sandalyeni al gel etkinliği yapıldı geçen .Böyle küçük etkinliklerle başlarsınız ilk başta sonra yürüyüş ,kültür gezileri, yurtdışı falan.Artik insanlarla tanışmak eskisine göre çok daha kolay.

Çok iyi geldi mesajınız. şükretmesini bilmek gerek..

Çok uzun süredir bende sizin gibiyim, deniz olan bir şehirde yaşıyorum nefes alayım diye sahile iniyoruz muhakkak olumsuz bir şeye denk geliyorum olan iki kuruşluk keyfimizde saçma sapan insanlar yüzünden burnumuzdan geliyor genelde.
Genel olaylardan gidişattan bahsetmeme gerek yok sanırım.
üstüne evliliğimde sorunlarım var, annem hasta vs. ama napalım bizim yapabileceğimiz düzeltebileceğimiz şeyleri zaten düzeltmeye çalışırken tükeniyoruz birde dünyanın gidişatına bakmaya devam edersek hiç çıkamayiz içinden.
Var olana sarılmaktan başka çaremiz yok, umarım bir gün herkes tekrar kendini en iyi hissettiği zamanlarda ki gibi hisseder.

Mutluluk dıştan içe yansımaz. Onu dış faktörlere bağlarsanız mutlu olamazsınız. Çoğu insanın mutsuzluğu bu yüzden.madde/insan sonsuz mutluluk sağlamaz. Başımıza gelen felaketler de bu yüzden (ülke anlamında).

Yaşadığımız her şey bir sonuçtur. Peki bunun nedeni nedir? Kendiniz bulacaksınız. Başka insanlara değil, kendinize tutunacaksınız, olumsuz bir şey duyduğunuzda bunun sizinle değil, kişinin kendisinde sorun olduğunu bileceksiniz. Ne kadar yüce bir varlık olduğunuzu bilseniz, şaşar kalırsınız.

İçsel yolculuğunuza çıkın. Kendinizi tanıyın, yaralarınızı sarın, kendinizi tanıdıkça çok seveceksiniz, güçleneceksiniz ve saygı duyacaksınız. Siz bunları gerçekte. hissettiğinizde, tüm çevrenizden de hatta sizi tanımayalardan da aynı davranışı göreceksiniz.

Ayrıca ve en önemlisi şu an dünya devre sonunu yaşıyor. Daha başlangıçtayız aslında. Bu yüksek tesirler hep ondan dolayı. Özüne dön, faydalı işler yap. Bizim pozitif değer üretmemiz gerek. Ayıklanma dönemindeyiz şu an. Şimdilik bu kadar yeterli.

Yaşadığınız durumu anlıyorum hepimiz zaman zaman böyle düşüncelere girebiliyoruz. Herkesin yaşadığı zorluklar bambaşka buna tahammül seviyemizde öyle. Ama kendinizi bırakmamalısınız. Emin olun bende hayatım boyunca çok zor zamanlar geçirdim tam sizin gibi düşünüp hissederken tanrı bana bebeğimi armağan etti tekrar hayata bağlandım onun sayesinde. 3 defa majör depresyona bile girdim yıllar içerisinde. Şimdi geriye dönüp baktığımda onca şeyi nasıl yaşamışım nasıl dayandım diye düşünmüyor değilim ama iyi ki de yaşamışım. Hayatta bazen öğrenmemiz gereken şeyler olabiliyor ne yazık ki. Ama ne olursa olsun tanrı biz dünyaya gelmeden bize bu hayatı gösteriyor biz kendi rızamızla yaşamaya değer bir şey gördüğümüz için seçiyoruz. Size iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın kafanızı dağıtmaya değil toparlamaya odaklanın sakin yaşayın ve size iyi gelmeyen aileniz bile olsa hayatınızdan çıkarın en azından belli bir mesafe koyun. Bu düşüncelerden hemen kurtulamayabilirsiniz kendinizi suçlu hissetmeyin bu sadece bir süreç. En kısa sürede toparlanmanız dileğiyle

Ne güzel müziğe yeteneğinizin olması, çok şanslısınız, şimdiden keyifli çalışmalar dilerim Kediler için de varolun

Ne güzel müziğe yeteneğinizin olması, çok şanslısınız, şimdiden keyifli çalışmalar dilerim Kediler için de varolun
Teşekkür ederim, sizin yorumlarınız bana iyi geldi. Sizin için de hersey istediğiniz gibi olsun

Şifa gibi geldi sözleriniz, içinizdeki iyi niyetler ve sevginiz kalbime kadar ulaştı. çok zor bir süreç anlatmışsiniz, hepsinin geride kalmasına sevindim, evladiniz ve sevdiklerinizle birlikte uzun , huzur dolu bir hayatınız olsun ins ben de güçlenerek çıkacağım içinde bulunduğum süreçten. Kendimi toplayacağım.

Haklısınız ,var olana sarılmalı içinde bulunduğumuz anı yaşamaya çalışmalıyız. İnş içinde bulunduğunuz sorunların hepsi hallolur, anneniz de ins kısa sürede iyileşir. Sizinle konuşmak da bana iyi geldi, var olun ,ben de sizin için dua edecegim.

Haklısınız ,var olana sarılmalı içinde bulunduğumuz anı yaşamaya çalışmalıyız. İnş içinde bulunduğunuz sorunların hepsi hallolur, anneniz de ins kısa sürede iyileşir. Sizinle konuşmak da bana iyi geldi, var olun ,ben de sizin için dua edecegim.
Sayfayı takibe aldım, teşekkür ederim. burada yorum yazan herkesin iyi niyeti kalbime kadar ulaştı. zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Bir gün bu durumlardan tamamen çıktığımda gerçekleştirdiğim hedefleri ve hayallerimi paylaşmak için konu açacağım. İnş o günler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…