yasamak guzeldir herşeye ragmen

İçinizdeki güçlü kadına gerçekten hayran oldum, siz tek başına dimdik ayakta durmayı başaracaksınız eminim.
Allah yolunuzu da bahtınızı da açık etsin inşallah, çocuklarınızla tüm kötülüklerden uzak güzel bir hayat dilerim.
Çok sağolun.her nekadar insanız neticede yılların getirdiği alışkanlıklar var.ve ben ondan hiç beklemezdim ama oldu evet çok pişman ama bitti.otesi yok.bazen karamsarlığa düşüyorum.küçük bir yerde oturuyorum ve iki küçük çocukla birseyleri başarmak biraz zorluyor bazen.ama diyorum ki bak yapabiliyorum onlar gülsün yeter ki.

Bu ikinci uyeligim öncelikle onu belirteyim Mune Mune bilgilendirme yaptım.

Yapacağım yazım yanlısı olursa aceleden dolayı onun için özür dilerim simdideniki küçük bebek olunca malum...

Evettt gelelim benim hikayeme....
10 kusur yıllık beraberlik 4 senelik evlilik ve sonunda boşanma.
Çok büyük bir aşkla evlendik hala seviyorum onu hala beni deliler gibi sevdiğini söylüyor fakat sonuç koca bir HIC. ...
Aldatildim.üstelik bunu öğrendiğimde ikinci çocuğuma 7 aylık h amileydim.çok kötü günler gecirdim ( doğum yaptım suan kizim 6 aylık oğlum 23 aylık.)
O kadar kötü günler yasatti ki bana psikolojik şiddet had safhadaydi.Hem beni deliler gibi sevdiğini söylüyordu hem o kadını bırakmıyordu.onu evden attim aile girdi araya tekrar eve aldım ama ev arkadaşı gibiydik doğum yaptım kendimi topladım ve zinadan dava açmakla tehdit edip anlaşmalı boşanma açtık.Yalvardı ağladı ne olur bırakma diye eee tamam bırak o kadını dediğimde ise sadece sustu.sonrasında o evden gitmeyince ben aldım çocuklarımı arkadaşımın yanına gittim.Boşanma davasından sonra o kadinida bıraktı ama iş işten geçmişti.Mahkemeye gününe az bir vakit kala geldi çiçekler yüzükler pişman bir şekilde bir sans istedi ve verdim.Çünkü onu hala seviyordum seviyorum.Belki alışkanlık belki gerçekten sevgi bilmiyorum.Ama hazmedemedim ihaneti yasattiklarini ve ona en çok ihtiyacım olduğu an bunları yaşamayı hazmedemedim.
Hazmedemezdim de.Kızımı düşündüm birgün aynısı başına geldiğinde annem kabullenmiş deyip ya kabullenir se oğlumu düşündüm babam yapmış annem affetmis bende yaparım o hakkı hissederse eşine karşı kendinde.O yüzden herşey çok iyi gittiği halde onu aldım karşıma konuştum ve yapamayacağımı söyledim gittik ve 5 dakikada bitti.
BEni suçladı suçluyor bittiği için.Tabiki çocuklarımı ondan sakinacak değilim biz kari kocaliktan bosandik Anne Babaliktan değil.Iyi bir es olamadı umarım iyi bir baba olur ve bana yasattiklarinin bedelini öder.
O kadını ise zaten Allah'a havale ettim o benim hiçbir zaman umrumda olmadi.
Velhasıl kelam yaşamak guzeldir.Herşeye inat.Iki küçük çocuğum var bakicak hickimsem yok çalışacak suan için imkanım yok ama korkmuyorum.
Susup kabullenip otursaydim onur boyu kendimi yiyip bitirecektim.
Ama ben güçlüyüm yaparım basaririm dedim ve çıktım yola.Rabbim utandurmasin.
Uzun oldu kusura bakmayin.Çocuklardan dolayı cevap hemen veremeyebilirim.
Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler....
Allah yardmcin olsun

Beni çok etkilediniz.
İki bebek,bırakacak kimse yok, çalışma imkanı yok. Ama kararlılıkla bu yola çıkmışsınız.
Allah her daim yardımcınız olsun, hep hayırlı kapılar açsın, iyi insanlarla karşılaştırsın sizi ve evlatlarınızı.. tüm samimiyetimle diliyorum.
Amin.Teşekkür ederim.alacağım 1000 lira nafaka var.ve oturduğumuz ev ailesinin di.evden ben gidecektim fakat hatalı olan ben degildim düzeni bozulması gereken de ben değilim.o yüzden ailesi ile konuştum ve musadeniz olursa ben burda oturmak istiyorum dedim.sağolsunlar karşı çıkmadılar.onu evden gonderdim.lira derdim olmayacak en azından.benim tarafimdanda çok cüzi bir miktarda olsa bir kira geliri olacak.bende evden sipariş üzerine pasta börek tarzı birşeyler yapmaya başladım candostum diyeceğim bir arkadaşımla.başaracağım herşeye inat.

Yav yürüsün gitsin.İhmal ettin diye hemen bşka kadının koynuna mı girmek gerekiyor.Ne kadar yardımcı olmuş sana,iş yükünü azaltmışta,ona ilgi gösterecek psikoloji ve zaman brakmış.Öbür kadın bırakmasa,dönermiydi.Boşver önüne bak.
Öbür kadını bu bıraktı.bana musallat olmuştu üstelik ben basima gelecek herşeyin hesabını veririm dedi bana.kullanıldığı ile kaldı.sadece ona yasattiklarini yasa dengim bile olmazsin dedim ve hattumi değiştirdim.sosyal medyada yatakta çekilmiş resimleri bile paylaştı kendi sonunu o getirdi zaten.ilahi adalete teslim ettim onu elbet günü gelince herkes verir hesabını.ama umrumda bile değiller .

Çok sağolun.her nekadar insanız neticede yılların getirdiği alışkanlıklar var.ve ben ondan hiç beklemezdim ama oldu evet çok pişman ama bitti.otesi yok.bazen karamsarlığa düşüyorum.küçük bir yerde oturuyorum ve iki küçük çocukla birseyleri başarmak biraz zorluyor bazen.ama diyorum ki bak yapabiliyorum onlar gülsün yeter ki.

Büyük ihtimalle sizin ne kadar ciddi ve kararlı olduğunuzu anlamadı, arkanızda desteğiniz olmadığından kavga eder, bağırır çağırır sonra evliliğinize devam edersiniz diye düşündü, siz dava açıp evden ayrılınca kafasına dank etti ama tabii iş işten geçti, şu da var eğer siz davayı geri çekseydiniz o kadından ayrılacak mıydı? Allah bilir tabii ama sanmıyorum.

Hiç karamsarlığa düşmeyin, evet zorlanacaksınız 2 çocukla hayata sıfırdan başlamanız gerekecek, belki iş konusunda sıkıntılarınız olacak ama sizde bu güçlü karakter oldukça tüm engelleri aşacağınıza eminim.
Kendi gücünüzü asla küçümsemeyin.

Amin.Teşekkür ederim.alacağım 1000 lira nafaka var.ve oturduğumuz ev ailesinin di.evden ben gidecektim fakat hatalı olan ben degildim düzeni bozulması gereken de ben değilim.o yüzden ailesi ile konuştum ve musadeniz olursa ben burda oturmak istiyorum dedim.sağolsunlar karşı çıkmadılar.onu evden gonderdim.lira derdim olmayacak en azından.benim tarafimdanda çok cüzi bir miktarda olsa bir kira geliri olacak.bende evden sipariş üzerine pasta börek tarzı birşeyler yapmaya başladım candostum diyeceğim bir arkadaşımla.başaracağım herşeye inat.
Ne güzel..
Bir yerden başlamışsınız bile.
Siz bu şekilde sağlam durduğunuz sürece Allahın yardımı ile yolunuz hep açık olacaktır.
Size öpücükler gönderiyorum:KK68::KK25:

Büyük ihtimalle sizin ne kadar ciddi ve kararlı olduğunuzu anlamadı, arkanızda desteğiniz olmadığından kavga eder, bağırır çağırır sonra evliliğinize devam edersiniz diye düşündü, siz dava açıp evden ayrılınca kafasına dank etti ama tabii iş işten geçti, şu da var eğer siz davayı geri çekseydiniz o kadından ayrılacak mıydı? Allah bilir tabii ama sanmıyorum.

Hiç karamsarlığa düşmeyin, evet zorlanacaksınız 2 çocukla hayata sıfırdan başlamanız gerekecek, belki iş konusunda sıkıntılarınız olacak ama sizde bu güçlü karakter oldukça tüm engelleri aşacağınıza eminim.
Kendi gücünüzü asla küçümsemeyin.
Aslında beni çok iyi tanıyordu buna rağmen affedemeyecegim şeyi yaptı ve dışarıdan imrenilecek bakılan bir evliliğimiz vardı.kendimde bu gücü gerçekten hissediyorum.ben mutlu olmazsam çocuklarımı mutlu edemem o yüzden hayatimda ciddi bir temizlik yapmak zorundaydım.

Beni duygulandırdın,
seni tebrik ederim
babam annemi aldattığında anneme destek olduk yanındaydık
2 kız kardeş bir de annem çalışıyordu kendimize bakabilirdik
ayrılmasını çok istedik ama ayrılmadı
keşke ayrılsaydı
sizin için dedi ama bizim için olsaydı ayrılırdı
evlat hiç anne babasının ayrılmasını ister mi der hep annem
evet ister evde huzur yoksa ister
şimdi bize dert yandığında o konu kapandı bize babamı şikayet etme diyoruz.
çok pişman
keşke sizin gibi güçlü kadın olabilseydii...

Beni duygulandırdın,
seni tebrik ederim
babam annemi aldattığında anneme destek olduk yanındaydık
2 kız kardeş bir de annem çalışıyordu kendimize bakabilirdik
ayrılmasını çok istedik ama ayrılmadı
keşke ayrılsaydı
sizin için dedi ama bizim için olsaydı ayrılırdı
evlat hiç anne babasının ayrılmasını ister mi der hep annem
evet ister evde huzur yoksa ister
şimdi bize dert yandığında o konu kapandı bize babamı şikayet etme diyoruz.
çok pişman
keşke sizin gibi güçlü kadın olabilseydii...
Siz yinede kızmayın annenize.insanın alışkanlıklarından geçmesi gerçekten zor oluyor heleki sevgi varsa.Ve biz kadınlara eğer bosanmissan hayat gerçekten zor yani insana bunu zorla adapte ediyorlar.ah su çevre baskısı yokmu.ben neler duydum halada duyuyorum.bir de güzel şeyler söyleyin Toplum olarak genelleme yapmıyorum ama karamsar milletiz.ben kendime saygimi kaybetmemeliydim herşeyden önce öyle bir omur geciremezdim.kaldiki bir kere taviz vermek ikinciye davetiye çıkarmaktır.

Siz yinede kızmayın annenize.insanın alışkanlıklarından geçmesi gerçekten zor oluyor heleki sevgi varsa.Ve biz kadınlara eğer bosanmissan hayat gerçekten zor yani insana bunu zorla adapte ediyorlar.ah su çevre baskısı yokmu.ben neler duydum halada duyuyorum.bir de güzel şeyler söyleyin Toplum olarak genelleme yapmıyorum ama karamsar milletiz.ben kendime saygimi kaybetmemeliydim herşeyden önce öyle bir omur geciremezdim.kaldiki bir kere taviz vermek ikinciye davetiye çıkarmaktır.
haklısınız
annem ayrılacaktı ama akrabalar falan sürekli evimize geldiler baskı yaptılar ayrılma diye
ama annem güçlü karakter olsaydı ayrılırdı
babam çekilecek bir adam değil
siz topluma bakmayın hangi zor zamanınızda onlar yanınızda anca konuşsunlar
sizi yargılamak için önce sizin hayatınızı yaşamalı, sizin geçtiğiniz yollardan geçmeliler
en doğru kararı vermişsiniz
bundan sonra çook mutlu olursunuz inşallah

haklısınız
annem ayrılacaktı ama akrabalar falan sürekli evimize geldiler baskı yaptılar ayrılma diye
ama annem güçlü karakter olsaydı ayrılırdı
babam çekilecek bir adam değil
siz topluma bakmayın hangi zor zamanınızda onlar yanınızda anca konuşsunlar
sizi yargılamak için önce sizin hayatınızı yaşamalı, sizin geçtiğiniz yollardan geçmeliler
en doğru kararı vermişsiniz
bundan sonra çook mutlu olursunuz inşallah
Amin.çok sağolun.rabbim sizinde yardımcınız olsun.

Aynı durumları yaşamışız sizinle 2010 da ben de aynı şekilde boşandım. Sebepler de aynıydı.İki çocukla ben de yalnızdım ,işim de yoktu .Ama çalıştım,nafaka vermedi dava açtım vermeye başladı .Çocuklarıma da baktım. Korkmayın Allah yardım ediyor .Onu Allaha havale ettim diğer kadınla hiç muhattap olmadım umrumda da değiller zaten ayrılmışlar.Çocuklarını görüyor o konuda kısıtlamadım .
Ben 3 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım ve Allaha şükürler olsun mutluyum.

Tüm güzellikler sizinle olsun.Hiç korkmayın.En doğrusunu yaptınız.Ben bir gün bile pişman olmadım siz de olmayacaksınız.

Bugün kk üyeleri beni ağlatmaya and içmiş heralde sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi :D Sizin de öykünüzü gözlerim dolarak okudum. Tebrik ederim sizi bir kadının gururndan başka bir şeyi olmadığını fark edip, aşkınıza rağmen fark edebilip ayrılmışsınız. Dilerim hayatınız en kısa sürede yoluna girer, siz de bir işe başlar ve bu zor günleri tamamen atlatırsınız.

Aynı durumları yaşamışız sizinle 2010 da ben de aynı şekilde boşandım. Sebepler de aynıydı.İki çocukla ben de yalnızdım ,işim de yoktu .Ama çalıştım,nafaka vermedi dava açtım vermeye başladı .Çocuklarıma da baktım. Korkmayın Allah yardım ediyor .Onu Allaha havale ettim diğer kadınla hiç muhattap olmadım umrumda da değiller zaten ayrılmışlar.Çocuklarını görüyor o konuda kısıtlamadım .

Tüm güzellikler sizinle olsun.Hiç korkmayın.En doğrusunu yaptınız.Ben bir gün bile pişman olmadım siz de olmayacaksınız.

İlk eşim biz boşandıktan altı ay sonra evlendi duruşma günü on dakikada bir rapor veriyordu birisi arıyordu sürekli. Kim olduğu ve zaten yenisinin hazır olduğu belliydi yani. İyi ki boşandım hayatımda verdiğim en doğru karardır. Size de yeni evliliğinizde mutluluklar dilerim.

Inanin bana guc verdiniz.mutluluklar dilerim.bizimki beni evlendigim takdirde çocukları almakla tehdit ediyor.birdefasinda çok sinirlendirdi ve öyle birini bulurumki gucun bile yetmez dedim.suan öyle birşeyi aklıma bile getirmiyorum sütten ağzı yanan misali.
Iki evladım yeter bana.sadece birgün atanip ege tarafına gitmek en büyük dileğim.

İlk eşim biz boşandıktan altı ay sonra evlendi duruşma günü on dakikada bir rapor veriyordu birisi arıyordu sürekli. Kim olduğu ve zaten yenisinin hazır olduğu belliydi yani. İyi ki boşandım hayatımda verdiğim en doğru karardır. Size de yeni evliliğinizde mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim.Hayat devam ediyor ve biz kadınlar her şeyin en iyisine layığız.Yeter ki kendi değerimizi bilelim.

Back
X