- 15 Ocak 2017
- 152
- 221
- 23
- 37
- Konu Sahibi hopeless1988
-
Henüz kadın doğuma gitmedim randevum.cuma günü umut aramıştım aslında ama sen anlamayı bırak hissetmemissin bile sen soledin diye cocuj yapmicagim gibi sen soledin diye de beklemicem tabiki ama burada eminim 1 yil beklemeyen hamile kalan olmuştur ondan dinlemek isterim mesela yada benim gibi elleriyle bebeğini toprağa vermiştir ve bana bir yol bir umut gösterir yargılamadan.geçmiş olsun.
doktor 1 yıl bekle demiş. biz hemen yap desek yapacak mısınız? tamam acınızı anlamaya çalışıyorum, anlayamam da eminim ama azıcık mantık yani. doktoru dinlemeden hamile kalsanız ve buna bağlı bi hastalık oluşsa o vicdanla nasıl yaşayacaksınız?
Henüz kadın doğuma gitmedim randevum.cuma günü umut aramıştım aslında ama sen anlamayı bırak hissetmemissin bile sen soledin diye cocuj yapmicagim gibi sen soledin diye de beklemicem tabiki ama burada eminim 1 yil beklemeyen hamile kalan olmuştur ondan dinlemek isterim mesela yada benim gibi elleriyle bebeğini toprağa vermiştir ve bana bir yol bir umut gösterir yargılamadan.
Acinizi kapatmak istiyorsunuz anliyorum ama sagliginiz icin birazcik sabredin . Size en buyuk destekci eşiniz olacaktir . Allah yardimciniz olsun gercekten cok ama cok zordur..Öyle uzunki içimden geçenler nerden baslicam bilmiyorum daralirsiniz okurken onu biliyorum. En güzeli az detayla size danışayım bayanlar ben 4 ay önce doğum yaptım güzeller güzeli bir kızım oldu ama meğer hastaymış yoğun bakımda kaldı 72 gün vefat etti.. nefesim gitti benim yaşama umudum hayata tutunma sebebim bitti. İyileşmeye çalışıyorum ama iyilesemiyorum. Ve biran evel tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum yerini tutarmı asla tutamaz açım diner mi dinmez ama oyalanirim yeniden hayata tutunurum onunla hissediyorum ben ilacım o. Size sorum şu sezeryan la doğum yaptım sizce nekadar süre beklemeliyim doktorlar 1 yıl dio o çok. Çevremde var 1 yılda 2 sezeryan olan ama karartmalimiyim gözümü sizce
yargılamıyorum. şu an siz olaya mantıklı bakamıyosunuz, duygusal yaklaşıyosunuz, bu da çok doğal. ben de size mantıklı olanı söylüyorum. sizi anlamam imkansız zaten bunu belirttim ilk yorumda. şimdi burdan bi cahil çıkar aman doktoru dinleme ben beklemeden hamile kaldım der, siz bu kadını dinlemez misiniz? pekala dinleyebilirsiniz şu anki ruh halinizle. benim uslubum sert olabilir ama ortada bi sizin bi de muhtemel bi bebeğin canı var. mantıklı olanı dümdüz söylemek durumundayım.
Başın sağolsun öncelikle.Henüz kadın doğuma gitmedim randevum.cuma günü umut aramıştım aslında ama sen anlamayı bırak hissetmemissin bile sen soledin diye cocuj yapmicagim gibi sen soledin diye de beklemicem tabiki ama burada eminim 1 yil beklemeyen hamile kalan olmuştur ondan dinlemek isterim mesela yada benim gibi elleriyle bebeğini toprağa vermiştir ve bana bir yol bir umut gösterir yargılamadan.
Canım başın sağ olsun çok çok zor Rabbim sabırlar versin hemen çocuk sahibi olmak istemeni anlıyorum bi nebze acım hafifler belki diyorsun haklısın da...ama bence önce genetik test falan yap bebeğin neden hastalanmış öğren ona göre hareket et bence..Öyle uzunki içimden geçenler nerden baslicam bilmiyorum daralirsiniz okurken onu biliyorum. En güzeli az detayla size danışayım bayanlar ben 4 ay önce doğum yaptım güzeller güzeli bir kızım oldu ama meğer hastaymış yoğun bakımda kaldı 72 gün vefat etti.. nefesim gitti benim yaşama umudum hayata tutunma sebebim bitti. İyileşmeye çalışıyorum ama iyilesemiyorum. Ve biran evel tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum yerini tutarmı asla tutamaz açım diner mi dinmez ama oyalanirim yeniden hayata tutunurum onunla hissediyorum ben ilacım o. Size sorum şu sezeryan la doğum yaptım sizce nekadar süre beklemeliyim doktorlar 1 yıl dio o çok. Çevremde var 1 yılda 2 sezeryan olan ama karartmalimiyim gözümü sizce
Içim titredi. Çok zor yaşadığınız.Rabbim abır versin. Kuzunuz bir melek olmuş.
Sağlık durumunuz ne bilemiyorum , buradan bu konuda yorum yapmak çok zor. Sezeryandan sonra kısa sürede normal doğum yapanlar bile var.
Bir kaç doktora gidin , danışın. Hayırlısıyla nasip etsin Mevlam size ve bir ömür beraber olun inşallah.
Sizinde başınız sagolsunn çok zor acı insanın nefesi kesiliyor. Isalalh benimde sağlıkla bir bebeğim olur zamanı gelince. Ve ısalalh meleğime benzer sizinki gibi çok teşekkür ederim..Başın sağolsun öncelikle.
Canım benim kızım 3 yaşındaydı bide 1buçuk yaşında kardeşi vardı kaybettiğimizde. Normal doğum ve tabiki 2.yi doğuralı 1buçuk sene olduğundan hemen çocuk yapın dediler. Önce iyileşmem gerek, ya hamilelik psikolojisiyle bebeğe tahammül edemezsem ya sürekli yine dalar gidersem bi yerlere gülüp eğlenemezsem diyip durdum.
Küçüğümüz 3 yaşına geldiğinde Anne herkesin kardeşi var benim ablam gelmiyo yalnız kaldım bitane kardeşim olsa çok sevinirim dedi. Yaklaşık 1-2 ay sonra hamile kaldım. Ki hamilelik tamda bahsettiğim gibi geçti üzerinden nerdeyse 2yıl geçmesine rağmen.
Şimdi tamda ablasına benzeyen bi kızım daha oldu Kurban olduğum sanki tekrar büyütüyorum onu. Şuanda 17 aylık ve evin içide bizim içimizde bıcır bıcır :)
Demem o ki önce iyileş. İyileşki iyi nesil yetiştir yoksa başka yerden patlak verir.
Allah çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin inşallah...
Bizimki biraz farklı tabiki ağlaması gülmesi yürümesi koşması konuşması herşeyine şahit olduk haliyle 3 senede. Kabullenmem bile 1 seneyi buldu 1 senelik kısım Yok hafızamda. Diğer kızımı bile hatırlayamıyorum. 1 buçuk sene psikologla yaşadım. Senin kabullenme sürecine hızlı girmişsin önümüzden bi psikolog desteği alırsan daha kolay atlatabilirsin belki, hafıza kayıpları olmadan en azından.Sizinde başınız sagolsunn çok zor acı insanın nefesi kesiliyor. Isalalh benimde sağlıkla bir bebeğim olur zamanı gelince. Ve ısalalh meleğime benzer sizinki gibi çok teşekkür ederim..
Yaptırdikk genetik testleri bizde yok ama bebegimde vardi. Oyuzden genetik danışmanlık aldık. Gorüştuk birkaç profla tüp bebege gerek görmediler tek seferlik birşeymis bizde olmadığı için risk herkesde neyse bizdede okadar mis.. böle geceler bitmiyor iç yanginim hiç sönmüyor. Yaralarımı sarar belki diye düşündum işteCanım başın sağ olsun çok çok zor Rabbim sabırlar versin hemen çocuk sahibi olmak istemeni anlıyorum bi nebze acım hafifler belki diyorsun haklısın da...ama bence önce genetik test falan yap bebeğin neden hastalanmış öğren ona göre hareket et bence..
Aminnn tesekkur ederimmAllah sabır versin canm.ben Doğum fotoğrafçısıyım bu yüzden hamilelik ve doğumla alakalı çok şey duyuyorum.sürekli müşterilerim hamile ve yenidoğum yapmış bayanlar olduğu için.çok kısa sürede tekrar hamile kalırsan karnın büyüdükçe dikiş yerlerin sıkıntı yapıyormuş diye duymuştum.kafanı dağıtacak başka şeylere yönelsen bisüre.hem fiziksel hem psikolojik olarak daha saglıklı bi dönemde tekrar hamile kalman daha hayırlı olur sanırım.Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?