• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamak İçin Ye :)

kandegerlerim hep dusuyo irsi anemi var.. aslinda cok dikkat etmeliyim yediklerime.. benim sorunum hareket etmemem:(( gunde insan bi kac paket cikolata yermi? (yer hemde cok guzel)

su ve turkkahvesi disinda bise icmiyorum yani limonata cola falan hic icmem nedense.. ama pizza hamburger makarnalar kremali soslar pilavlar ve pasta kek borek tarzi.. offfd canim istedi iyimi:))

cok kararliyim ve dun basladim.. ins ilk iki ayda 10 kilo veririm gerisi yavas yavas olir zaten..

kandegerlerim hep dusuyo irsi anemi var.. aslinda cok dikkat etmeliyim yediklerime.. benim sorunum hareket etmemem:(( gunde insan bi kac paket cikolata yermi? (yer hemde cok guzel)

su ve turkkahvesi disinda bise icmiyorum yani limonata cola falan hic icmem nedense.. ama pizza hamburger makarnalar kremali soslar pilavlar ve pasta kek borek tarzi.. offfd canim istedi iyimi:))

cok kararliyim ve dun basladim.. ins ilk iki ayda 10 kilo veririm gerisi yavas yavas olir zaten..

anladım canım cok gecmıs olsunn..
bencede dıkkat et saglık her seyın bası.. hareket edemıyorsan dans etmeyı dene mezdeke fılan :D ben oyle yapıcam yurumek fılan ıcımden gelmıyor..

ama bak bence madem bırakamıyorsun hamburger pızza
kendıne odul ver 4 gun dıyet yap 1 gun pızza yemek serbest olsun mesela.. yaparsın neden olmasın..
aynen bence sıkarsan az daha 1 ayda 10 kılo gene verırsın.

günaydın eziyet günlüğüm :D
bugunde ayran asına devam..
içimden hiç bir şey gelmiyor.. canım sıkkın.. niye boyle?:53:

benım ıcın bu gece dönüm noktası
BEN ÖYLE ILAN EDIYORUM

Müsli'm ile saglıklı hayat :56:
Jıllıan Gacı ıle sporum :8:
YGS LYS sınavlarına tam anlamıyla hazırlkkk :68:

anlıycagın sevgılı gunluk
hayatıma yenı alıskanlıklar kazandırmanın ılk adımını yarın yapıcam
Hacettepe unıversıtesı ıcın
ve 60 kılo olmak ıcın...

BEN O HAYALLERI ISTIYORUM.. KAYBEDICEK TEK ŞEYIM
HAYALLERIM.. KAYBOLMASINLAR..:43:
YA ALLAH YA BISMILLAH.:nazar::17:

benım ıcın bu gece dönüm noktası
BEN ÖYLE ILAN EDIYORUM

Müsli'm ile saglıklı hayat :56:
Jıllıan Gacı ıle sporum :8:
YGS LYS sınavlarına tam anlamıyla hazırlkkk :68:

anlıycagın sevgılı gunluk
hayatıma yenı alıskanlıklar kazandırmanın ılk adımını yarın yapıcam
Hacettepe unıversıtesı ıcın
ve 60 kılo olmak ıcın...

BEN O HAYALLERI ISTIYORUM.. KAYBEDICEK TEK ŞEYIM
HAYALLERIM.. KAYBOLMASINLAR..:43:
YA ALLAH YA BISMILLAH.:nazar::17:

Ciks yanlış olmuş bu cümle,
KAYBEDECEĞIM TEK ŞEY KILOLARIM
KAZANACAĞIM ILK ŞEY HAYALLERIM olmalıydı :)

Canım ben cuma zayıflama yarışlarındayım bende ilk yazdıgımda kimse görmedi sonra tekrar yazdım falan birileri görene kadar yani :1:

Ciks yanlış olmuş bu cümle,
KAYBEDECEĞIM TEK ŞEY KILOLARIM
KAZANACAĞIM ILK ŞEY HAYALLERIM olmalıydı :)

way be pofumm
haklısın
çok haklısın hemıde :9::9::9::9::9:

pofumm harika bir söz olmuşş tebrik ediyorum seniiiiii

telif hakkını alıp sözü kullanabilirmiyim :3::3:

hosgeldın gunlugume keske bana yorum yapsaydın gelmişken :9::9::9::9::9::1::1::1::1::1:

Ay şekerim ne demek :)) her zaman :)

Canım ben cuma zayıflama yarışlarındayım bende ilk yazdıgımda kimse görmedi sonra tekrar yazdım falan birileri görene kadar yani :1:

thebeyın canımm benı cagırdılar 5. takımdayım 4 gundur :))
of bu hafta pek kılo veremedım
haftaya ıns takımıma katkım olur DENEME HAFTASI SONRASI KABUL EDERLERSE :)))

dedıgımı yaptımmmm

dershaneme gıttım
guzelcene ders calıstım

müslimi yedımmmm oh mısss

aksamda spor yapcammmm :41::41:

5 Eylül Perşembe 2013
İLK MÜSLİ GÜNÜ

sabah
ballı muzlu süt+müsli

ara
simit

öğle
yarım porsıyon çiğ köfte

ara
lıght camlıca gazoz

akşam
müsli+yogurt

2,5 litre su
jıllıan mıchaels level 1

müsli ile hayat 1/42

:10:
BENIM ICIN BASARILI BIR GUNDU..
COK YORGUNUM 1 SAAT UYUMALIYIM
DAHA SONRA DERSE GECICEM

ÖPÜLDÜNÜZ UĞRAYANLARRRR :29::16:

5 Eylül Perşembe 2013
İLK MÜSLİ GÜNÜ

sabah
ballı muzlu süt+müsli

ara
simit

öğle
yarım porsıyon çiğ köfte

ara
lıght camlıca gazoz

akşam
müsli+yogurt

2,5 litre su
jıllıan mıchaels level 1

müsli ile hayat 1/42

:10:
BENIM ICIN BASARILI BIR GUNDU..
COK YORGUNUM 1 SAAT UYUMALIYIM
DAHA SONRA DERSE GECICEM

ÖPÜLDÜNÜZ UĞRAYANLARRRR :29::16:

Canım az yemişsin ama kalorili şeyler tüketmişsin bence listeni daha geniş ama daha sağlıklı yapmak daha iyi olur :61:
Mesela simit,çiğköfte,gazoz bunlar senin için öğün değil tadımlık olmalı hatta simit ve gazlı içecekleri tamamen çıkartmalısın listenden derim :)

Canım az yemişsin ama kalorili şeyler tüketmişsin bence listeni daha geniş ama daha sağlıklı yapmak daha iyi olur :61:
Mesela simit,çiğköfte,gazoz bunlar senin için öğün değil tadımlık olmalı hatta simit ve gazlı içecekleri tamamen çıkartmalısın listenden derim :)

simit olayı tamamen ıstemdısı gelıstı
yanı ben dershaneye gıderken muslımı kaba koydum meyve mıde yıkadım sıldım poşetledım evde unutmusum aceleyle cıkarken
sabah sabah 5e kadar oradaydım bunu planlamadım maalesef 1 gıbı btıyor ders..
bende 1 sımıt aldım goturdum valla mıdeye hahaha:1:
çıgkofte zaten yarım porsoyon cok da degıldı yıne dısarda oldugumdan en uygunu oydu. ya hamburger menu yıyecekım ya cıg kofte ya pogaca.. seceneklerımden en ıyısını tercıh ettım :D

gazoz muu offf nasıl cıkarcm hayatımdan bılmıorum ama cıkartmak zorundayım...

:5::5:

az az ye bol ye :) üni dönemini biliyorum ya boyuna ders calısırken kahve biskuvi felan bu sene bende öyle olmustum ama senin maşallah boyun felan ıyı ya basarılar dilerim hadi insallah istediğin kiloya ulasırsın :D:51:

az az ye bol ye :) üni dönemini biliyorum ya boyuna ders calısırken kahve biskuvi felan bu sene bende öyle olmustum ama senin maşallah boyun felan ıyı ya basarılar dilerim hadi insallah istediğin kiloya ulasırsın :D:51:

evet ama ben basaramıyorum onu :14::14::14:
o yuzden ılla boyle muslıymıs bılmemneymıs bır ad konduruyorum kı dısına cıkmayayım.
unıversıteyı kazanırsam kendme ödül verym dıyee :43::43:
gercekten ınsan delırıyor ders calısrken abur cubur dıye ozellıkle gece oluyor.. ama yapmıyorum cok sukur duzene gırdım alıstım..
bu ara da cok tesekkur ederım hem boyuma ettıgın ıltıfat hem basrılar dıledıgın hemde gunlugume ugradıgın ıcın cok cok sagol :38:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah
müsli ve lıght sut

ara
yarım kepeklı sandvıç

öğle
6'lı frıeds
(dogru mu yazdım bılmıorum baharattlı tavuk parcaları)
ve ıce tea

aksam
müsli ve lıght süt..

:nazar:
mutluyum... cunku kendımce basarılıydı o kdr aclıga ve ınsanların gozumun onunde goturdugu guzelım yıyeceklere ragmen

kepeklı sandvıcle onları ızledım :9:

kuzu ne demek yaa bnde bayagı zayfım benimde bak oyle sorunum var istahim yok boyumda 1.50 ustune bide kılo almamı yasakladı doktor :( bide beni düşün :43: sen basaracaksın kuzu inanıyorum destekçinim :29:

kuzu ne demek yaa bnde bayagı zayfım benimde bak oyle sorunum var istahim yok boyumda 1.50 ustune bide kılo almamı yasakladı doktor :( bide beni düşün :43: sen basaracaksın kuzu inanıyorum destekçinim :29:

olsun boyunla orantılı ıste kılo almaman ıyı bence üzülme yaa :14::14::14::14:
umarım cok tsekkur ederım ya inşaalah başarırım canım benımm :69::16:

günaydın gunlukcum
muslı lı gunlerın bıtmesıne 39 gun
jıllıan gacı ıle sporumun bıtmesıne 27 gun kaldıı.. :16:

78 ıle basladıgım bu 42 gunluk yolculugun sonunda kac kılo olurum acabaaaaaaaaa.:15:

günaydın gunlukcum
muslı lı gunlerın bıtmesıne 39 gun
jıllıan gacı ıle sporumun bıtmesıne 27 gun kaldıı.. :16:

78 ıle basladıgım bu 42 gunluk yolculugun sonunda kac kılo olurum acabaaaaaaaaa.:15:

kızz tartılsanaaa :1: ben mrktan çatlardım haa :27:

Back
X