Yaşamak İçin Ye :)

inşallah:)
cok sagol ama estagfurullah ya deme oyle :(

valla ben gerçekleri diyoommm :1:
neyse neyseeee sende kendine gel bakiimm git bi elini yüzünü yıkaa nefes all oohhh varmı bu dünyada senden daha önemli bişey??bi de bunu hatırla!

valla ben gerçekleri diyoommm :1:
neyse neyseeee sende kendine gel bakiimm git bi elini yüzünü yıkaa nefes all oohhh varmı bu dünyada senden daha önemli bişey??bi de bunu hatırla!

yıkadım geldım pofumbenım destegın ıcın cok sagol.. ben 60 olucam ya kafaya koydum.

yıkadım geldım pofumbenım destegın ıcın cok sagol.. ben 60 olucam ya kafaya koydum.

oohh şöyle be yaaa hoş geldin sefa getirdin yavrucum :)
ahh ulen bende 52 olsammmm sevgilimm de bana ''dombili'' demeseee ne iyi olur dimi :1:

olmuycak bi hayal mi cnm bu:)

olabılıtesı yuksek bı hayal
ama zaman gerek sabır gerek..
napcam ben ya bı azımlenıyorum bı pes edıyorum amane olursa olsun yarın devam edıyorum sporada müsliyede..
okulunacılmasına tam 1 hafta kaldı
barı 1 kılo daha verım
detoks mu yapsam ya bıldıgınbır detoks var mı.

olabılıtesı yuksek bı hayal
ama zaman gerek sabır gerek..
napcam ben ya bı azımlenıyorum bı pes edıyorum amane olursa olsun yarın devam edıyorum sporada müsliyede..
okulunacılmasına tam 1 hafta kaldı
barı 1 kılo daha verım
detoks mu yapsam ya bıldıgınbır detoks var mı.

detoks metoks geç bunları cnm,bizim yemek kültürümüz çok farklı,detoks dediğin şey bana göre Avrupalı hatunlara özgü,onlarda bizim gibi bi mutfak yok,yemek anlayışları da çok değişik,orda ki hatunlarda zaten taş gibi maşallahh :)
onun yerine biraz daha dikkat et,ye tabiki yemeğini ama az ye,sindirimi kolay ve seni tok tutacak şeyler ye,mesela sebze+protein...vs
şekeri kes,yağı kes,meyveyi ölçülü ye,daha ne :)

detoks metoks geç bunları cnm,bizim yemek kültürümüz çok farklı,detoks dediğin şey bana göre Avrupalı hatunlara özgü,onlarda bizim gibi bi mutfak yok,yemek anlayışları da çok değişik,orda ki hatunlarda zaten taş gibi maşallahh :)
onun yerine biraz daha dikkat et,ye tabiki yemeğini ama az ye,sindirimi kolay ve seni tok tutacak şeyler ye,mesela sebze+protein...vs
şekeri kes,yağı kes,meyveyi ölçülü ye,daha ne :)

dogru ya ben okul acılana kadr sebze+ proteın yapıp sadece sbah muslı yapım ya da aksam. cunku kılo vermemın hızlanması gerek. ne guzel dedın bak unutmusum onu ben :)

dogru ya ben okul acılana kadr sebze+ proteın yapıp sadece sbah muslı yapım ya da aksam. cunku kılo vermemın hızlanması gerek. ne guzel dedın bak unutmusum onu ben :)

yap yavrucum :) hatta bak sana kendi listemi yazayım istersen?

sabah (07-09 arası)
1. alternatif: 2 dilim ekmek-domates-salatalık-peynir
2. alternatif:meyva salatası+light yoğurt
3. altr:1 kase yulaf ezmesi+light süt

ara öğün (çok gerekirse) 1 tane meyva

öğlen (13-14 arası)
1. altrn.:tavuk/balık/hindi teflonda yada haşlama olacak-salata
2. altrn.:sebze-yoğurt
3. altrn.:mavi yeşil yarım paket-1 tane ayran-1 tane meyva

akşam(18-19 arası)

1.altrn.:yağsız sebze-salata-yoğurt
2. altrn.:hindi/tavuk/balık-salata

hindi-tavuk yada balık miktar olarak 100 yada 150 grm olacak:)

sabah (07-09 arası)
1. alternatif: 2 dilim ekmek-domates-salatalık-peynir
2. alternatif:meyva salatası+light yoğurt
3. altr:1 kase yulaf ezmesi+light süt

ara öğün (çok gerekirse) 1 tane meyva

öğlen (13-14 arası)
1. altrn.:tavuk/balık/hindi teflonda yada haşlama olacak-salata
2. altrn.:sebze-yoğurt
3. altrn.:mavi yeşil yarım paket-1 tane ayran-1 tane meyva

akşam(18-19 arası)

1.altrn.:yağsız sebze-salata-yoğurt
2. altrn.:hindi/tavuk/balık-salata

hindi-tavuk yada balık miktar olarak 100 yada 150 grm olacak:)

tamam canım cok sağol en azından fıkır edınmıs oldum ya..yarın bende baslayayım aksamları muslıyerım sadece sabah oglen proteın artı sebze yapım. 1 haftada 3 kg gıder heralde netten arastırdım hep öyle vermısler.

tamam canım cok sağol en azından fıkır edınmıs oldum ya..yarın bende baslayayım aksamları muslıyerım sadece sabah oglen proteın artı sebze yapım. 1 haftada 3 kg gıder heralde netten arastırdım hep öyle vermısler.

aynen cnm gider gider :) sen kendini üzmee amannn :)

şekerim şekerim nbrsin :) nerelerdesin bakiim ?çalışmaların nasıl gidiyo :)

iyiymmm pofuumm benım:)
calısmalar 2 gundur kotu ya fena grıp oldum kendıme yenı gelmey basladımm :)
sen nasılsınnn.kg cızelgen neden 70 oldu:(

ooyy havalardandır :) bende hasta oldum hala daha hastayım :1: geçmek bilmiyor illettt :1: çok sevdi beni :32:
yok kızz 4 gün önce bi baktım (o ara sinirden yemeklere sarmıştımda :1:) 70.6 olmuşum bende değiştim 70.6 ama bi kaç güne yeniliycem çizelgemi mrk etme :)
ee senin diyet miyet ne alemde

ooyy havalardandır :) bende hasta oldum hala daha hastayım :1: geçmek bilmiyor illettt :1: çok sevdi beni :32:
yok kızz 4 gün önce bi baktım (o ara sinirden yemeklere sarmıştımda :1:) 70.6 olmuşum bende değiştim 70.6 ama bi kaç güne yeniliycem çizelgemi mrk etme :)
ee senin diyet miyet ne alemde

ayy gecmıs olsunnn :)
en ıyısnı yaptın hırslanırsın böylece:69:
1.40 gram gıtmıs gecen cumadan bu yana ıste 76.20yım ama75olana kdr bende czelgeyı duzeltmıycem :D
bırdebugun antıbyotık ıcmeye basladım şişecem yıne :D

ayy gecmıs olsunnn :)
en ıyısnı yaptın hırslanırsın böylece:69:
1.40 gram gıtmıs gecen cumadan bu yana ıste 76.20yım ama75olana kdr bende czelgeyı duzeltmıycem :D
bırdebugun antıbyotık ıcmeye basladım şişecem yıne :D

ah artık çıtı pıtı olsammmm çok muu yaniii:43:
hele de erkek arkadşıma inaattt olmam lazıımm yaaa olmalıyım beee :52::52: aayy delirceeemmm aaannaaammm :1: :1: :52: bu akşam spor yaparken zayıf olduğumu düşündümmm bi an ,erkek arkadaşımda bana böyllee güzel güzel iltifatlar ediyor falan bi baktım hırsımdan daha hızlı yapıyorum hareketlleri :1: ooff:1:

ah artık çıtı pıtı olsammmm çok muu yaniii:43:
hele de erkek arkadşıma inaattt olmam lazıımm yaaa olmalıyım beee :52::52: aayy delirceeemmm aaannaaammm :1: :1: :52: bu akşam spor yaparken zayıf olduğumu düşündümmm bi an ,erkek arkadaşımda bana böyllee güzel güzel iltifatlar ediyor falan bi baktım hırsımdan daha hızlı yapıyorum hareketlleri :1: ooff:1:

aynen ya ufalmak ıstıyorum dıyoru artık :D zayıflamak degıl :D
ben sporuda saldım ha :D baslayım hatta takrar 1/30 mu dsemya 3 gundur yapmıorum :S:31:

Back
X