• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamak istemiyorum artık

ben de yaşadım bir iftira olayı. 1 hafta boyunca ağladım çok ağırıma gitti. otobüste serviste bile ağladım. aşk acısı çekmedim böyle. 3-4 yıl geçti yüzüne bile bakmadım. ama şimdi sadece iş gereği konuşuyorum. hissizleştim inceden bir sızım var sadece.
Unutmuyor insan bu sızıyı size de üzüldüm neden böyle oluyor insanlar

10 senelik en iyi, nikah sahitligini bile yaptigim arkadaşım beni is yerinde daha iyi bir pozisyon alabilmek için arkamdan vurdu. Ben nisanlaninca olur olmaz seyler anlatmış hakkımda. Demek istedigim: iş yerleri cogu zamam bahsettiginiz gibi herkes digerin arkasindan konusur ama bir bakmışsın sana karşı kanki olmuşlar. Karşınızdaki insanlara değer bicseniz daha cok yıpranırsiniz. Onlarda sadece bir avuc toprak bunu unutmayin hic. Is yerinde dost aramayin hic.
Çok teşekkürler haklısınız

Selam arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mobing gören biri olarak doktorum ilacımı artırdı.etrafımdakileri Allaha havale ediyorum.Her şey için dua ediyorum.kalmasın diyorum ama toparlayamorum sicim gibi akıyor yaşlarım

Selam arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mobing gören biri olarak doktorum ilacımı artırdı.etrafımdakileri Allaha havale ediyorum.Her şey için dua ediyorum.kalmasın diyorum ama toparlayamorum sicim gibi akıyor yaşlarım
O en güzel vekildir.
Artık daha sakin ve nötr olun.
Gözyaşlarınıza harcadığınız zamana yazık.
Kendinizle çok başbaşa kalmamaya çalışın.

O en güzel vekildir.
Artık daha sakin ve nötr olun.
Gözyaşlarınıza harcadığınız zamana yazık.
Kendinizle çok başbaşa kalmamaya çalışın.
Çok sağolun öyle yapmaya çalışıyorum ama çok acı çekiyoruö haksızlık duygusu beni bitiriyor

Çok sağolun öyle yapmaya çalışıyorum ama çok acı çekiyoruö haksızlık duygusu beni bitiriyor
Hayatta ne imtihanlarla karşılaşıyoruz. Şimdiden böyle koyverirseniz asıl dertlerinize gücünüz kalmaz.
Haklı insan güçlü olmalıdır.
Dimdik durup gözlerinin içine vicdanınız rahat, alnınız ak şekilde bakın. Sevindirmeyin onları.

Avukat olduğunuzu yazmışsınız sizin kendinizi ifade etmeniz çok zor olmasa gerek :sinirli:

Ablacim boyle intihar sebebi ne duydum ne gordum

Ya hadlerini bildir ya miktiret baska is ara

Kim ki bu insanlar bu kadar takiyorsun...Baska is mi yok dunyada once yeni is bul sonra miktiret gitsin.

Bu bahsettikleriniz size özel değil. Hayatın kendisi ne yazık ki. Bu durumdakiler ölmek isteseydi yeryüzünde insan kalmazdı. Siz onları boşver in ve kendi hayatınıza bakın. Üzülmek için fazla kısa hayat.

Ablacim boyle intihar sebebi ne duydum ne gordum

Ya hadlerini bildir ya miktiret baska is ara

Kim ki bu insanlar bu kadar takiyorsun...Baska is mi yok dunyada once yeni is bul sonra miktiret gitsin.
Tam anlamıyla okumamışsınız.benim babam 10 sene evvel intihar etti hayatım zaten hep zordu en son bu olayda çöktüm elbette bir sebep değil bu ama her gün mobing altında çalışmak zorundayım ne iş değiştirme imkanım yok

Tam anlamıyla okumamışsınız.benim babam 10 sene evvel intihar etti hayatım zaten hep zordu en son bu olayda çöktüm elbette bir sebep değil bu ama her gün mobing altında çalışmak zorundayım ne iş değiştirme imkanım yok

Sevgili konu sahibesi, tabi ki babanin olumu cok cok zor bir olay ben burdan tahmin dahi edemem. Psikolojik yardim aldin mi bu konuda? Intihar normal olum gibi degil cunku.

Mobbinge karsi ne yapilabilecegi konusunda cok guzel web siteleri var. Senin yerinde olsam o essek is arkadaslarima her turlu cevabi verirdim, bagirirdim bile.

Arkadaşlar yeniden ben.susup swyreditorum beraber kHvaltılar kahveler ben tek başıma.en çok üzüldüğüm konu da ben bu kadar kötü biri değilim.hepsinin doğumunda ölümünde arkalarında oldum.Allah biliyor kimsenin kötülüğünü istemedim napacağımı şaşırdım.ne zormus öyle gidip gelmek.öyle zor ki.

Back
X