• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamak istemiyorum artık

Yeniden ben siz olsanıznapardınız
Bugün aralarında konustular gene gene en son insan mı ki o dediler seyrettim
Anlamıyorum hepsinin kötü gününde yanlarındaydım şimdi en kötü ben ilan edildim.dedikoduculuksa hepsi konustu şimdikanka benden ne istiyorlarsa gitsinler
Dayanmak cok zor susup izlemek yazıklar olsun

Anlamıyorum hepsinin kötü gününde yanlarındaydım şimdi en kötü ben ilan edildim.dedikoduculuksa hepsi konustu şimdikanka benden ne istiyorlarsa gitsinler
Susmayın veya izlemeyin. Neden kendinize acı çektirmek için bütün yolları deniyorsunuz?
Verilen hiç bir tavsiye umurunuzda değil.

Ama neden bunu kendinize yapıyorsunuz yaaaa
Bu insanlar iyi insanlar değiller işte, hala "neden" diye sormak size hiçbir şey ka zan dır maz
Çıkın artık şu efkarlı moddan
Sizinki çoktan sağlığınızı etkilemeye başlamış bir durum. Çıkın tezgahtar olun, kasiyer olun ama en azından bu insanlardan uzak kafanız yerinde olsun. Sonra mesleğinizi icra etmenin başka yolunu ararsınız. Bırakın şunları artık

Neden seyresiyorsunuz neden cevap vermiyorsunuz ? Bir sey soylediklerinde cevaplarini verin diger zamanlarda hic yokmuslar gibi davranin kisiliksiz tipler yuzunden kendinize hayati zindan ediyorsunuz. Bu kadar onemsemeyin bu insanlari kendinize acimak sizi mutlu ediyor biraz sanirim.

Yaşamak için , mutlu olmak için kendinize dal aramayı bırakın...
Çevrenizde kimse olmasada siz varsınız. Kendine sarılmayı, kendini sevmeyi öğren. Daha büyük sorunları olan insanları düşün. Öyle boş boş değil gerçekten düşün. Mesela huzur evine veya yetimhaneye git. Sahip oldugun şeylerin kıymetini bil.
Yanımda olan insanlar şanslılar diye düşün. Sen kendini dışlama kendini sahiplen kendine değee ver ki başkaları da o sınırı aşmasın.
Arkadaş iyidir hoştur ama insanın en değerlisi kendisi olmalı. Allah bize bu aklı başkalarının konuştuklarını dert edelim diye vermemiş ki.
Düşünelim, sevelim, farkına varalım, şükür edelim diye vermiş...
Mutlu olmak çok kolay aslında. Rahatca soludugun oksijeni düşünsen o bile yeter yaşamaya.

Tak kulaklığı müzik dinle kitap oku onlar sohbetteyken eşini dostunu ara kahkalar at numaradan da olsa pısık gördükçe hoşlarına gidiyordur çillilerin bezdirme politikası kahveye çok alınmışsın bir de. Dikkatimi çekti kendine yap şarkılar söyleyerek yanına sevdiğin tatlılardan götür koy ayıla bayıla ye dişe diş kana kan :D

Yav
Başka bir yerde çalışamam devletteyim çünkü.En kötüsü çocuk gibi kahveler içip kahkahalar atmaları saçma sapan şeyleri eklemeleri üzerine beni satan kıza inanmak işlerine geldi nankörlerin üzerinde emeğim vardı bir de
Rum güçlü olman lazım sen orda napıyosun ekmek paranı çıkarıyorsun sanane kim ne içmiş kim ne gülmüş sen sadece işini yap işine odaklan takıntı yapma intihara gelince geride kalanlara bişey olmuyo valla.ölen öldüğüyle kalıyo.sen öl. Sinir olduğun insanlarda oh desin.oldumu şimdi.herşey ruh ve beyinde biter sen izin vermediğin müddetçe kimse seni üzemez.

Ama neden bunu kendinize yapıyorsunuz yaaaa
Bu insanlar iyi insanlar değiller işte, hala "neden" diye sormak size hiçbir şey ka zan dır maz
Çıkın artık şu efkarlı moddan
Sizinki çoktan sağlığınızı etkilemeye başlamış bir durum. Çıkın tezgahtar olun, kasiyer olun ama en azından bu insanlardan uzak kafanız yerinde olsun. Sonra mesleğinizi icra etmenin başka yolunu ararsınız. Bırakın şunları artık
Devlet dairesinde çalışıyorum cnm gidebilcek durumum yok

Neden seyresiyorsunuz neden cevap vermiyorsunuz ? Bir sey soylediklerinde cevaplarini verin diger zamanlarda hic yokmuslar gibi davranin kisiliksiz tipler yuzunden kendinize hayati zindan ediyorsunuz. Bu kadar onemsemeyin bu insanlari kendinize acimak sizi mutlu ediyor biraz sanirim.
Arkadaşım nesi mutlu etsin neden kızıyorsunuz bu durumlara düşmeyi kim ister

Yav

Rum güçlü olman lazım sen orda napıyosun ekmek paranı çıkarıyorsun sanane kim ne içmiş kim ne gülmüş sen sadece işini yap işine odaklan takıntı yapma intihara gelince geride kalanlara bişey olmuyo valla.ölen öldüğüyle kalıyo.sen öl. Sinir olduğun insanlarda oh desin.oldumu şimdi.herşey ruh ve beyinde biter sen izin vermediğin müddetçe kimse seni üzemez.
Çok sağol arkadaşım

Eh iyi o zaman, emeğinizi bırakmayın da akıl sağlığınızı, mutluluğunuzu bırakın. Depresyondayken anarsınız fakülte anılarınızı...
Kızmanızı anlayamadım ben zaten destek için yazdım borcum olabilir başka sorunlarım da vardır değiş mi arkadaşım

Yaşamak için , mutlu olmak için kendinize dal aramayı bırakın...
Çevrenizde kimse olmasada siz varsınız. Kendine sarılmayı, kendini sevmeyi öğren. Daha büyük sorunları olan insanları düşün. Öyle boş boş değil gerçekten düşün. Mesela huzur evine veya yetimhaneye git. Sahip oldugun şeylerin kıymetini bil.
Yanımda olan insanlar şanslılar diye düşün. Sen kendini dışlama kendini sahiplen kendine değee ver ki başkaları da o sınırı aşmasın.
Arkadaş iyidir hoştur ama insanın en değerlisi kendisi olmalı. Allah bize bu aklı başkalarının konuştuklarını dert edelim diye vermemiş ki.
Düşünelim, sevelim, farkına varalım, şükür edelim diye vermiş...
Mutlu olmak çok kolay aslında. Rahatca soludugun oksijeni düşünsen o bile yeter yaşamaya.
Çok teşekkür ederim çok doğru

Back
X