Bana yardım edebilirmisiniz cok ihtiyacım var intihar etme ölme isteği bekadar sürdü sizde sizde ölmekmi istiyodunuz kalkıstınızmı ne olur benide aydınlatın
intihardan ziyade,bıktım artık bu korkulardan ölsemde kurtulsam şeklındeydı benımkıler..
öncelıkle sana tavsiyem şudur kardeşim,çok fazla ölüm,depresyon,korku,kaygı konularını düşünüyosun..
elinde olmadığını ve bunun zihninde durmadan dönen bişey oldugunu biliyorum..
ama öncelıgın kendını dinlemeden,biraz bu konulardan kaçınarak hayata dönmen.
bak masallah iyi bir eşin güzel bir evladın var.bu sana sunulan bir lütuf..ne büyük güzellikler bahşedilmiş sana..
bunları düşün..çocugunla dışarıya çık,parka git ve mutlaka sosyalleş..insanlarla sohbet et..biliyorum ki insanlarla konustugun anda bile kafanın içinde bu düşünceler dönüyor olacak..ama bi zaman sonra sen onları bastırmayı ogrenıyoru olacaksın..
klasık bır laf var ya kişi önce kendı kendının doktoru olacak diye..
sen kendine sürekli telkinde bulun,olumlamalar yap,içinden gelmeyecek ama zorla kendını..
her sabah kalbın carparakta uyansan,allahım sukurler olsun bu sabahta uyandım ve evladımı görebıldım diye.
yıne nefes alabılıyorum ve saglıklıyım diye..
insanlarla konus,yenı kısıler tanı,onların hayatlarına odaklan onları dınle,kendı sıkıntılarını boyle boyle atlatacaksın..
kendımden ornek verırsem mesela asansör korkusu,yükseklık korkusu,metro korkusu,banyo korkusu vs. vs..biçok korkumu üstlerine giderek yendim..
asansır korkumu tek basıma asansore binip 7-8 kere inip çıka çıka yendıgımı hatırlıyorum..
indigimde evet ölmüyomuşum demekkı diye rahatlamıstım