Yaşamak istemiyorum

İstiyorum ama cok ucuk rakamlar veriyolar

Depresyon halindeyken insanın tüm enerjisi çekilir.
Adeta insan ruhu çekilmiş bir bedene dönüşür.
İlaçlarla beraber kendine gelen beden enerji bulur ve aklına gelen ilk şey intihar olur.
Ve böyle dönemlerde malesef kişi intihara sürüklenebilir.
Aslında bu sizin iyileşme aşamasında olduğunuzu gösteriyor.
Bırakın uçuk olsun. Kanser olsanız, ayağınız kırılsa, ameliyat olsanız yine aynı parayı vermeyecek misiniz?
Bu hastalığın o hastalıklardan ne farkı var?
Ortada sizin canınız ve ruh sağlığınız var.
Her kuruşuna değer inanın.
Kendinize daha fazla eziyet çektirmeyin.
Buna gerek yok.
Böyle bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz.
Tedavi olmalısınız.

kendini dinleme,yada şöyle söyliyim ölücem ölmeliyim ya ölürsem kaygılarından zıyade kendını telkin etme yöntemleri bulmalısın..
şuanda yaşadığın şeyde en büyük sorun olanlardan değil olabilme ihtimali olan şeylerden korkuyor olman..
düştüm değil ya düşersem,öldüm değil ya ölürsem vs. gibi..
zamanında bende bunları cok yasamıstım ve artık ölsemde kurtulsam şeklınde geçiyordu günlerim..
ama ne zamanki korkmamayı öğrendim o zaman düzeldi durumlar..
panık atakları yaşıyomusun bilmiyorum ama panık atak hastalarının en büyük sorunu o atağı yaşadıgın andan çok ya yaşarsam korkusudur..
bırak gelsin,yaşa o atağı,geldiğini hissettiğin anda da hadi gel korkmuyorum sennden diye kafa tut..
belkı dısardan bakınca saçma duruyor ama bu rahatsızlıgın en buyuk düşmanı telkin ve kendıne ınanmak..
ve sen ne kadar olumsuzu düşünürsen o kadar içine girersin o girdabın..
herşey yolunda de ve yoluna devam et

Rakamlar uçuk ama fakülte hastaneleri ya da devlet hastaneşerine gidebilirsiniz biz fakülteye götürüyorduk

Depresyon halindeyken insanın tüm enerjisi çekilir.
Adeta insan ruhu çekilmiş bir bedene dönüşür.
İlaçlarla beraber kendine gelen beden enerji bulur ve aklına gelen ilk şey intihar olur.
Ve böyle dönemlerde malesef kişi intihara sürüklenebilir.
Aslında bu sizin iyileşme aşamasında olduğunuzu gösteriyor.
Bırakın uçuk olsun. Kanser olsanız, ayağınız kırılsa, ameliyat olsanız yine aynı parayı vermeyecek misiniz?
Bu hastalığın o hastalıklardan ne farkı var?
Ortada sizin canınız ve ruh sağlığınız var.
Her kuruşuna değer inanın.
Kendinize daha fazla eziyet çektirmeyin.
Buna gerek yok.
Böyle bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz.
Tedavi olmalısınız.
Peki kendine gelen beden neden intihar etmek isterki

kendini dinleme,yada şöyle söyliyim ölücem ölmeliyim ya ölürsem kaygılarından zıyade kendını telkin etme yöntemleri bulmalısın..
şuanda yaşadığın şeyde en büyük sorun olanlardan değil olabilme ihtimali olan şeylerden korkuyor olman..
düştüm değil ya düşersem,öldüm değil ya ölürsem vs. gibi..
zamanında bende bunları cok yasamıstım ve artık ölsemde kurtulsam şeklınde geçiyordu günlerim..
ama ne zamanki korkmamayı öğrendim o zaman düzeldi durumlar..
panık atakları yaşıyomusun bilmiyorum ama panık atak hastalarının en büyük sorunu o atağı yaşadıgın andan çok ya yaşarsam korkusudur..
bırak gelsin,yaşa o atağı,geldiğini hissettiğin anda da hadi gel korkmuyorum sennden diye kafa tut..
belkı dısardan bakınca saçma duruyor ama bu rahatsızlıgın en buyuk düşmanı telkin ve kendıne ınanmak..
ve sen ne kadar olumsuzu düşünürsen o kadar içine girersin o girdabın..
herşey yolunda de ve yoluna devam et
Bana yardım edebilirmisiniz cok ihtiyacım var intihar etme ölme isteği bekadar sürdü sizde sizde ölmekmi istiyodunuz kalkıstınızmı ne olur benide aydınlatın

Peki kendine gelen beden neden intihar etmek isterki

Çünkü artık kendinde intihar edebilecek kadar enerji bulur, güç bulur.
Depresyon halindeyken o eylemi gerçekleştirecek enerjisi olmadığından eyleme dökemez.
Bu da sizin bir eşiği aştığınızı gösteriyor. Yani güç bulma eşiği.
Hem risktesiniz hem iyileşme aşamasında...
O yüzden de psikolojik destek almalısınız. Bu düşünceden kurtulmak ve başka pencerelerden hayata bakmak için yollar aramalısınız.

Bana yardım edebilirmisiniz cok ihtiyacım var intihar etme ölme isteği bekadar sürdü sizde sizde ölmekmi istiyodunuz kalkıstınızmı ne olur benide aydınlatın

intihardan ziyade,bıktım artık bu korkulardan ölsemde kurtulsam şeklındeydı benımkıler..
öncelıkle sana tavsiyem şudur kardeşim,çok fazla ölüm,depresyon,korku,kaygı konularını düşünüyosun..
elinde olmadığını ve bunun zihninde durmadan dönen bişey oldugunu biliyorum..
ama öncelıgın kendını dinlemeden,biraz bu konulardan kaçınarak hayata dönmen.
bak masallah iyi bir eşin güzel bir evladın var.bu sana sunulan bir lütuf..ne büyük güzellikler bahşedilmiş sana..
bunları düşün..çocugunla dışarıya çık,parka git ve mutlaka sosyalleş..insanlarla sohbet et..biliyorum ki insanlarla konustugun anda bile kafanın içinde bu düşünceler dönüyor olacak..ama bi zaman sonra sen onları bastırmayı ogrenıyoru olacaksın..
klasık bır laf var ya kişi önce kendı kendının doktoru olacak diye..
sen kendine sürekli telkinde bulun,olumlamalar yap,içinden gelmeyecek ama zorla kendını..
her sabah kalbın carparakta uyansan,allahım sukurler olsun bu sabahta uyandım ve evladımı görebıldım diye.
yıne nefes alabılıyorum ve saglıklıyım diye..
insanlarla konus,yenı kısıler tanı,onların hayatlarına odaklan onları dınle,kendı sıkıntılarını boyle boyle atlatacaksın..
kendımden ornek verırsem mesela asansör korkusu,yükseklık korkusu,metro korkusu,banyo korkusu vs. vs..biçok korkumu üstlerine giderek yendim..
asansır korkumu tek basıma asansore binip 7-8 kere inip çıka çıka yendıgımı hatırlıyorum..
indigimde evet ölmüyomuşum demekkı diye rahatlamıstım

Çünkü artık kendinde intihar edebilecek kadar enerji bulur, güç bulur.
Depresyon halindeyken o eylemi gerçekleştirecek enerjisi olmadığından eyleme dökemez.
Bu da sizin bir eşiği aştığınızı gösteriyor. Yani güç bulma eşiği.
Hem risktesiniz hem iyileşme aşamasında...
O yüzden de psikolojik destek almalısınız. Bu düşünceden kurtulmak ve başka pencerelerden hayata bakmak için yollar aramalısınız.
Saolun teşwkkür ederim

intihardan ziyade,bıktım artık bu korkulardan ölsemde kurtulsam şeklındeydı benımkıler..
öncelıkle sana tavsiyem şudur kardeşim,çok fazla ölüm,depresyon,korku,kaygı konularını düşünüyosun..
elinde olmadığını ve bunun zihninde durmadan dönen bişey oldugunu biliyorum..
ama öncelıgın kendını dinlemeden,biraz bu konulardan kaçınarak hayata dönmen.
bak masallah iyi bir eşin güzel bir evladın var.bu sana sunulan bir lütuf..ne büyük güzellikler bahşedilmiş sana..
bunları düşün..çocugunla dışarıya çık,parka git ve mutlaka sosyalleş..insanlarla sohbet et..biliyorum ki insanlarla konustugun anda bile kafanın içinde bu düşünceler dönüyor olacak..ama bi zaman sonra sen onları bastırmayı ogrenıyoru olacaksın..
klasık bır laf var ya kişi önce kendı kendının doktoru olacak diye..
sen kendine sürekli telkinde bulun,olumlamalar yap,içinden gelmeyecek ama zorla kendını..
her sabah kalbın carparakta uyansan,allahım sukurler olsun bu sabahta uyandım ve evladımı görebıldım diye.
yıne nefes alabılıyorum ve saglıklıyım diye..
insanlarla konus,yenı kısıler tanı,onların hayatlarına odaklan onları dınle,kendı sıkıntılarını boyle boyle atlatacaksın..
kendımden ornek verırsem mesela asansör korkusu,yükseklık korkusu,metro korkusu,banyo korkusu vs. vs..biçok korkumu üstlerine giderek yendim..
asansır korkumu tek basıma asansore binip 7-8 kere inip çıka çıka yendıgımı hatırlıyorum..
indigimde evet ölmüyomuşum demekkı diye rahatlamıstım
Anladıgım kadarıyla senin ölüm korkun varmıs cnm bende o yokki bende ölmek kurtulmak düşüncesi cok yoğun

Bunu aynen druna söyle ilacin yan etkisi olabilir.
Unutma bu hayatta herşey geçicidir
Elbet bu histe geçecek
Sakın kötü şeyler düşünme
Hayat sürprizlerle dolu güneşli günler göreceksin
Acil sifalar

Back
X