- Konu Sahibi NERMXIXN1982
Kendimi çok kötü hissediyorum yaşamk istemiyorum sürekli ailemin sorunlarından kendimi ve eşimi çok üzüyorum bu gidişle sonumu hiç iyi görmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aılenızın sorunlarıyla tabıkı ılgıleneceksınız ama bu sıze ve esınıze zarar vermemelı ..bır sure aılenızden uzak durmaya olayları ısardan takıp etmeye calışın ..esınızle konusun gerekırse ozur dıleyın ..yasamaktan vazgecmek ıcın bır sebep degıl bu halınıze sukredın
sizi yaşamaktan vazgeçirebilecek kadar ne tür sorunlar çıkartıyor anneniz anlamadım
bence mücadele etmek yerine kolay olanı seçiyorsunuz
dünyaya gelmek bizim elimizde olmadı ki ölüm bizim elimizde olsun
biraz daha açarmısınız konuyu
ailemin annen dedem hepsini durumları çok çötü yani herkes calışıyor hatta 19 yaşında kardeşimde dahil olmak üzere anca geçiniyorlar üvey babamda allah selamet versin hergün 1 büyük rakı içer kim aç kim tok umrunda değil benimde elimden hiç bir şey gelmiyor kafayı yiyorum
DoĞru ama annemle gÖrÜŞmemeyİ dedİm bu sefer İÇİn rahat deĞİl kız kardeŞİmİ ÖzlÜyorum off offf
kocanızla ilgili bi problem yoksa adamcazın ne suçu var ailevi ilişkilerinize eşinizi karıştırmayın olayların içine fazla sokmayın ileriki zamanlarda adam sıkılır bunalırsa bu size hava ve yol olarak geri döner eşinizdende olursunuz![]()
ben konunun baslıgı ile konuyu bagdastıramadım yasamak istemeyecek kadar ortada birsey yok
benimde aile sorunlarım olmustur ki sizin bu anlattıgınızdan cok daha fazla bırakın esime yansıtmayı duyurmadım bile ne hakkım var ki onu üzmeye onunla hiç alakası olmayan bir konu için
evliyiz diye her aile sorunumda evimin huzuru kacacak diye bir kural mı var eger duysa tabiki destek olmak ister ama bence aile sorunumun dısında kalması daha iyidir
bence hemen evliliğinize dönün eşinizi üzmeyin evlilik birliği sarsıldımı asla eskisi gibi olmuyor eger ki esinizi bıktırırsanız o eve dönme ihtimalinizi düşünün birde