Yaşamak istemiyorum

NERMXIXN1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
411
2
96
İstanbul
Kendimi çok kötü hissediyorum yaşamk istemiyorum sürekli ailemin sorunlarından kendimi ve eşimi çok üzüyorum bu gidişle sonumu hiç iyi görmüyorum.

aılenızın sorunlarıyla tabıkı ılgıleneceksınız ama bu sıze ve esınıze zarar vermemelı ..bır sure aılenızden uzak durmaya olayları ısardan takıp etmeye calışın ..esınızle konusun gerekırse ozur dıleyın ..yasamaktan vazgecmek ıcın bır sebep degıl bu halınıze sukredın

aılenızın sorunlarıyla tabıkı ılgıleneceksınız ama bu sıze ve esınıze zarar vermemelı ..bır sure aılenızden uzak durmaya olayları ısardan takıp etmeye calışın ..esınızle konusun gerekırse ozur dıleyın ..yasamaktan vazgecmek ıcın bır sebep degıl bu halınıze sukredın

teşekkür ederim

sizi yaşamaktan vazgeçirebilecek kadar ne tür sorunlar çıkartıyor anneniz anlamadım

bence mücadele etmek yerine kolay olanı seçiyorsunuz

dünyaya gelmek bizim elimizde olmadı ki ölüm bizim elimizde olsun

biraz daha açarmısınız konuyu

sizi yaşamaktan vazgeçirebilecek kadar ne tür sorunlar çıkartıyor anneniz anlamadım

bence mücadele etmek yerine kolay olanı seçiyorsunuz

dünyaya gelmek bizim elimizde olmadı ki ölüm bizim elimizde olsun

biraz daha açarmısınız konuyu

ailemin annen dedem hepsini durumları çok çötü yani herkes calışıyor hatta 19 yaşında kardeşimde dahil olmak üzere anca geçiniyorlar üvey babamda allah selamet versin hergün 1 büyük rakı içer kim aç kim tok umrunda değil benimde elimden hiç bir şey gelmiyor kafayı yiyorum

ailemin annen dedem hepsini durumları çok çötü yani herkes calışıyor hatta 19 yaşında kardeşimde dahil olmak üzere anca geçiniyorlar üvey babamda allah selamet versin hergün 1 büyük rakı içer kim aç kim tok umrunda değil benimde elimden hiç bir şey gelmiyor kafayı yiyorum

anladım güzelim bu durumdan anneniz size saldırıyor sizde eşinize öylemi

her ikinizde yanlış yapıyorsunuz

annenizin eşine gücü yetmiyor sizden çıkartıyor

size gelince niye bişeylerin bedelini eşinize ödettiriyorsunuz ki adamın suçu ne

bence eşinize sıkı sıkı sarılın.size fayda sağlayacak kişi o

annenizede tavrınızı koyun gerekirse görüşmeyin

o adamla niye hala aynı çatı altında yaşıyor ki annenizde

faydasından çok zararı var:kahve:

[B]iyide bu senin derdin..burdaki çogu arkadasımızın derdının yanında devede kulak kalır..bence bu yasamaktan vazgecmek için bir sebep değil..bence sorunlarınızı siz kendi içinizde büyütüyorsunuz..ve dahada fazlası suçu olmayan birine patlıyorsunuz..sence bu adama yaptığın hakmı?..biraz kendini topla..herkezin derdi oldugunu ve bir sınav dünyasında olduğumuzuda sakın unutma[/B]...

biraz empati yapın
eşiniz size öyle davransa
ailesindeki sorunları size yansıtsa ne hissederdiniz
yazık adamın ne suçu var

kocanızla ilgili bi problem yoksa adamcazın ne suçu var ailevi ilişkilerinize eşinizi karıştırmayın olayların içine fazla sokmayın ileriki zamanlarda adam sıkılır bunalırsa bu size hava ve yol olarak geri döner eşinizdende olursunuz :delphin:

sorun ne olursa olsun bunu eşinize yansıtıp kendi evliliğinizi zedelemeyin bence..elinizden geleni yaparsınzı tabi aileniz için...ama yapamadığınız şeyler içinde hayıflanmanın bi anlamı yok..

ben konunun baslıgı ile konuyu bagdastıramadım yasamak istemeyecek kadar ortada birsey yok
benimde aile sorunlarım olmustur ki sizin bu anlattıgınızdan cok daha fazla bırakın esime yansıtmayı duyurmadım bile ne hakkım var ki onu üzmeye onunla hiç alakası olmayan bir konu için
evliyiz diye her aile sorunumda evimin huzuru kacacak diye bir kural mı var eger duysa tabiki destek olmak ister ama bence aile sorunumun dısında kalması daha iyidir
bence hemen evliliğinize dönün eşinizi üzmeyin evlilik birliği sarsıldımı asla eskisi gibi olmuyor eger ki esinizi bıktırırsanız o eve dönme ihtimalinizi düşünün birde

ben konunun baslıgı ile konuyu bagdastıramadım yasamak istemeyecek kadar ortada birsey yok
benimde aile sorunlarım olmustur ki sizin bu anlattıgınızdan cok daha fazla bırakın esime yansıtmayı duyurmadım bile ne hakkım var ki onu üzmeye onunla hiç alakası olmayan bir konu için
evliyiz diye her aile sorunumda evimin huzuru kacacak diye bir kural mı var eger duysa tabiki destek olmak ister ama bence aile sorunumun dısında kalması daha iyidir
bence hemen evliliğinize dönün eşinizi üzmeyin evlilik birliği sarsıldımı asla eskisi gibi olmuyor eger ki esinizi bıktırırsanız o eve dönme ihtimalinizi düşünün birde

yaşayan bilir canım daha anlatamadığım sorunlarda var tabiki ama eşime yansıtma olayı ben sinirli ve üzgün olunca ona yansıyor anlatabildim mi?onunlada mutsuz oluca yaşamak istemiyorum konu başlığı bundan geliyor

EŞınle nıye mutsuzsun pekı annen Üvey babanı nıye boŞamıyor burda kımse senı tanımıyor rahatÇa anlat ona gÖre bır ÇÖzÜm bulabılırız belkı

herkes aılesı ıle ılgılı sorunlar yasıyo eger evlı ısenız eve gırdgnız zaman tum sorunlarıda dısarda bırakmalısınız ne olursa olsun bunu esınıze cocuklarınıza yansıtmamalısınız..

Back
X