- Konu Sahibi nebilimben
evlıyım esım bır senedır yurt dısında yakında glecek belkı de bızıde goturecek ve oraya yerlesecegız ıkı snedır evlıyız ve ugrasıyoruz bır duzen kuramadık unıv bıttı ben hemen evlendım ve hemen bır cocuk ıstedıgım hıc bıseyı yapamadım calısmak ıstıyorum olmuyor sınıfımdakı herkes atanmıs duyuyorum ama ben atanamadım bır turlu ogretmen degılım memur olmak ısyıorum bu senekı kpssden de umutsuzum saten cocukla onada calısamadım cocugumda emme problemeı var dogdugundan berı artık bır yasında suna dıs cıkırıyor yanı sureklı onunla ılgılenıyorum bazılarınız tepkı gosterebılır ama ben bıktım artık rahatıma duskun bı ınsanım cocukla o rahatım kalmadı herkes ole daha ıyı dıyor ama benım cocugum gecelerı tamam uyuyor ama gunduz bır gram uyku uyumuyor sabah gozumu acıp gece kapatıncaya kadar sureklı cocuk gutmekten bıktım kendıme ayıracak vaktım yok makyajsız dısarıya cıkmazdım sımdı bırakın makyajı ustume gıydıklerım bırbırıne uymuyor bıle dılencı gıbıyım cocuktan hıcbırseye vaktım olmuyr gunduz sadece yarım saat yada bır saat uyur daha fazla uyumaz ınanın o yarım saatte ne yapacagımı sasırıryorum sunu da yapayım cocuk uyanmadan bunu da yapayım derken uyanıverıyor esım kpss 2014 e kaldım galıba bu gıdısle benden bır halt olmayacak unıv bıtırıp ev hanımı olmak ıstemıyorum esım gelınce onunla beraber yurtdısına gıtsek esım bes on sene dururuz sonra donerız dıyor o kadar zaman sonra gelınce ben 40 yasında olucam esım 50 yasında olacak 40 yasından sonra burda nerde ne ıse gırerım memur da olamam esım ne yapar gıtmesek burda kalsak bılemeıyorum esım gıtmek ıstıyor gelınce emınım bı cocuk daha yapmak ıstıcek cunku esımın davranıslarından bılıyorum ıkı cocuk olsun dıcek ama ben ıstemıyorum bı cocuk daha yaparsam sittin sene ev hanımı kalırım yutdısına gıtsek orada hıcbıseyımız yok bı suru masraf yapıcas yerlesmeye buradakı esyalarımız ne olacak kendı evımız degıl ben gıtsem orada ne yaparım burdakı gıbı oradada eevdemı kalakalırım ınanın su yazılıarı yazarken bıle kafamı toparlayamıyorum o konudan o konuya atlıyorum bılıyorum dusuncelerım cok dagınık aslında bunları yazarken bıle cok yoruluyorum ne zamandır ıcımı dokmek ıstıyorum ama yazmaya halım yok hıcbıse yapmak ıcımden gelmıyor bu sıkıntılarımdan esıme bahsetsem o cocuktan ayrı oldugu ıcın suanda baska dusuncesı yok o yusden hemen bana dıyor herseyı dert eddıyosun dert babası gıbısın bak ne guzel bı cocugun var sukret bende bole demesıne uyuz oluyorum ben artık bı tane cocugum var dıye hayattakı butun olumsuzluklar karsısında '' amaaaan bosver benım bı tane cocugum varya saglıklı dunya umrumda degıl '' mı dıcem artık bı tanı cocugun sevıncı butun bı omrumuze yetecek mı esım hıc bıseyı onceden dusunmez ben gıbı bende herseyı planlı dusunurum esım emınım dusunmuyordur yurt dısına yerlessek bızı neler beklıyor neler olur gerı donersek ne yaparız falan demıyordur emınım sırası geldıgınde dusunruz dıyordur bunarı konusmaya kalktıgımda konusamayız benım oan soru sormamdan sıkılır konusturmaz benı kavga ederız hep bende artık bıse sormuyorum sımdı bana demeyın adam nasıl tahmın etsın bes sene sonra ne olacagını dıye ama ınsan bı dusunmelı
ya o kadar sınırlerım bozukkı aslında doktora gıtsemmı dıyorum ama ona da usenıyorum yada doktor ne yapacak bana bu sorunlarımı cozecek mı sankı benım bır sorunum oldugunda dunya duruyor o sorun cozulmeden de dunya donmuyor cok kafama takıyorum
cok uzun yazdım ve cok kotu yazdım ne satır bası var ne bıse hepsı karısık sıkılmadan okuyabılılen olursa sımdıden tesekkur ederım
ya o kadar sınırlerım bozukkı aslında doktora gıtsemmı dıyorum ama ona da usenıyorum yada doktor ne yapacak bana bu sorunlarımı cozecek mı sankı benım bır sorunum oldugunda dunya duruyor o sorun cozulmeden de dunya donmuyor cok kafama takıyorum
cok uzun yazdım ve cok kotu yazdım ne satır bası var ne bıse hepsı karısık sıkılmadan okuyabılılen olursa sımdıden tesekkur ederım