Yasamak zor geliyor artik

Depresyon geçmiyor ilaç kullandigim halde hiç bir şey yapmak istemiyorum boşluktayım her sey anlamsız geliyo yürüyüş yapamıyorum sosyal fobi var uğraşacak bir şeyler bul diyeceksiniz ona da maddiyat lazm hiç bir amacım yok boş yaşıyorum olsa da zaten mutlu etmiyor hiç bir şey beni keşke biri gelip yarın öleceksin dese 😥 ağır ilaç kullandigim halde bile depresyon niye geçmez nefes almak zor geliyor artık
seninle aynı yaştayım kendini bırakma zamanla insanlar boşluğa düşebilir bolca dua et Allaha sığın

Depresyon geçmiyor ilaç kullandigim halde hiç bir şey yapmak istemiyorum boşluktayım her sey anlamsız geliyo yürüyüş yapamıyorum sosyal fobi var uğraşacak bir şeyler bul diyeceksiniz ona da maddiyat lazm hiç bir amacım yok boş yaşıyorum olsa da zaten mutlu etmiyor hiç bir şey beni keşke biri gelip yarın öleceksin dese 😥 ağır ilaç kullandigim halde bile depresyon niye geçmez nefes almak zor geliyor artık
kaktüs büyütesen tavşan kulak cesidinden hem çok ilgi de istemiyor uzadikca mutlu olursunuz 😊

Bak bunlar benim işlerim.

Büyük bir aşkla yapmıyorum belki evet... ama inanılmaz kafa dağıtıyor. Hem de para kazandırıyor.

Malzemeyi 1 kere alacaksınız. Ondan sonra işleyip kendinize saklarsınız. Birilerine hediye ederseniz ya da benim gibi satış yaparsınız. En önemlisi mutsuz olmaya zamanınız kalmaz.

Zamanı doldurmaya bakın. Insan bir şeylerle uğraşmak zorunda,bir şekilde çalışmak zorunda. Yoksa suruklenirsiniz.Eki Görüntüle 2696466
bunlar çok guzeller

Evet ben yapacak bir şeyim olmadığı için boş boş geziyorum ama zevk almıyorum amaçsız hissediyorum kendimi gez gez nereye kadar diyorm her sey anlamsz geliyor
O yuzden diyorum yapacak birseylr bulman lazim ama tabi severek yapacagin birseyler olsun ki mutlu etsin seni.. isteywrwk yapmazsan gene sonuc degismez

Sizi çok iyi anlıyorum gerçekten :( ben de tükendim gerçekten şu hayata hiç gelmemeliydim diyorum.dünya çok acımasız gerçekten.ümitli olmak istiyorum ben de ama yapamıyorum.

Peki mesela cidden kendinizi bu durumun içine koyun, Allah korusun doktor size dedi ki korona olmuşsunuz, durum hiç iç açıcı değil. Ne hissedersiniz?

Birşeyler yapmak için illa para gerekmez ve parayla yapılan şeylerin çoğu zaten insanı tatmin etmez. Eğer ediyo olsaydı intahar eden zenginler Hollywood yıldızları olmazdı. Sizi anlıyorum da çünkü ben de zor şeyler yaşıyorum ama herkes yaşıyo ben de zaman zaman Allah im al artık diyodum. Ben de nefes alamıyorum evde bazen boğuluyorum diye bağırıyorum

Sana daha öncede yazmistim. Beynini mesgül etmelisin, hemde güzel olaylar ile.
Birkac dizi önereyim; Adini feriha koydum (Nezaman izlesem okuma ve calisma, güzel giyinme ve ask yasama istedigim artiyor.)
Avrupa Yakasi (4.Sezon itibaren)

Bir kac youtube kanali: Yap Yap
Oha diyorum (özellikle Alper ve Firatin bulundugu Videolar)
Noluyo ya

Sonra kendine amaclar bul. Misal vucudunu forma sokmak icin hergün belirli zamanlarda spor yap.
Dizi izlerken resim boya. El isleriylen ugras ve onlari satisa sun. Insanlar recel yaparak bile para kazanabiliyorlar.
Ben bazen depressiv ruh halindeyken kalkip odami düzeltiyorum, yeniden sekilendiriyorum odami ve kendimi daha iyi hissetmeye basliyorum.
Meditasyon yapabilirsin.
Birde tanriya yalvar. Hergün "Ya Latif " zikri cek. Insan kendini bir müddet sonra gercekten daha iyi ve hayataki sorunlara karsi daha umursamaz hissediyor.

Dediklerimi lütfen yap. Inan basladiktan sonra kendini iyi hissedeceksin.
Bu kiz bana niye sürekli dizi öneriyor diye sorabilirsin. Madem sosyal fobin var ve hayata katilamiyorsun ozaman bu ihtiyacini digital bir sekilde tatmin etmen lazim !

Sana daha öncede yazmistim. Beynini mesgül etmelisin, hemde güzel olaylar ile.
Birkac dizi önereyim; Adini feriha koydum (Nezaman izlesem okuma ve calisma, güzel giyinme ve ask yasama istedigim artiyor.)
Avrupa Yakasi (4.Sezon itibaren)

Bir kac youtube kanali: Yap Yap
Oha diyorum (özellikle Alper ve Firatin bulundugu Videolar)
Noluyo ya

Sonra kendine amaclar bul. Misal vucudunu forma sokmak icin hergün belirli zamanlarda spor yap.
Dizi izlerken resim boya. El isleriylen ugras ve onlari satisa sun. Insanlar recel yaparak bile para kazanabiliyorlar.
Ben bazen depressiv ruh halindeyken kalkip odami düzeltiyorum, yeniden sekilendiriyorum odami ve kendimi daha iyi hissetmeye basliyorum.
Meditasyon yapabilirsin.
Birde tanriya yalvar. Hergün "Ya Latif " zikri cek. Insan kendini bir müddet sonra gercekten daha iyi ve hayataki sorunlara karsi daha umursamaz hissediyor.

Dediklerimi lütfen yap. Inan basladiktan sonra kendini iyi hissedeceksin.
Bu kiz bana niye sürekli dizi öneriyor diye sorabilirsin. Madem sosyal fobin var ve hayata katilamiyorsun ozaman bu ihtiyacini digital bir sekilde tatmin etmen lazim !
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için 🙏

Youtubeda izzet gulluyu izleyin

Seni çok iyi anlıyorum. Yıllardır bu illetle mücadele ediyorum. Bi sure sonra onunla yaşamaya alışıyorsun sanki. Ama burda verilen tavsiyelerin hiçbirini yapmak istemedigini de biliyorum. Sırf iyi hissedeyim diye spor salonuna para verip gitmemiş insanım. Hem bedenen hem ruhsal yorgunluk nasıl geçer bilmiyorum. Yolunu bulursan bana da öğret. Bana kalsa bütün gün yatıp uyurum.

Uzun uzun yorumları okuyamadım tavsiye eden oldu mu bilmiyorum bir arkadaşımın ablasına boşanma sürecinde ağır bir depresyon geçirirken psikiyatr örgü tavsiye etmişti. Ona çok iyi geldi. Araştırdık penye ip büyük ve kalın olduğu için emeği çabuk belli ediyor hatta sonrasında bizde müptelası olduk deneyin isterseniz uygunda hem 2 gün önce 7 tl ye aldım 1 top 1 taneden kocaman 2 saatte sepet yaptım.

Seni çok iyi anlıyorum. Yıllardır bu illetle mücadele ediyorum. Bi sure sonra onunla yaşamaya alışıyorsun sanki. Ama burda verilen tavsiyelerin hiçbirini yapmak istemedigini de biliyorum. Sırf iyi hissedeyim diye spor salonuna para verip gitmemiş insanım. Hem bedenen hem ruhsal yorgunluk nasıl geçer bilmiyorum. Yolunu bulursan bana da öğret. Bana kalsa bütün gün yatıp uyurum.
Ilaç kullanıyormusunz

Uzun uzun yorumları okuyamadım tavsiye eden oldu mu bilmiyorum bir arkadaşımın ablasına boşanma sürecinde ağır bir depresyon geçirirken psikiyatr örgü tavsiye etmişti. Ona çok iyi geldi. Araştırdık penye ip büyük ve kalın olduğu için emeği çabuk belli ediyor hatta sonrasında bizde müptelası olduk deneyin isterseniz uygunda hem 2 gün önce 7 tl ye aldım 1 top 1 taneden kocaman 2 saatte sepet yaptım.
Bende denemiştim bi ara ama çok çabuk sıkıldığım için herşeyden devam edemedim

Back
X