21 yasindayim universite ogrencisiyim, anne babamin tek cocuguyum, beni sevdigine inandigim bir sevdigim var.. saglikliyim, herkesin oldugu kadar sorunlarim var. Cok buyuk bir derdim olmadi bugune kadar cok sukur, her ailede yasanan seyler..
21 yasindayim ama yasama sevincim yok.. olmek istiyorum, asla intihar edemem o tarz bir dusuncem yok, ama Allahim canimi al diye dua ediyorum.. yasamak istemiyorum, yasamakta bir anlam goremiyorum, hersey anlamsiz.. keske daha bebekken olseymisim diyorum cennete giderdim en azindan.. simdi ise gunahkar bir kulum, namaz oruc ibadetlerini yerine getirmeyen birisiyim olsun yinede olmek istiyorum cehenneme gitsem bile gunahlarimin cezasini cekerim Rabbime kavusmus olurum diyorum.
Cok mutsuzum, mutsuzluk degilde bu bir bosluk, anlamsizlik, yok yasamakta anlam bulamiyorum dunyanin en guzel en zengin en iyi insani olma sansini veriyoruz deseler yinede mutlu olacagima inanmiyorum..
birden bire bu hale geldim ve birkac aydir boyle hissediyorum degismiyor, yasamak istemiyorum. intihar gibi bir dusuncem yok ama yasamak istemiyorum sadece olmek istiyorum.
Sizinle paylasmak istedim, buradaki herkesin derdine Rabbim sifa versin