Lütfen bana umut verin

ya bu nesil cidden çıldırmış olmalı.
22 yaşındasın 22 kendine gel.
senin şuan gezip tozup eğlenmen lazım
çık gez dolaş yeni yerler gör.

ben 36 yaşımda evlendim :)
22 yaşında bana evlilik lafı edenleri terslerdim.
cidden şaşırıyorum bu forumda gençlerin neden evlenemiyorum takıntısına

yani hayatında ki tek derdin bu mu gerçekten ?
geziyorum mesela kız arkadaşlarımla falan ama hep bir yanım yanımda bir ruh eşi, hayat arkadaşı olsun istiyor. beni olduğum gibi koşulsuz seven, kabul eden ve sahip çıkan biri

23te tanistim 27ye kadar bekledim hep emin ilerledim onun evlenecegim adam olacagini hissediyordum ama hep bi dur diyordum hep daha iyi tanimaya calistim simdi evliyiz ama bekledigim icin hic pisman degilim cok kiymetli zamanlardi o zamanlarda biz tadini cikardik

Niye bulamayasınız?
Bu şekilde düşünürken, hayatınıza girecek olan kişiye verdiğiniz enerji de kötü olacak.
Bu kendine değer konusunun üzerine gidin başka şeyler düşünmeden önce. Yoksa olmadık biriyle evlenmeniz yüksek ihtimal.
aslında ben önceden kendimi çok seven, değer veren biriydim sonra başıma bir olay geldi ve tam tersi bir zavallıya dönüştüm.

önceki ilişkilerimde o hataya düştüm evet. sümüğümü atmak istemediğim tiplerle sevgili oldum sırf yalnızlıktan korktuğum için kendimden vazgeçtim. yalnız kalsam daha iyiymiş gerçekten
Yanlis anlamayin kirmak için demiyorum ama bu ciddi bir sorun aslinda.
Henuz daha iliskilerin, hayatin bu kadar başındayken bu yalniz kalmama korkunuz ve endiseniz icin destek almayı dusunmez misiniz?

Yanlis anlamayin kirmak için demiyorum ama bu ciddi bir sorun aslinda.
Henuz daha iliskilerin, hayatin bu kadar başındayken bu yalniz kalmama korkunuz ve endiseniz icin destek almayı dusunmez misiniz?
aslında yaşadığım bir olay beni tetikledi ilaç kullanarak atlattım ama hala içimde belki kimse beni kabul etmeyecek korkusu kaldı.

Şu sıralar kendimi yalnız ve umutsuz hissediyorum. Okulumu düzene koymaya başladım, arkadaşlarım ve hobilerim var ama özel hayatımda çok mutsuzum. Konuştuğum biri var ama bazı şeyler için beklemek istiyor. 22 yaşındayım, belki genç bir yaş çoğunuza göre ama geleceğe umutla bakamıyorum. Asla evlenip aile sahibi olamayacak, yalnız başıma ölecek gibi hissediyorum. Sizler eşinizle ne zaman, nasıl tanıştınız? Nasıl evliliğe gitti süreç?
22 yaş evlilik için erken bi yaş niye bu kadar karalar bağladın. Mutlu olmak için evli olmaya gerek yok. Ayrıca evlenincede sonsuza kadar kimse mutlu mesut yaşamıyor. Evlilikte aradığın mutluluğu bulamasan ne yapicaksin mesela?

22 yaş evlilik için erken bi yaş niye bu kadar karalar bağladın. Mutlu olmak için evli olmaya gerek yok. Ayrıca evlenincede sonsuza kadar kimse mutlu mesut yaşamıyor. Evlilikte aradığın mutluluğu bulamasan ne yapicaksin mesela?
aslında ileride istediğim birşey ama yaşadığım bir durum yüzünden beni kimse istemez kafasına girdim

Kimsenin sizi istememesine neden olacağını dusundunuz durum ne?
Eski sevgilinizde iliskiye falan mi girdiniz?
ilk ilişkim kendi isteğim dışında oldu, sonrasında kimse beni istemez diye beğenmediğim erkeklerle de birlikte oldum

aslında ileride istediğim birşey ama yaşadığım bir durum yüzünden beni kimse istemez kafasına girdim
Niye öyle düşünüyorsun ki kimler kimler evleniyor Kaba tabirle her malın alıcısı var. Takma kafana bunları en güzel yaşlarındasin zamanı gelince ınanki hiç ummadığın anda çıkar karşına. Keşke ben 22 yaşlarıma dönsem de bekar olsam ama geçti gitti o yıllar hemde çok çabuk geçiyor zaman kıymetini bil benden sana bir abla tavsiyesi.

Ya şu yeni nesil beni kanser etti ya bu evlilik muhabbetinden arkadaş si evliliği oyuncak mı sanıyorsunuz 20li yaşlarda evlenme isteği nerden geliyor sanasın 20 yil önce bizim gibi baskı zorluk gormüşler ki ben 32 yaşımda evlendim hala gereksiz bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum size rahat mı batiyor?

Niye öyle düşünüyorsun ki kimler kimler evleniyor Kaba tabirle her malın alıcısı var. Takma kafana bunları en güzel yaşlarındasin zamanı gelince ınanki hiç ummadığın anda çıkar karşına. Keşke ben 22 yaşlarıma dönsem de bekar olsam ama geçti gitti o yıllar hemde çok çabuk geçiyor zaman kıymetini bil benden sana bir abla tavsiyesi.
teşekkür ederim haklısınız galiba

Muhtemelen biriyle seviştin şimdi kendini eksik sanıyorsun. Çoğumuz seviştik, evliliğe engel değil. İstemeyen de evlenmesin, senin işin olmasın zaten o sığ insanlarla.

Muhtemelen biriyle seviştin şimdi kendini eksik sanıyorsun. Çoğumuz seviştik, evliliğe engel değil. İstemeyen de evlenmesin, senin işin olmasın zaten o sığ insanlarla.
ilk ilişkim kendi isteğim dışında oldu, sonra da sırf yalnız kalmamak için birileriyle oldum ama pişman oldum

ilk ilişkim kendi isteğim dışında oldu, sonrasında kimse beni istemez diye beğenmediğim erkeklerle de birlikte oldum
Bekaret konusu eskisi gibi degil, hele sizin nesilde hic degil.
Cinsel hayatinizi kendi isteginiz dogrultusunda istediğiniz gibi yasayabilirsiniz. Bu birinin sizi "kabul etmesi" icin bir kriter asla olamaz.

Sizin sadece evlenmek istemekten daha derin problemleriniz var ve once bunlari asmaniz gerekiyor.

Cunku sizin tabirinizle sizi isteyecek birini bulmaniz halinde kendinizi kabul ettirmek icin paspas olacaksiniz muhtemelen ve bu sekilde asla saglikli bir iliski kuramazsiniz.

ilk ilişkim kendi isteğim dışında oldu, sonra da sırf yalnız kalmamak için birileriyle oldum ama pişman oldum
Umarım fail cezasını almıştır.
Bu arada size kendinizi eksik kim hissettiriyor bilmiyorum ama eğer arkadaş çevrenizse değiştirin.
Yani yıl olmuş bilmem kaç hala kızlarımız bekaret ühühühü eksiklik ühühü diye ağlıyor.

Back
X