- 11 Aralık 2018
- 42.436
- 263.560
- 598
- Konu Sahibi sonfeciportakal
Şikayetçi oldun mu?ilk ilişkim kendi isteğim dışında oldu, sonra da sırf yalnız kalmamak için birileriyle oldum ama pişman oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayetçi oldun mu?ilk ilişkim kendi isteğim dışında oldu, sonra da sırf yalnız kalmamak için birileriyle oldum ama pişman oldum
olmadım, kimse öğrensin istemedimŞikayetçi oldun mu?
İsteğim dışında dediğinin ne olduğunu biliyoruz kk daŞikayetçi oldun mu?
Tecavüze mi uğradın arkadaşımolmadım, kimse öğrensin istemedim
ceza almadı, kimse duymasın diye şikayet etmedim. sadece ben kendime eksik hissettiriyorumUmarım fail cezasını almıştır.
Bu arada size kendinizi eksik kim hissettiriyor bilmiyorum ama eğer arkadaş çevrenizse değiştirin.
Yani yıl olmuş bilmem kaç hala kızlarımız bekaret ühühühü eksiklik ühühü diye ağlıyor.
3 sene önceydiTecavüze mi uğradın arkadaşım
Ne diyeyim bilemedim. Aferin sana.olmadım, kimse öğrensin istemedim
Yani ne desem bilmiyorum çok büyük bir hata yapmışsın.ceza almadı, kimse duymasın diye şikayet etmedim. sadece ben kendime eksik hissettiriyorum
Sizin yaşadıklarınızı yaşamadım, çok zordur tahmin edebiliyorum. Gelmiş geçmiş olsun.ceza almadı, kimse duymasın diye şikayet etmedim. sadece ben kendime eksik hissettiriyorum
Hiç kimse kimseyi koşulsuz sevmez, kabul etmez.geziyorum mesela kız arkadaşlarımla falan ama hep bir yanım yanımda bir ruh eşi, hayat arkadaşı olsun istiyor. beni olduğum gibi koşulsuz seven, kabul eden ve sahip çıkan biri
Onları yetiştiren aileleri bu zihniyetle yetiştiriyor çünkü. Ortalık sürekli "ay okudukta ne oldu, şimdiki aklım olsa zengin birini bulur evlenirdim vb" diyen insanlarla dolu maalesef. O zihniyetin yetiştirdiği çocuklar ve sonuçlar da bunlar.Abi bu z kuşağı ne evlilik meraklısı çıktı ya. Kiminle konuşsam hedef meslek edinmek, kariyer yapmak, dünyayı gezmek, öğrenmek değil evlilik ve çocuk. Okuyanı da aynı okumayanı da. Çok enteresan bir nesil gerçekten.
geleceğe umutla bakmayla evliliğin en alakası vargeleceğe umutla bakamıyorum. Asla evlenip aile sahibi olamayacak, yalnız başıma ölecek gibi hissediyorum