Lütfen bana umut verin

Umarım fail cezasını almıştır.
Bu arada size kendinizi eksik kim hissettiriyor bilmiyorum ama eğer arkadaş çevrenizse değiştirin.
Yani yıl olmuş bilmem kaç hala kızlarımız bekaret ühühühü eksiklik ühühü diye ağlıyor.
ceza almadı, kimse duymasın diye şikayet etmedim. sadece ben kendime eksik hissettiriyorum

ceza almadı, kimse duymasın diye şikayet etmedim. sadece ben kendime eksik hissettiriyorum
Yani ne desem bilmiyorum çok büyük bir hata yapmışsın.
Bir profesyonelle konuş yaşadıklarını.
Söyleyeceğim tek şey bundan sonra insanların bekareti ya da senin “koruyan kollayan erkek” arzunu rıza inşası için kullanmalarına izin verme.

Sizin yaşadıklarınızı yaşamadım, çok zordur tahmin edebiliyorum. Gelmiş geçmiş olsun.

Çoğumuzun çok farklı sebeplerle travmaları, yerleşik düşünceleri, değersizlik hissi vs vs ilişkilerini etkileyen durumları var. Sizinki de yaşadıklarınız sebebiyle eksiklik hissi. Bu, ileri yaşlarınızdaki davranışlarınızı, ilişkilerinizi, her şeyinizi etkileyecek bir durum. Bunun karakteriniz haline gelmesine izin vermeyin.

Daha çok gençsiniz, yolun henüz başındasınız. Daha önce dediğim gibi ben 35 yaşındayım ve kendi bazı problemlerimi çözmeye 32 yaşımda başladım. Aradan geçen 3 senede çok büyük yol kat ettim, ben değiştikçe hayatım değişti, ilişkilerim değişti. Şimdiki aklım olsa, tutumlarımın bilincinde olsam, terapiye çok çok erken yaşlarda başlar ve belki de bambaşka 20ler, 30lar yaşardım. Yaşadıklarımdan asla pişman değilim, ama her şey çok farklı olabilirdi. Bir yerden başlamak gerekiyordu, ben size göre çok daha geç de olsa başladım.

O yüzden bu düşünceleriniz daha da yerleşip kökleşmeden en kısa sürede profesyonel destek alın.

Abi bu z kuşağı ne evlilik meraklısı çıktı ya. Kiminle konuşsam hedef meslek edinmek, kariyer yapmak, dünyayı gezmek, öğrenmek değil evlilik ve çocuk. Okuyanı da aynı okumayanı da. Çok enteresan bir nesil gerçekten.
Onları yetiştiren aileleri bu zihniyetle yetiştiriyor çünkü. Ortalık sürekli "ay okudukta ne oldu, şimdiki aklım olsa zengin birini bulur evlenirdim vb" diyen insanlarla dolu maalesef. O zihniyetin yetiştirdiği çocuklar ve sonuçlar da bunlar.

geleceğe umutla bakamıyorum. Asla evlenip aile sahibi olamayacak, yalnız başıma ölecek gibi hissediyorum
geleceğe umutla bakmayla evliliğin en alakası var
evlenin de görün anyayı konyayı
ne evlilikmiş arkadaş sanki burdaki konuları okumuyorlar
herkes evlenmek çocuk yapmak zorunda mı
öyle mi geleceğe sahip oluyor insanlar sadece
bu arada kızım 21 yaşında erkekler kapatılsın diyor
sen daha kaç yaşındasın da sümüklü sevgililerin oldu
hayretler

Back
X