yaşamakta istemiyorum artık.

Yuh ya bi insan karisina nasil o laflari der?
Bir kadin nasil hangi erkegin altindan aldin der?
Bence ikiniz de normal degilsiniz..

Hayır ışte bana dokunanda o... eğer gerçekten öyle olsam zaten dert etmem..bide işin komik tarafı normal zamanda ben karıma güvenirim aslan gibi der ne perhiz ne lahana misali..
Allh allh bunu karsilikli guzel bi sekilde konusmayi dene erkekler oyledir karsilik verirsen agzina geleni sayar.

Senin namusun başkasının iki dudak arasında değil. Sen iyiyken senden namuslusu yok,senle kavga edince senden o..su yok.
O imzayı attınız o soyadını aldınız diye namusunuzu başkasının diline vermeyin.
Bunu başkası söylese size kocanız için cinayet sebebi biliyorsunuz değil mi ?
Bu kadaar değersiz değilsiniz. Bu kadar ucuz değil sizin namusunuz hakkında konuşmak.
Farkedin farkettirin

Seni sevmiyor. Saygıyı bile geçtim hiç sevmiyor. Çocuk yoksa uğraşma değmez sürekli sorun yaşadığından belli. Boşan .

Senin namusun başkasının iki dudak arasında değil. Sen iyiyken senden namuslusu yok,senle kavga edince senden o..su yok.
O imzayı attınız o soyadını aldınız diye namusunuzu başkasının diline vermeyin.
Bunu başkası söylese size kocanız için cinayet sebebi biliyorsunuz değil mi ?
Bu kadaar değersiz değilsiniz. Bu kadar ucuz değil sizin namusunuz hakkında konuşmak.
Farkedin farkettirin
Söyledim zaten ben senin karinim madem beni öyle görüyordu neden evlendin benimle dedim..ben madem n amussuzm beni neden o zman dışarı rahat cikaroyorsin yanında gezdieiyorsun dedim..asıl Benim için sen beş para etmezsin değil ailem sulalemde bile senin gibisi yok dedim..ama beni çok zorladı..hiç umrumda değil cik git dedi ama biliuoru ki ben çıkıp gitseydim beni o kapıdan salmaz daha ağır şeyler bile yapabilirdi...

O zaman islah olmaz. Allah islah etsin..
Amin...son bi kaç yıldır ki halime çok üzülüyorum ve pişmanım..suan çok sakinim biliyormusunuz esime ofkemde kalmadı...geldiğinde benden sahir istivek ben sahur yapmamış olursam koyicam önüne en sevmediği şeyleri...yatagida ayıracak ona da ses etmicem ama yataktan gitmucdm bu sefer yarinda dışarda halletmem gereken bişey vardı akşam üzeri çıkıp onuda halledecim..esim muhtemelen pişman olacak asla trip falanda yapmicam normal konusucam ama ben hayatını düzene sokup ayrilacam esimede soyluyrm bunu..bilmiyorum belki mantıksız dusunuyrm ama ben her seferinde yatagi ayir çocuk gibi ttip yap laf sok bunlardan biktim

Kafama göre çıkıp nereye giderim ki...sadece aklima geldi lise kpss zamanı geçti mi bu fikriniz var mi
ben kafanıza göre bir yere gidin demedim

gider çalışır az da olsa o parayı kazanırım dedim

eger ki kpss derslerin de bir birikiminiz varsa ders çalışabilirsin.
yoksa kpss çok zor ,,
yerleşmen için iyi bir emek vermen gerek
moralini bozamak istemem ama gerçek olan bu kpss ile ilgilii

sanıyorum ki daha başvurular geçmedii lise ve önlisans için

ben kafanıza göre bir yere gidin demedim

gider çalışır az da olsa o parayı kazanırım dedim

eger ki kpss derslerin de bir birikiminiz varsa ders çalışabilirsin.
yoksa kpss çok zor ,,
yerleşmen için iyi bir emek vermen gerek
moralini bozamak istemem ama gerçek olan bu kpss ile ilgilii

sanıyorum ki daha başvurular geçmedii lise ve önlisans için
Küçük bi şehir istiyrm kpss için sadece çekip gidip yeoyni bi hayat kurmak istiyrm suan bıktım çünkü hayatımdan..hiç bişey yokunfa değil

Ne kadar ayıp insan hanımına bu lafları söyler mi ? Sizde saygı kalmamış hep mi böyleydiniz ?
Şahsen bu böyle devam edecekse ayrılmak en mantıklısı , saygı belli sevgide bitmiş , eşin başka kadınla mı birlikte sanki seni gözden çıkarmış gibi aslında alıp başını uzağa gitmen gerek , böyle adamın yanında kimse kalmak istemez

Ne kadar ayıp insan hanımına bu lafları söyler mi ? Sizde saygı kalmamış hep mi böyleydiniz ?
Şahsen bu böyle devam edecekse ayrılmak en mantıklısı , saygı belli sevgide bitmiş , eşin başka kadınla mı birlikte sanki seni gözden çıkarmış gibi aslında alıp başını uzağa gitmen gerek , böyle adamın yanında kimse kalmak istemez

Yok başka kadın şüphem yok..esim kendisinden emin ondan gitmeyeceginden emin onu çok çok sevdiğimi biliyor..gerçi artık öyle ni sevgim kalmadı..o yzuden çok rahat bana istediği lafi söyleye biliyor ki dediginiz gibi saygımız kalmadı

Back
X