yaşamakta istemiyorum artık.

Çok ağır laflar etmiş evliliğiniz devam etse bile nasıl yüz yüze bakacaksiniz?iyi düşünüp doğru karar verin derim
Dışardan bakinca muhtaç etmeyen beni düşünen kimseye laf ettirmeyip ezdirmeyen biri gelecek için yatırım yapar ikimiz içinde...ama kavga edince içinden bambaşka biri çıkıyor ve artık bu hareketleri beni buz gibi soğutuyor

Eşinin söyledigi hakaretler çok ağır olmuş bir insanın nikahlı karısına asla söylenmesi gereken hakaretler konu ne olursa olsun bir bayana bu şekilde itaam edilmez

Eşinin söyledigi hakaretler çok ağır olmuş bir insanın nikahlı karısına asla söylenmesi gereken hakaretler konu ne olursa olsun bir bayana bu şekilde itaam edilmez

" kocam biraz vicik vicik sakalar yapar' de bana lutfen.
Or..pu, kasar????

esiniz iyiyken iyi kotuyken kotu diyorsunuz.fiziksel siddet varmi peki..
size bu igrenc yakistirmalari tasidiginiz icin degil de agir hakaretleri secerek sizi yaralamak uzmekten o an icin zevk aliyor.kimisi esinin ailesine laf eder damarina basar kimisi ev hanimligina kimiside kadinligina laf ederek yikmaya calisir.bununla yetinmeyen malesef elini kaldirir..sizinkide boyle agir laflarla bu sekilde sizi yaralamaya calismis.
uclarda yasayan biri sanirim.size olan sevgisi ve nefreti onun ruh haline goe sekilleniyor..bana daha cok kisilik bozukluklariyla alakali geldi.siniri ofke patlamalari kisilik bozuklugu ile alakaliysa zor duzelir.
ancak uzman yardimi sart...ilacla tedavi ve terapi gerekebilir.

esiniz iyiyken iyi kotuyken kotu diyorsunuz.fiziksel siddet varmi peki..
size bu igrenc yakistirmalari tasidiginiz icin degil de agir hakaretleri secerek sizi yaralamak uzmekten o an icin zevk aliyor.kimisi esinin ailesine laf eder damarina basar kimisi ev hanimligina kimiside kadinligina laf ederek yikmaya calisir.bununla yetinmeyen malesef elini kaldirir..sizinkide boyle agir laflarla bu sekilde sizi yaralamaya calismis.
uclarda yasayan biri sanirim.size olan sevgisi ve nefreti onun ruh haline goe sekilleniyor..bana daha cok kisilik bozukluklariyla alakali geldi.siniri ofke patlamalari kisilik bozuklugu ile alakaliysa zor duzelir.
ancak uzman yardimi sart...ilacla tedavi ve terapi gerekebilir.
Duzelsinde..ailem ile ilgili tek laf edemez çünkü öyle bişey yaptığı an ona çok acı şeyleri söyleyeceğimi biliyor daha doğrusu aileme edebileceği tek laf yok...dediginiz gibi beni o şekil yaralıyor bi kere kendide dedo zaten..çok tuhaf biri..hasta olduğunu düşünüyorum artık

Çocukken eşinin aile hayatı düzgün değilmiş herhalde kişilik bozukluğuda var , insanın çocukluğuda çok önemli , nasıl bir çocukluk yaşamış acaba merak ettim ben şimdi
Nasıl mi bakicam esim söylediği sozlere köpek gibi pişman olacak ama asla burunundan kil aldırmayarak yine bana istedigim herşeyi alacak istedigim yere götürecek veya benim için ileriye dönük şeyler yapacak yani normalde biyketiz..ama en ufak bi kavga da ofke patlamaları hakaretler yatak atışmalar tahrik etmeler kaç sokmalar falan

of söylenen laflar karşılıklı fena saygısız.. bu raddeye gelen bir evlilikten daha da hayır gelmez.. üzgünüm.

Back
X