Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dertlesmeyi bilemiyorum artik kaldiki etrafmdaki bi cok insann sahte oldgnu yada canini yakmk icin firsat kolladigni goryrm aslnda bicok sey beni uzen ve yiprandim icin artk hayatn sonu gbi hissedyrmOmur geciyo
Omur geciyo
artk basklrnn aramza girmesinden ve annemin bni degil hep basklrni dusunmesnden aramzda duvarlar oruldu ve bunu hazmedemyorumOmur geciyo
Gercekten kimsenn zamanini almak istemem ne bilim nasil olsa kimse bizi tanimiuo bende yazmak istedim oyle oturup iki dakkada hayatini dertlrni anltmzsn zatenOmur geciyo
Sagliklyim iyiym insanlr iste aile anne sevdiklrm bni cok uzuyo annemle surekli kavga edyoruz su satte bile susmuyo ben annemin herzmn yannda oldum gencligmi yasamadim ustune cok dustum ama simdi kotu evladim surekli kotuluyo haklykende basklrnn yannda kendmi savunmami istemiyo ben cok kotu gunler gecrdim o donemlrde insanlr hep bnm ustmu geliyordu ben 28 yasindayim ama surekli milletin yannda azarlnyrm kotuyum koskancim kavgaciyim
Sicakkanli ve anlaysli bi yuzum var oyle insanlra catan kavga edeblen bi insan olamdm hicbizmn ama cocuklgmdn beri surekli sindrlmye calismktn biktim yada bana saygi dymyanlra saygi dymk icin zorlnmktan yada beni kovan insnn evine bile gtmye zorlnmktan cunku hep annemi dusundum dizinn dibinden ayrilmamm lazim cunku yani 5 yil oncede boyleydi bekarim zaten birileri onu sevsin beni sevip sevmdklri umrnda degil bana nasl davrndiklri hep duyarli bi insndim cevremedekilere ve hep bna deger vermyen insnlra yakin olmya zorlndim akraba olan kisiler geneldeOmur geciyo
Dertlesmeyi bilemiyorum artik kaldiki etrafmdaki bi cok insann sahte oldgnu yada canini yakmk icin firsat kolladigni goryrm aslnda bicok sey beni uzen ve yiprandim icin artk hayatn sonu gbi hissedyrm
Ben aglasmda susmuyodu baska odaya gecsem yanmda otur ayip oluyo insnlra die kizardi ve kendi cocugnn yannda sorunlrni pskilojsi bozulmsn die konusmyn insnlr bna bagrydu sus annen dertlessin sen anneni dusynmysun vs.o insnlra uzuldmu soylefmde annem bagrrdi onlri savunurdu cunku o dertkesmeliydi hemde heryerfe dugune gttmizde misafir gttmizde ve ben insnlrn sadece mrraktan onu dinlefini biliyordm onu rahrltmk icin dehil kaldiki aile sorunlrmizi herksn bilmesi kotu biseydi omrum boyle gecti ve ben kendmi savunup annemle kavglrmiz basldi zamnla yalvarydm anne nolur dayanamyrm.yanmda konusma zihnim kafam dayanmyo her gece aglrdim ve maddi skntlrda asla anneme bna sunu al die bikere aglmdim annem uzgunken onu birakip arkdslrmla gezmdim annem babamla yine kavga edicek hirplar annemsz hersey haramdi bnaOmur geciyo
Haklisiniz abarti disardn bakilinca cunku neler yasayan insnlr var ustelik hayat devam efiyo kopamyrzki bugun aglyrz yarin guluyorz yiyorz iciyorz kendmizi mutlu etmye calisyz ama bi bakyrm yine ayni gecmiste yasadiklrm yakami birakmyo unutamyrm bna yapilan hakszliklri akrablrn annemi doldrup ustume salmsini her tartsmamiza mudahale etmesi ve agr sozleri ben duzgun bi genckizdim ve suclanyrdum simdi onlrn cocuklri hayatini yasiyo ben 9 da gelsem mudahale edylrdi sokaklra dokuluyolrdr onlrin kizlri 12 de gelse soz geciremym ama canim kizim beni encok yakan annemjn bni savunmamasi sirf basklrnn gonlu olsn die azarlyrduİnsanlar yoruyor cok haklısınız. Ama hayatın sonu gıbı hıssetmenız fazla abartı olmamş mı
Haklisiniz abarti disardn bakilinca cunku neler yasayan insnlr var ustelik hayat devam efiyo kopamyrzki bugun aglyrz yarin guluyorz yiyorz iciyorz kendmizi mutlu etmye calisyz ama bi bakyrm yine ayni gecmiste yasadiklrm yakami birakmyo unutamyrm bna yapilan hakszliklri akrablrn annemi doldrup ustume salmsini her tartsmamiza mudahale etmesi ve agr sozleri ben duzgun bi genckizdim ve suclanyrdum simdi onlrn cocuklri hayatini yasiyo ben 9 da gelsem mudahale edylrdi sokaklra dokuluyolrdr onlrin kizlri 12 de gelse soz geciremym ama canim kizim beni encok yakan annemjn bni savunmamasi sirf basklrnn gonlu olsn die azarlyrdu
babamizi kaybettik abim ve annemle yasiyorum buyuk bi sehirde ben aöf okudum kpss haxrlndm olmfi donem donem calistim aileme destek oldum ama zaten aile bu demek bizim nasil anltsm bilemedim ayri eve cikmk gbi mesela bisey olamz ki yalniz bi gece bile birakmyolr evde millet universte okuuo bna olana bak yani kaldiki ailemn bu yaklsmn farkna varip beni incitmye calisnlr oluuo gtmk istemyrm diyorum duygu somrusu oda olmzsa zorlma beni evde yalniz birakinca ben sokaga frlmyrm ornek veryrm gttmiz yerde de bna yanls yapan olablr degilmi korumak bu degil disardn bakilinca zannedeblrsniz psikojik rahtsz vs.o yuzdenmi hayir tamamen kendi sozlerni gecrmk istedijlrnden etrafa karsi yoksa bunlrn disinda oyle cokta kati ailem yok hatta bazen rahtlr garip karisik biraz28 yasındasınız kendınıze ait bı hayat kurmayı dusundunuZmu