Yasamaktan biktim

Sagliklyim iyiym insanlr iste aile anne sevdiklrm bni cok uzuyo annemle surekli kavga edyoruz su satte bile susmuyo ben annemin herzmn yannda oldum gencligmi yasamadim ustune cok dustum ama simdi kotu evladim surekli kotuluyo haklykende basklrnn yannda kendmi savunmami istemiyo ben cok kotu gunler gecrdim o donemlrde insanlr hep bnm ustmu geliyordu ben 28 yasindayim ama surekli milletin yannda azarlnyrm kotuyum koskancim kavgaciyim

Sagliklyim iyiym insanlr iste aile anne sevdiklrm bni cok uzuyo annemle surekli kavga edyoruz su satte bile susmuyo ben annemin herzmn yannda oldum gencligmi yasamadim ustune cok dustum ama simdi kotu evladim surekli kotuluyo haklykende basklrnn yannda kendmi savunmami istemiyo ben cok kotu gunler gecrdim o donemlrde insanlr hep bnm ustmu geliyordu ben 28 yasindayim ama surekli milletin yannda azarlnyrm kotuyum koskancim kavgaciyim

Bak yasitiz canım benim.. hepimiz böyle dönemlerden geçtik.. en güzeli de birgün hepsi geride kalıyor.. Ama unutma ki ömür de geride kalıyor.. kafana takmakla hallolmaz hiçbir şey.. baktin olmuyor başka yön ciz hayatına..
Sen bir bireysin ve ayaklarının üzerinde durabilirsin.. yasin da buna musait.. annen hariç tüm seni uzenlerden uzaklaş ve çıkar hayatından..
annen ile probleminiz nedir bilmem ama kulaklarını tıkayıp haklısın demek ve geçiştirmek de bir çözümdür aslında..

Sicakkanli ve anlaysli bi yuzum var oyle insanlra catan kavga edeblen bi insan olamdm hicbizmn ama cocuklgmdn beri surekli sindrlmye calismktn biktim yada bana saygi dymyanlra saygi dymk icin zorlnmktan yada beni kovan insnn evine bile gtmye zorlnmktan cunku hep annemi dusundum dizinn dibinden ayrilmamm lazim cunku yani 5 yil oncede boyleydi bekarim zaten birileri onu sevsin beni sevip sevmdklri umrnda degil bana nasl davrndiklri hep duyarli bi insndim cevremedekilere ve hep bna deger vermyen insnlra yakin olmya zorlndim akraba olan kisiler genelde

Evet haklisiniz ya ben iyi olmktan biktim ya yillrin birikimi anneme cok deger verip simdi bni krndi kizini kotulemesi yani ben iyi bi insnken ki suanda kimseye kotulugum yok zorla ustune gelip icine atip psiklojisi bozulan bi insanim bi bakiyorum beni uzen herkes hayatini yasiyo ve onlr evladina cok duskun ama benim annem surekli kavga edyrz .anne baba kavgasyla buyudum daha ilkokula bile baslamamistm ve hersey gozumun onnde olup bitiyodu annem cileli annem dayak yiyen horgorulen annem canim annem yillr gecmye basldi ben buyumeye ortaokul donemi yine ayni sorunlr ve yasanilanlrdn cok beni bunalima iten annemin ayni sorunlri.yasabdiktan sonra hergun tekrar birilerne dertlesyrm diye anltmsi ve surekli yasadim kotu olayi farkli insnlra bazen ayni kisilre yanmda tekrr anltiliuodu ve ben tekrr yasiuodum ve anne dayanamyrm yanmda konusma diyodum ama o susmuyodu

Dertlesmeyi bilemiyorum artik kaldiki etrafmdaki bi cok insann sahte oldgnu yada canini yakmk icin firsat kolladigni goryrm aslnda bicok sey beni uzen ve yiprandim icin artk hayatn sonu gbi hissedyrm

İnsanlar yoruyor cok haklısınız. Ama hayatın sonu gıbı hıssetmenız fazla abartı olmamş mı

Ben aglasmda susmuyodu baska odaya gecsem yanmda otur ayip oluyo insnlra die kizardi ve kendi cocugnn yannda sorunlrni pskilojsi bozulmsn die konusmyn insnlr bna bagrydu sus annen dertlessin sen anneni dusynmysun vs.o insnlra uzuldmu soylefmde annem bagrrdi onlri savunurdu cunku o dertkesmeliydi hemde heryerfe dugune gttmizde misafir gttmizde ve ben insnlrn sadece mrraktan onu dinlefini biliyordm onu rahrltmk icin dehil kaldiki aile sorunlrmizi herksn bilmesi kotu biseydi omrum boyle gecti ve ben kendmi savunup annemle kavglrmiz basldi zamnla yalvarydm anne nolur dayanamyrm.yanmda konusma zihnim kafam dayanmyo her gece aglrdim ve maddi skntlrda asla anneme bna sunu al die bikere aglmdim annem uzgunken onu birakip arkdslrmla gezmdim annem babamla yine kavga edicek hirplar annemsz hersey haramdi bna

İnsanlar yoruyor cok haklısınız. Ama hayatın sonu gıbı hıssetmenız fazla abartı olmamş mı
Haklisiniz abarti disardn bakilinca cunku neler yasayan insnlr var ustelik hayat devam efiyo kopamyrzki bugun aglyrz yarin guluyorz yiyorz iciyorz kendmizi mutlu etmye calisyz ama bi bakyrm yine ayni gecmiste yasadiklrm yakami birakmyo unutamyrm bna yapilan hakszliklri akrablrn annemi doldrup ustume salmsini her tartsmamiza mudahale etmesi ve agr sozleri ben duzgun bi genckizdim ve suclanyrdum simdi onlrn cocuklri hayatini yasiyo ben 9 da gelsem mudahale edylrdi sokaklra dokuluyolrdr onlrin kizlri 12 de gelse soz geciremym ama canim kizim beni encok yakan annemjn bni savunmamasi sirf basklrnn gonlu olsn die azarlyrdu

Haklisiniz abarti disardn bakilinca cunku neler yasayan insnlr var ustelik hayat devam efiyo kopamyrzki bugun aglyrz yarin guluyorz yiyorz iciyorz kendmizi mutlu etmye calisyz ama bi bakyrm yine ayni gecmiste yasadiklrm yakami birakmyo unutamyrm bna yapilan hakszliklri akrablrn annemi doldrup ustume salmsini her tartsmamiza mudahale etmesi ve agr sozleri ben duzgun bi genckizdim ve suclanyrdum simdi onlrn cocuklri hayatini yasiyo ben 9 da gelsem mudahale edylrdi sokaklra dokuluyolrdr onlrin kizlri 12 de gelse soz geciremym ama canim kizim beni encok yakan annemjn bni savunmamasi sirf basklrnn gonlu olsn die azarlyrdu

28 yasındasınız kendınıze ait bı hayat kurmayı dusundunuZmu

Annem babam bikac yil.ayri yasadi ben annemin hep yanndydm birakmzdm asla zaten tek istedim benim ruh sagligimi bikere dusunup yalvrdm halde yanmda sorunlri konusmamsydi simdi bakiyorum etrafima imrenyrm fesatlik dusunmyrm ama anneler kizlri uzulmsn die konusmyolar yada bikere eslryle tartssalr cocugmn piskoljsi bozuluyor zaten ustne gtmyin die herseylrine goz yumuyolr benim yasmda olanlrda mesela biyere gdyrm kadin uyarir kizimn yannda aman konuyu acmyin ve bana karisan insnlr kotu gunlrmde bile yanmda olmus gbi olup aslnda annemin yannda olan insnlr bana babami kaybettim donemde bile ustume geliuolrdi ben sadece kendi icmde uzuntumu yasydum kimseye satasmm yada ben kotu donem gecryrm deuip insnlra patlmm ama insnlr ustme gelip bni anneme sikayet eferfi oda bagrrdi yasim 23 tu ozmn herseyi anltamyrm ustume gelmyn ya acim yeni babami kaybettim dedimde bna kaybettiysen nolmus ben esimle ayriliyrm sennki olmus kurtulmus deniliyodu ve annem nasl konusysn demezdi herzmn yannda oldum ustune cok dustum annem o insnlr psikojk skntlri vardi ben o indnlrn yannda olmustm annem bna altran al kizim ben seni biliuom demesi yetwrdi hicbizmn demedi bisuru hakszlik oldu demedi ama annem onlrn cozuklrna bisey dese abla karisma ustne gitme deyip tavrlrini koyuyolar olan bna oldu

Anne babamızı atamıyoruz. Cok fazla sıkayetcısınoz haklısınızda cozumu yok .. Sureklı konusmak konuya olan ofkenızı azaltır bır tur terapi:) bırakın konuşsun. Sz duymamayı gormemeyı ogrenın mutlu olmanızın tek yolu bu . Calışıyormusunuz

28 yasındasınız kendınıze ait bı hayat kurmayı dusundunuZmu
babamizi kaybettik abim ve annemle yasiyorum buyuk bi sehirde ben aöf okudum kpss haxrlndm olmfi donem donem calistim aileme destek oldum ama zaten aile bu demek bizim nasil anltsm bilemedim ayri eve cikmk gbi mesela bisey olamz ki yalniz bi gece bile birakmyolr evde millet universte okuuo bna olana bak yani kaldiki ailemn bu yaklsmn farkna varip beni incitmye calisnlr oluuo gtmk istemyrm diyorum duygu somrusu oda olmzsa zorlma beni evde yalniz birakinca ben sokaga frlmyrm ornek veryrm gttmiz yerde de bna yanls yapan olablr degilmi korumak bu degil disardn bakilinca zannedeblrsniz psikojik rahtsz vs.o yuzdenmi hayir tamamen kendi sozlerni gecrmk istedijlrnden etrafa karsi yoksa bunlrn disinda oyle cokta kati ailem yok hatta bazen rahtlr garip karisik biraz

Back
X