• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamayı seviyorum çünkü...

yaşamayı seviyorum çünkü bana ihtiyacı olan iki köpeğim var. ve bir sürü de hayallerim...

sevmem mi hiç... nefes alabilmek ne güzel şey.. ne demiş nazım hikmet seviyorum seni çok şükür yaşiyoruz der gibi.yaşamak gibisi var mı .. çook şükür sağlığımız yerinde.. anam babam başımda ablam abim mutlu huzurlu.. hatalarımdan dönüp tertemiz sayfamda yepyeni umutlar biriktiriyorum...yüreği tertemiz bir sevgilim var.. evlenip hemen çocuk yapacaz daha =)) yavru kedilerim var, kirazlı nargilem var, idaellerim var.. neler var neler...

Yaşamayı seviyorum çünkü bana ihtiyacı olan 2 tane çocuğum var ve sadece onlar için yaşamak istiyorum inşallah.

yaşamayı seviyorum çünkü bana sayfalarca yazabileceğim güzellikleri barındırıyor. ve öenemlisi ALLAH bana bu yaşamamı hediye ettiyse ona şükretmem gereken çok şey var...tek sloganım var "görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler"

yaşamayı çok sevıyorum dunya tatlısı esım ve oglum var mutlu bır aileyız daha ne ısteyebılırızkı ıyıkı beraberız

ayrıca hayatı okadar çok sevıyorumkı ınsanların gercek yuzunu vs herseyı ögretıyor o yuzden çok mutlu ve rahatım

Yaşamayı Seviyorum Çünkü ıçinde Mutluluklar sonu iyi biten minik acılar, sevinçler, hüzünler gülüşler Ve herşeyden önemlisi ailem ve aşkım var :asigim:

yaşamayı seviyorum çünkü sevdigim bir eşim iki tane rabbim bana bagışlarsa su damlam ve selvi boylum var daha ne isterim

Kendimi çok seviyorum kendime kıyamıyorum:tomato::sm_cool: Canım ben ya:utangac:
Çünkü; birilerini sevmenin yolu kendini gerçekten sevebilmekten geçiyor:lepi:

yaşamayı seviyorum herşeye rağmen ..hayat bu tabiki inişi çıkışı,sıkıntıları var olucakta hayatı hayat yapanda bunlar değilmi?........Allahıma şükürler olsun elim kolum herşeyim yerinde yürüyebiliyorum,görebiliyorum,duyabiliyorum,seviyorum seviliyorum,sevdiğim adamla tek aşkımla evliyim,mükemmel anne,babaya,kız kardeşe ve harika bir yeğene sahibim,sevdiklerim sağlıklı,aç açıkta değiliz...kendimi şanslı insanlardan görüyorum hayatta ...bunun için sahip olduğum herşey için şükrediyorum Allah'a.....Allah hepimize sağlık ve huzur versin gerisi boş .......

Yaşamayı seviyorum çünkü bir sürü kötü insana ve yalandan arkadaşlıklara rağmen beni çok seven ve benim sevdiğim insanlar var hayatımda.Bir de umudumu hiç kaybetmiyorum.Umudun olduğu yerde nefes almak için her zaman bir sebep vardır.Hayatımı bazen bir terazi gibi düşünüyorum, kötü şeyler olduğunda onları bir kenara alıyorum ve iyi şeyleri düşünmeye çalışıyorum.kaydirigubbakcemile5

vallahi doğrusunu söylemek gerekirse yaşamdan bu aralar ettiğim kadar hiç nefret etmemiştim

Back
X