• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamayı seviyorum çünkü...

yaşamayı cok seviyorum cünkü içinde dünyalar yakışıklısı ve tatlısı birtanecik elma totokaydirigubbakcemile3lu yeğenim var

yaşamayı seviyorum çünkü ilkokul arkadaşlarımla görüştüm bugün ve çocukluğuma döndüm.. çok güzel Bi gündü.. yıllar sonra Bi araya geldim çocukluk arkadaşlarımla..yaşamayı seviyorum çünkü dün gece sevdiğimleydim.. Beni o güçlü kollarında sarıp o güçlü yüreğiyle sevdiği için, hayatımda olduğu için daha Bi seviyorum hayatımı..

yaşamayı seviyorum çünki
beni seven gözümün içine bakan her istediğimi yapmaya çalışan bir eşim
küçük tatlı pamuk kızım
allaha şükür bir işim
her nekadar çoğu zaman anlaşamsakta
allah başımızdan eksik etmesin
ailem var

Hayati seviyorum, cünkü basinda zorlugunu cektim simdide kaymagini yiyiyorum.

yaşamayı seviyorum...
çünkü sağlıklıyım...
çünkü kimseye muhtaç değilim..
çünkü hayatın güzelliklerini görebiliyorum
yaşamayı seviyorum çünkü mutlu ve huzurluyum..
yaşamayı seviyorum çünkü ailem yanımda
yaşamayıı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum çünkü dünya tatlısı yaşam dolu bi kızım var
yaşamayı çok seviyorum çokkkkkkk çünkü mükemmel bi eşim var...
güne onların var olduğunu sağlıklı olduklarını bilmek ve onların bi gülüşüne şahit olabilmek için yaşamayı çok seviyorum

yaşamayı çok çok sewiyorum çünkü birtanecik aşkım var yaşamayı çok sewiyorum çünkü ona deliler gibi aşığım yaşamayı çok seviyorum çünkü o da bana deli gibi aşık yaşamayı çok sewiyorum çünkü ailemm varr yaşamayı çok sewiyorum çünkü aslında hayat çok güzel Allahıma binlerce şükürler olsun beni bu kadar yaşama sevinciyle dolduran birtanemi karşıma çıkarttığı için . . .:16::16::16::16:

Back
X