Yaşamayı Unuttum

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Herseyden soğudum.Beni anlatacak en iyi cümle.
Çok yoruldum cok bunaldım ve sıkıldım öyleki ölümü düşünür oldum.İntihar edecek değilim lakin bir araba carpsa ben görmeden ne iyi olur derken buluyorum kendimi.
Tam 3,5 yıldır süren muamma..
Neymiş Aleviymiş,neymiş dini yokmuş,neymiş kız verilmezmiş.Neymiş cocuk soya cekermiş.Daha doğmadan cocuğa bile kader yazdılar.
Evlenemiyorum ailem yüzünden. Sacma sapan istekleri yüzünden.
Ağladım ,yalvardım tanışmaları için.Anne ayağının altını öpeyim dedim yalvardım.baba unutamıyorum dedim hıckırarak.Tokat yedim bir bayram zamanı.
Yaşım 28. Üniversite bitti yüksek yaptım.yıllarım gecti.4yıldır ağlıyorum .her iki güne bir kavga .ama bitmiyor çilem.
Bırakmayı denedim kac kere olmadı,bırakamadığım gibi, iyice takıntılı oldum.Ondan başkasını görmüyor gözüm.
Bu yıl tavsiye üzerine bi kac kişiyle görştüm olmuyor olmuyor.o enerjiyi kimse vermiyor bana. Ayrıldım olmadı kactım olmadı ağladım olmadı.
Yuvam yok evim yok arkadasımla bi evde kalıyorum. Ne işe konsantre oluyorum ne canım bişey istiyor.
Tüm arkadaşlarım evli düzenli.kimseyle de buluşmak istemiyorum.hiçbirinin evine gitmedim ,gitmek istemiyorum.herkese özenmekten bıktım.ve iyice demorelize oldum
Bana bakıp ay yazık ya,sana cok ğzülüyorum demeleri, ne olacak bu halin demeleri artık csnımı cok yakııor.birde bir kac kişi ay cok şükür bizim öyle olmadı diye anlatıyorlar.Yarama tuz basmadan daha beter oluyorum.
Kacıp evlenemem asla.cevremiz cok geniş ailem beni mahveder. Bana da yakışmaz dedim hep .
Ama hep arada kalan ben oldum hep aşağılanan ben oldum hep ağlayan ben oldum.
Gercekten artık canım hiçbişey yapmak istemiyor.kuzenlerimi bile aramıyorum artık.Tavırları batmaya başladı.Bazıları ay evlendim cok iyi oldu ,ay iyki kocam var iyi kötü başımda,,triplerine girdi.mutsuz oldukları evliliklerinde bile halimi görüp şükrediyorlar kendi hallerine.
Kocam nereye ben oraya haahhhaaahaa kahkahaları atıyorlar..
Ailem Çevre ne der onlara ne deriz elalem ne der diye diye bıkmadılar.Beni hayatımı bitirdiler.
En son artık cok ağlayınca tamm gelsin dediler bi görelim yanındada aile büyüğü ile.Şimdi gidecekler yanlarına ama bu defada gördük işte beğenmedik diyecekler sırf bu ısrarım sussun diye yapacaklar hissediyorum biliyorum.kafayı yicem.kendi hayatım ailemin elinde,elalemin elinde.
Benim aklım yok fikrim yok!!
Sadece uyumak istiyorum.sabahlardan nefret ediyorum.uyanmak istemiyorum.öğlen 3-4e kadar yatıyorum bazen.İştahım hiç kalmadı bazen bütün gün bi pohacayla duruyorum.aklıma bile yemek gelmiyor.Suskunum durgunum.kimseyle karşılaşmak istemiyorum ki sormasınlar bana birşey.
Gezmeyi tozmayı unuttum,sadece uyuyup uyanıyorum, ağlıyorum yatıyorum.panik atak başladı,sikiyatrise gittim ilac kullanıyorum şimdi.
Hayattan hiç zevk almıyorum her işimi bu evliliğe bağladım.Artık olmuyorsa ayrılalım demesinden korkuyorum.o da bıktı artık.bunaldık ikimizde.birbirimizi yemeye başladık sinirliyiz,hiç gezmiyoruz olayımız kilit.onun ailesi benş cok istiyor seviyor,herseyini yaparız diyorlar.Annesi de iyi.Ağlıuor kadında halime.dua ediyorum diyor..ne yapacağım ben yapılacak bişey varmı ki!

Çok üzüldüm durumunuza. Aileler keşke çocuklarının iyiliğini isteme bahanesiyle onları böylesine mutsuz etmekten vazgeçseler.

Hayat devam ediyor, her ne kadar siz artık o hayatın dümeninde hissetmeseniz bile. Oysa o hayat sizin hayatınız.

İki seçeneğiniz var. Ne yazık ki, ikisi için de bedeller ödemek zorunda kalacaksınız. Çok basit gelebilir, ama bir kağıda ailenizin dileklerine karşı çıkıp sevdiğiniz insanla evlenmeniz halinde olacakları yazın. Bir kağıda da ailenize boyun eğdiğinizde, yani şu anda, hissettiklerinizi yazın. Sonra bu iki listeden biriyle hayatınızın sonuna kadar yaşadığınızı hayal edin. Hangisini tercih ediyorsunuz?

Not: Derin bir depresyondasınız. Lütfen ilaçlarınızı aksatmayın ve mümkünse terapi alın.

Yıl 2015 kendi memleketlisinden ne b.k adam çıktığını da gördü millet.
En dininde olan herifin ne haltlar karıştırabileceğini de gördü.
Hala kafalar değişmedi gitti. Yazık valla!

Tanışmayı kabul etmişler inşallah düşündüğün gibi olmaz.
Bir mucize ile güzel olur her şey.

Kimseye aileni ez git, kaç demem ama yaşın 28, çok mücadele etmişsin.
Mantıklı bir sebep de yok hayır demelerinde.

Ben nikah günü aldım de çık karşılarına son olarak diyesim geldi..

Böyle iki tarafı da ayıramadaoğım için sıkıntı işte.

Ailenin rizasi olmadan evlenilmez.evliyim esim sunni.Geldiler istediler.Kv dedi ki kizi verirseniz sofraya otururuz yoksa gideriz dedi.Ben de anneme" evet annem doğru diyo.çicegimizi cikolatamizi alir evimize gideriz" dedim...verdiler.

Son düzenleme:
Umudunu yitirme ve sonuna kadar git.

Kizkardesim de aynı durumu yasadi annem bu kiz ya intihar ya kacar evlenir diye ailenin alevi olduğunu herkesten sakladı damadin annesi başörtüsü takti düğünde sagolsunlar anlayisla karsiladilar zaten bizim sulale cok tutucudur ogrenseler sizinkiler gibi herkes karşı çıkardı.

Üzüldüm. .
Farklılıklar ileride sorun çıkarabilir (ibadet sekilleri,çocuk yetiştirirken vs) aileniz belki bu yüzden karşıdır. Keşke rızası olsa onların da..

Ama bir yandan da 28 yaşına gelmişsiniz,kendi kararlarınız,istekleriniz var.saygı duymaları icab eder.

Sizi anlayacak bir aile büyüğü, dostu yok mu? Bi konuşsa anne babanızla.mesela tanışma günü o da gelse. Ara bulmak,muhabbet bulmak maksadıyla. ..

Inşallah tanışınca güzel şeyler, hayırlı şeyler ortaya çıkar. .

Gerçekten seni etkilemek istemem ama ailenin mantıklı bir nedeni yok Hayır demek için. Bu durumda ben olsam onları dinlemezdim. Sen nasıl evlat olarak onlar uzulmesin diye yıllarca acı cekiyorsan, onlarda anne baba olarak seciminden dolayi evladindan vazgecmesin.

Durumuna cok üzüldüm.
Yalnız emin ol ailelerin içine sinmeyen evliliklerden hayır gelmiyo be canım.
Ben hiç ailem karşı çıktı ama ben şimdi çok mutluyum
İyi ki laf dinlememişim diyenini görmedim duymadım.
Bugün sevgi herşeyi aşar gibi gözükebilir ama inan öyle değil.
Kendini harap ettiğine değmez bence.

28 yaşında iş güç sahibi insansın kime ne kiminle evlendiğinden

Ne fark var bu mezhepler arasında

Eşim aleviymiş ben de sünni imişim

Biz mi seçmişiz hayır yüzyıllardır böyle imiş bana ne o zaman benim bir katkım var mı yok

10 yıldır evliyim Alevi eşim ve ailesi ike sünni ailem arasında daha fark göremedim

Çocuğum da var yetiştirmede de sıkıntı yok aramızda fark yok

Şu ibadet farkı olur şu olur bu olur diyorlar da ben ve eşim arasında yok diğer Alevi ce sünniler de beni ilgilendirmiyor

Başı açık kapalı konusu da karışık yaşlılar onlarda da örtülü gençler bizde de açık

Beni delirtten alevi kelimesi ne olmus alevilere 28 yasindasin kucuk degilsin...vvermiyorlarsa kac...
Resit olmayi mi bekliyorsun delirdim..resmen..

Alevilerin b*kuna kurban olsunlar...
Boyle zihniyetteki insanlar....

Benim ailem şiddetle karşı çıktı, şimdi damatları benden kıymetli.
İyi ki dinlememişim.

iyi de böyle giderse rvlememezsin tabiki
28 yaşındasın işin var mı?
ekonomik özgürlüğün varsa yapacağın şey "anne baba sizle son kez konuşuyorum, evlenmek istiyorum ne diyorsunuz" demek
yok derlerse de sevgilinle gidip nikah tarihi almak ve biz x ile evleniyoruz demek resti çekmek

en azından ben böyle evlendim hem de tam 1 hafta içinde :)

İnşallah Allah ailenizin kalbini ısındırır istemeseler dahi dilleri hayır demeye donmezde kabul ederler hakkinizda en hayırlisi olsun inşallah

ikinizde dini vecibelerine çok bağlı insanlar değilseniz ilişkide de çocuk yetiştirmede de sıkıntı çıkmaz sanıyorum. ama diğer türlü evet sorun olur. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Terapi alin bence. Durum ciddi duruyor

Yaa bu alevi milletinden ne zarar görmüşler allah aşkına bu ne düşmanlık çok şey yazardımda yeri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…