• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamın akışına veremiyorum kendimi/ motivasyon 0

Kacanayna

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
35
8
1
28
Kendimi hic rahat hissetmiyorum, hayat sanki bir koseden akiyor bense kosede tek basima bekliyorum. Bir seye adim atmaya gucum yok. 22yasindsyim ama herseyden uzağım. Napicam boylr bilmiyorum.
Elestiriden ve bir hata yapmaktan cok korkuyorum.
Arkadaslarim sakadan birsey soylese bile o an belli etmesem d aşırı takiyorum.
Mesela 1 aydir evdeyim sürekli tekim, üniversitedeki arkadaslarim sevgili buluyor, arkadas buluyor yeni insanlar taniyor bense hep tek başıma kaliyorum. Bi isteğim gelmiyo kendimi coktan kapatmisim gibi. Nasil toplanixam motive olabilir miyim. 3. Sinifim.

Yani kolum kanadim kirimisk gibi. Offf moralim cok bozuk bosuna yasiyorum gibi geliyor :(((((

Cnm kendini öyle salma.
Derlen toparlan süslen kendini rahat edebilecegim kiyafetler giyin ve disari cik. Arkadaslarini ara ve bulusmak istedigini söyle. Bikac defa belki istemeyerek gideceksin ama alisicaksin!
Daha gencsin özen göster kendine ve hayatina.

Inanirmisin ben bile bazen kendimi böyle hissediyorum ve hemen silkelenip toparlaniyorum.

Sende dene. Kendin p.pona tekmeyi at :KK53:

Yani kolum kanadim kirimisk gibi. Offf moralim cok bozuk bosuna yasiyorum gibi geliyor :KK43:((((

Dönem dönem bende aynı şeyleri hissediyorum.

Hemen dışarıya atıyorum kendimi müzeye tiyatroya cafeye filan kafamı dağıtmaya çalışıyorum yada geçici bir duygu olduğunu söylüyorum kendime.

Dönem dönem bende aynı şeyleri hissediyorum.

Hemen dışarıya atıyorum kendimi müzeye tiyatroya cafeye filan kafamı dağıtmaya çalışıyorum yada geçici bir duygu olduğunu söylüyorum kendime.
Ya ben kateye falan tek basima gidemiyorum. Kafede oturmak zaten cok sıkıcı geliyor bana. Ben kendimi cok cok değersiz hissediyorum. Hic ideal ve degerim yk

Ya ben kateye falan tek basima gidemiyorum. Kafede oturmak zaten cok sıkıcı geliyor bana. Ben kendimi cok cok değersiz hissediyorum. Hic ideal ve degerim yk

Cafeye bende yalnız gitmem...universitede okuyor musunuz okuldaki etkinliklere gidebilirsiniz

Back
X