Yaşanacak şehir kavgası

Tamam deyip elde edince bırakmamış ki 3 yıl geçmiş demek ki gerçekten yapamamış

Umarım atanırsınız gidersiniz ama eşiniz küçük yerde çalışsın siz merkezde oturacak şekilde bir alternatif arayın
İnşallah ya. Ben şöyle düşünüyorum mecbur kalırsın gidersin istemediğin yer bile olsa. Ama eşimin gerçekten bulunduğu yerde pak isteyen çok kişi var. Böyle keyfekeder gitmek istemesi beni sinir ediyor. Ben buralara alışmışım köyde bile bir haftadan fazla kaldı mı sıkılan biriyim. Bunları da deyince başkalarını örnek gösteriyor sevdiği için küçük şehirlerde yaşayanları ah ahh inşallah olay buyumez

Bunu açıkça konuşun

Neden o şehirler diye

Yani Marmara istemiyorum Ege nin küçük şehirlerine gidelim mesela
Onu da söyledim Balıkesir de küçük bir yerde yaşayalım o zaman diyorum yok diyor ailesi doğruysa ya oraları söylüyor amacı farklı işte o Karayakin olmak. Evlenmeden önce de anneme ben kendimi buralarda geliştirmek istiyorum diyordu.

Ailesine yakin yerleri istemesi cok iyi niyetli gelmedi bana.belki de onlar karistiriyor kafasini.bastan kabul etmis simdi su koymanin manasi yok.Yine de belki dusunurdum gitmeyi baska bir yere ama aileye yakin bir yere asla gitmem ben olsam.cunku bir daha geri donusu olmaz artik.

Ailesine yakin yerleri istemesi cok iyi niyetli gelmedi bana.belki de onlar karistiriyor kafasini.bastan kabul etmis simdi su koymanin manasi yok.Yine de belki dusunurdum gitmeyi baska bir yere ama aileye yakin bir yere asla gitmem ben olsam.cunku bir daha geri donusu olmaz artik.
Ben de öyle düşünüyorum hayır ne var ki düzenimizi bozacak bu kadar. Olay yapıyor bunu. Annesi zaten evlendigimizden beri hep diyor buralarda oturun diye. Bir de ben bir oğlumu şehir dışına verdim diğerlerini asla vermem diyor ben de büyük konuşmayın dedim. Değişik ya geriyorlar beni açıkçası şuan ben gerçekten mutluyum ama bu olay beni aşırı geriyor. İnşallah orta yolu buluruz.

Ben de öyle düşünüyorum hayır ne var ki düzenimizi bozacak bu kadar. Olay yapıyor bunu. Annesi zaten evlendigimizden beri hep diyor buralarda oturun diye. Bir de ben bir oğlumu şehir dışına verdim diğerlerini asla vermem diyor ben de büyük konuşmayın dedim. Değişik ya geriyorlar beni açıkçası şuan ben gerçekten mutluyum ama bu olay beni aşırı geriyor. İnşallah orta yolu buluruz.
Allah yardimciniz olsun.insaallah ortak bir noktada bulusur yine mutlu mesut hayatiniza devam edersiniz.ama bu konuyu cozume kavusturmadan cocuk yapmayin bence.esiniz diretir siz istemezseniz daha buyuk sorunlariniz olacak gibi.

Adama bak ne demek ister gelirsin ister gelmezsin. Bana biri böyle bir rest çekse gözünün yaşına bakmam defol derim ya. Bu erkekler kendilerini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşı mı. Allah aşkına ya :oha: çok öfkelendim

Bence her ikinizin istediği bir ortak nokta bulun. Mesela ben de büyük sehirde büyüdüm. Kafeler sinemalar tiyatrolar vs. Sonra atandım Duzceye. Idare eder dedim çünkü Ankara 3 saatti. Şimdi evlendim Ağrıya geldim. Memlekette sadece toz var...bildiginiz toz. Sinemaya film bile gelmiyor. Sehirde doktor bile durmuyor... ailem uzakta arkadaşım yok. Tek sosyal aktivitem eşimle millet parkında gezmek. Allahtan gezdirir yani evde oturmayi sevmez....tayin icinde daha 2 3 sene var. Bakalım nasıl olacak...

Buralarda genç kızlar da yazıyor eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim pişmanım diye. Eşiniz de pişman olmuş, olabilir. Yalnız yaklaşımı çok kötü. Ne demek gelirsen gel gelmezsen sen bilirsin. Eşinin ailesi dışında makul bir yer bulup taşınmayı teklif edin. Siz de rest çekin. Tabi kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz...

Ailesine yakın olan küçük bir şehir zaten onların yaşadığı şehir yakınındaki heryer öyle
O zaman üzgünüm ama bence planlı olarak kandırılmışsınız.
Önce 1-2 sene gönlünü hoş tutayım, bağlansın, çocuk yapayım, bana mecbur kalsın. Sonra da rest çekerim, çocuk olduğu için boşanamaz.

Çok kurnaz bence kocanız.
Kv ye yakın olursanız eyvah eyvah.

Buralarda genç kızlar da yazıyor eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim pişmanım diye. Eşiniz de pişman olmuş, olabilir. Yalnız yaklaşımı çok kötü. Ne demek gelirsen gel gelmezsen sen bilirsin. Eşinin ailesi dışında makul bir yer bulup taşınmayı teklif edin. Siz de rest çekin. Tabi kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz...
Bu yıl kpss giricem kısmet olursa atanirsam mecbur benim atanacağını yere gidicez zaten atanamazsam da şehir belirleyip oraya tayin isticek. Düzen bozmaya değmez ama işte illa gidicez burdan diyor hayırlısı bakalım

Sehir merkezine yakin bi ilce tercih edin. Market vs ulasimi kolay olan kendi icerisinde idare edebilen ilceleri de var buyuk sehirlerin. İkinizin ortasi anca o sekilde olur bence. Ama dediginiz gibi onceden sizin dediginize tamam diyip sonradan ben gidiyorum sen naparsan yap olayi pek olmamis...

İşte onu da teklif ettim yok o doğuya gitmek istiyor ailesine yakın şehirleri söylüyor
Eşinize boşanmaktan korktuğunuzu göstermeyin.
İşte kapı bu da sapı, evladını karını terkedeceksen güle güle deyin.

Eğer blöfü yutarsanız geçmiş olsun.

Sehir merkezine yakin bi ilce tercih edin. Market vs ulasimi kolay olan kendi icerisinde idare edebilen ilceleri de var buyuk sehirlerin. İkinizin ortasi anca o sekilde olur bence. Ama dediginiz gibi onceden sizin dediginize tamam diyip sonradan ben gidiyorum sen naparsan yap olayi pek olmamis...

Şuan oturduğumuz yeri görseniz burdan gitmek isteyen ahmaktir derdiniz inanın. Cok güzel bir şehrin sakin ve nezih bir ilçesinde oturuyoruz evimiz çok güzel hemen yakında market park yürüyüş yolu ve gerçekten sakin bir yer. Tam istediğimiz gibi ama o ailesine yakın olmak istiyor bence olay farklı.

Back
X