yaşanamamış aşk..

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
slm kızlar..
Ben 20 yaşındayım ve 2 sene önce lise hayatımda bir normal erkek arkadaşım vardı. Biz çok iyi anlaşmaya başladık birlikte vakit geçiriyorduk falan bi gün sinemaya gittik arkadaş ortamında. Benim ellerim çok üşümüştü ve ellerimi ellerinin arasına aldı :115: O an ona karşı birşeyler hissetmeye başladım. 2 hafta sonra yine arkadaş gibi geçinirken birden kavga etmeye başladık anlaşamadık ve arkadaşlığımızı bitirdik. Fakat vurgulamak istiyorum sevgili olmadık ve sevgili muhabbeti hiç yapmadık. Zaman geçttikçe birbirimizden koptuk.. Fakat ben ondan soğuyamadım özledim konuşmak istedim ama tuttuum kendimi. Bu sene tvye bakarken o ses türkiyede bu çıktı karşıma ben şok oldum :2: Çok yakın arkadaşım aradı hemen sende gördün mü dedi ve beni işlemeye başladı bak gördün mü elinden kaçırdın falan filan. Zaman geçtikçe onu daha fazla özlemeye başladım ve süekli rüyalarımda göüyorum.. Sizce bi msj atsam nasıl olur yanlış mı yapmış olurum? :5:

Bence kalbinin sesini dinle canım.. Içinden geleni dinle ve yap.. Ben olsaydım "merhaba,nasılsın" diye bi selam mesajı atardım. Sadece 1 mesaj. Sonra cevap gelmesini bekler ona göre hareket ederdim.. Hakkında hayırlısı canım benim

Bence kalbinin sesini dinle canım.. Içinden geleni dinle ve yap.. Ben olsaydım "merhaba,nasılsın" diye bi selam mesajı atardım. Sadece 1 mesaj. Sonra cevap gelmesini bekler ona göre hareket ederdim.. Hakkında hayırlısı canım benim

Yanlış düşünmesinden de korkuyorum aslında. Acaba der mi bak göz önüne çıktım bişeyleri başardım şimdi geliyor msj atıyor diye :2:

sonuç olarak attığınız mesajda ilanı aşk etmeyecekseniz..zaten şuan varolmayan arkadaşlığınız mesajdan sonra devam etmesede kaybedecek birşeyiniz yok.."eski günler aklıma geldi,tebrikler,seni oralarda görmek bana gurur verdi.inşallah belirlediğin hedeflere ulaşırsın" diye msj at,cevabına göre hareket edersin...

Yanlış düşünmesinden de korkuyorum aslında. Acaba der mi bak göz önüne çıktım bişeyleri başardım şimdi geliyor msj atıyor diye :2:

ara mutlaka ara bak. ilerde keşke demezsin. ben eski sevgilimle çok kötü ayrılmıştım. aylar sonra arama kararı aldım. beni tersleyeceğini tahmin ede ede aradım. sesimi duyunca telefonda ağlamaya başladı. yani bazen hiç beklemediğin şeyler oluyo.

sonuç olarak attığınız mesajda ilanı aşk etmeyecekseniz..zaten şuan varolmayan arkadaşlığınız mesajdan sonra devam etmesede kaybedecek birşeyiniz yok.."eski günler aklıma geldi,tebrikler,seni oralarda görmek bana gurur verdi.inşallah belirlediğin hedeflere ulaşırsın" diye msj at,cevabına göre hareket edersin...

senin dediğin gibi bir msj atarsam terslemez diye düşünüyorum ama konuyu ilerletemezsem iyice umutlanıp çökücem çünkü bişeyleri yaşayamadım ve içimde hep bir ukte kaldı:s

ara mutlaka ara bak. ilerde keşke demezsin. ben eski sevgilimle çok kötü ayrılmıştım. aylar sonra arama kararı aldım. beni tersleyeceğini tahmin ede ede aradım. sesimi duyunca telefonda ağlamaya başladı. yani bazen hiç beklemediğin şeyler oluyo.

valla seninki çok güzel olmuş.. keşke benimde öyle birşey olsa.. çünkü yaşayamadığım bir aşkı yaşamak istiyorum..

Üzgünüm ama duygularınız karşılıklı olsa şimdiye kadar O beklemez sizi arardı diye düşünüyorum , hele de bu kadar samimiyet varken..

kesınlıkle katılıyorum, eger ıncınmekten korkuyorsan bır beklentı ıle degıl oylesıne atıyormus gıbı hazırla kendını ..

Üzgünüm ama duygularınız karşılıklı olsa şimdiye kadar O beklemez sizi arardı diye düşünüyorum , hele de bu kadar samimiyet varken..

O zamanlar oda benden hoşlanıyordu biliyorum ve bi arkadaşıma bunu söylemiştim. Ama şimdi belkide içinde hiç birşey kalmadı ve şuan beni umursamaz. Belkide hiç msj falan atmayıp bir yerde karşısına çıkıp bi mrba demek tüm herşeyi gösterir. Benimle sohpet ederse en azından duygularını birazda olsa yüz yüze görebilirim..

yanlış düşünmez canım. sadece bi hal hatır sorma amaçlı mesaj yazcan. bizede bildir yazınca bende merak ettim :)) hadi bakim hayırlısı hakkında.

Kızlaarrr :26: bugün bura paylaştıktan sonra derdimi girip netten bizimkine baktım ve hayal kırıklığı yaşadım.. şuan bir sevgilisi var ben de geri çekilmeye karar verdim.. en iyisi kabuğumda kalmak..

Kızlaarrr :26: bugün bura paylaştıktan sonra derdimi girip netten bizimkine baktım ve hayal kırıklığı yaşadım.. şuan bir sevgilisi var ben de geri çekilmeye karar verdim.. en iyisi kabuğumda kalmak..

Bu yorumunu simdi gördüm.
Eğer sevgilisi varsa yapacak birşeyin yok.
Mutluluk dilemek düşer.

Konuya yorum yapacaktım vazgeçtim.

Çıkan sonuç :
Biz bayanlar her daim duygusalız :)

2 yıldır nerdeydi aklın canım,tv de görünce mi aşkın depleşti,şu anda ona duyduğun hayranlıktan başka bir şey değil..

Bir mesaj at canım . İlerde yaptıkların için değil yapmadıkların için pişman olursun
ZAten konuşmuyormuşsunuz daha ne kadar kötü olabilir ki ?

Bu sabah uyandığımda bir karar verdim..
Msj atmıycam yanlış düşünmesini istemiyorum veya acaba neden şimdi msj attı ? demesini de istemiyorum.
Çok yakın bir zamanda onun gittiği mekanın birisine gidicem ve bi slm vericem.
Sohpet edip etmemek o anki şansa kalmış kızlar.
şuan yapabiliceğim en doğru şey bu sanırım.

Back
X