Bakın öncelikle akdatılma var bunu sizde biliyorsunuz. Çünkü hiçbir erkek sadece bir kadın kendisi ile canımlı cicimli konuşmasına alındınız diye bu kadar ay alttan almaz. Zaten masum hiçbir ilişkide de adam başka bir kadına eve geldim bana yazma demez. Düşünsenize erkek iş arkadaşınız eve geldim bana yazma dese aranızda birşey yoksa sizi ne yerine koyduğunu düşünüp nasıl tepki verirsiniz. İş arkadaşı olan hiçbir kadında normal hayatta canım lafını kullansa bile evli bir iş arkadalına mesajda o şekilde yazmaz. Bunu bir kabullenin Ama bir tercih yapmışsınız. Evliğinizi devam ettirmişsiniz. Bunun için kimse sizi suçlayamaz. Şu an bu olay nedeniyle boşanma davası bile açsanız öğrenmeden itibaren 6 ay geçince bu nedenle yeni bir olay delil yoksa boşanma hakkı düşer. O nedenle bu olayı açık açık konuşun yani eşlerin aldatma kadar diğer büyük bir hatasıda birbirlerini saf yerine koymaya çalışmasıdır. Sizin bu olayı unutamama nedeniniz olayı tam bilmemeniz ve eşinizin açıklamalarını inandırıcı bulmamanızdan da kaynaklanıyor. Eşinizi karşısına alın aramızda birşey yoktu samimiyetten yalanına girmeden adam gibi anlatmasını yoksa bu şekilde daha kötü olduğunu böyle devam edemeyeceğinizi anlatın. Sonrada ciddi bir şekilde evlilik terapistinden yardım alın.. Başka türlü o evlilik ikinizede zindan olur. Bir süre sonra eşin seni alttan almayı bırakacak, sen onu suçlu gördüğün için tepki verecek yok yere sorun çıkartan sen olacaksın insanların gözünde.