Yaşanan her şeye rağmen görümceme gitmeli miyim?

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
arkaşlar görümclerle yaşadığım sıkıntılar malum bunun için konu açtım bazı arkdaşlarım eleştirdi evet benim yaptığım hata konuyu genlel olarak açmamdı ama ben kendi görümcleri düşünerek öyle bi başlık atmıştım.her neyse evli görümcemin annemi arayıp ağzına geleni söylemesi beni çileden çıkarmıştı sağolsunlar olnar sayesinde şuan sinir ilaçları kullanıyorum...
bütün bunlarda sonra dün kayınvalidem aradı eşime işte ablanın küçük oğlu sünnet olucak eşinide al ziyerete gelin..........ben gitmiyeceğim dedim eşime...eşimde ben de gelmek istemedi derim dedi...bende dedim ki dedim beni sevmedikllerini istmediklerini memnun olmadıklarnı pişman oldklarını söylemişler yaa eee beni sevmeyen insanların yanlarında olmam onları rahatsız eder....gelicekmişim neymiş ablası eniştesine mahçup olmamalıymış....
yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım kırgın olduğmu gösterip gitmemeliyim,yoksa her şeyi sineye çekip gitmelimyim?gerçekten sizlerden başka fikrini alıcağım kimse yok...annme söyledim annem sizin aile meseleniz ben karışamam kızım dedi...
not:ben kayınvalidemi kovmadım daha önce yanlış anlaşılmışım çok üzerime geldiği için sadec leütfen gitt başımdan dedim..am a kovamak amacıyla deil yeter artık manasında....

Son düzenleme:
Bence git bu is daha fazla uzamasin. Yine düsünmüsler seni cagirmislar gitmemek olmaz bence. Onlar seni cagirarak sana dogru bir adim atmislar sanada onlara adim atmak düser. Evlilik bazi seyleri unutmayi gerektiriyor maalesef.

eğer gitmezsen onların eline bir koz daha vermiş olursun.
geline bak yeğeninin sünnetine tebriğe bile gelmedi derler.
eşinin yeğeni sünnet olmuş, size yakışan dayısı ve yengesi olarak ziyaret etmek olur.
sen yanlış yaptıklarını düşünüyor olsan bile, yanlışa yanlışla cevap verme.
Gidersin çok konuşmaya da girme ne kadar sinirlerin şu an iyi olmasa da nasılsın diye sorarlarsa da iyiyim saol de geçiştir.

hayır bence gitme, mademkendi eşine karşı mahcubiyet duyabilecek kadar vs. narin insanlar, o zaman sana da aynı hassasiyeti gösterselerdi. gidersen kullanılmış olucaksın, normal bi ilişkinizin olucağını sanmıyorum bu saatten sonra zaten. sinir olma boş yere bari.

arkadaşım görümcelerinle alakalı 3 konu açmışsın. bunu bir yerde topla bence.. aynı konudan devam et. yoksa senin görümcelerinle alakalı konularla dolacak bu bölüm.

Görümceyle ne geçtiki aranızda. Tamiri olmayan birşeymibilmiyorumkismile

valla 3 konu açılmış ama ben hangisi karıştırdım ne geçtiki? ama neyse bence eşinin hatırı için uzatma. emin olki eşin sana daha değer verecek onların senin için ne düşündüklerinede takılma. eşinle iyi olamay bak. en çok bundan haz etmiyolarolumunekankayizsmile

Bu tarz insanları anlayamıyorum..Yaparlar ederler sonra bak şu ne der bu ne der,enişteye ayıp olur,bilmemkimin bilmem nesine ayıp olur,Gelsin..Oldu ya ne kadar kolay dimi..

arkadaşım görümcelerinle alakalı 3 konu açmışsın. bunu bir yerde topla bence.. aynı konudan devam et. yoksa senin görümcelerinle alakalı konularla dolacak bu bölüm.

arkdaşım olayları öncden görebilme gibi bi yeteneğim yok müneccim değilim nerden bileyim görümcenin oğlunu sünnet edeceğini bir iki haftadan önce ayrıca bu seni ilgilendirmez buraya kimse zorla yorum yazmıyo her şeyi görmek zorundada değilsin bence senin aklın hala görümce meselesinde çok zoruna gitmiş belli bana fikir verin dedim lütfen rica ederek ahkam kesin demedim.....

valla git ama annenden özür dilemelerini de sağla bir şekilde kayınvalidenle de barış bence herkes karşılıklı hatalı çünkü senin olayında karşılıklı özür dileyip kapatın konuyu bir daha tekrarlanmaması gerektiğini de oturun konuşun önce kaynvalidenden başla sonuçta eğer eşinle evli kalacaksan formalite icabı da olsa ailesi ile görüşmek zorundasın

çocuğun hatrına git bence. ama çok samimi olma . hayırlı olsun de. geç gitsin. ellerine koz vermemiş olursun. hemde büyüklük sene kalır .

annmden kesinlikle özür dilemezler kendilerini suçlu görmüyolar ki .....kayınvalidemle barıştık zaten onunla ben suçsuz olsamda suçlu olsamda yine barışırdım...ama görümcemin yaptığı içime çok oturdu...kayınvalidemi olay anında çok kızdım ama barşınca unuttum bide ben çok kin tutamam zaten barışırım hemen...ama görümcem annem arayıp bağırmış çağırmış kfürlü kısımlarını söylemim işte biz seni kızını aldığına pişman olduk,sevmiyoruz nefret ediyoruz olmazolsun vs vs.......benmi tepkim görümceme konuyla hiç bi ilgisi olmayan annme bağırıp çağırması yani beni çok kırdı...ki annem kilometrelerce uzakta...

Son düzenleme:
cnm gönlünden ne geçiyosa onu yap kim ne demiş ne düşünmüş yada arkandan ne diycekler umursama gitsende konuşacaklar gitmesende o bir gerçek o yüzden sen kendini nasıl mutlu hissediceksen öyle yapp:))

Görümceyle ne geçtiki aranızda. Tamiri olmayan birşeymibilmiyorumkismile

kayınvalideme tartıştık evi denetlemek istedi ve bi kaç gün kalıcam dedi aynı şehrin içinde o bana bağırdı çağırdı ahlaksız namusdan yoksun vs vs bende git başımdan dedi o dasen git bu evden oğlumn evi vs vs vs....tartışmadan sonra görümcemde olaya müdahil oldu ...ama görümcemin yaptığı içime çok oturdu...kayınvalidemi olay anında çok kızdım ama barşınca unuttum bide ben çok kin tutamam zaten barışırım hemen...ama görümcem annem arayıp bağırmış çağırmış kfürlü kısımlarını söylemim işte biz seni kızını aldığına pişman olduk,sevmiyoruz nefret ediyoruz olmaz olsun vs vs(annme diyo o kadarnefes almadan konuştu ki anladıklarımı söylim ).......benm tepkim görümceme konuyla hiç bi ilgisi olmayan annme bağırıp çağırması yani beni çok kırdı...ki annem kilometrelerce uzakta

Son düzenleme:
sana sinir hapı kullandıracak ama sen yine gitmek mi istiyorsun bence sen gitme

kötü insanda asla iyi olmaz şeytanın yüzünü görmektense görmemek daha iyidir

gitme neden hep alttan olasın hep buna alışkın olsunlar bu rolü üstlenme

nerde mutlu oluyorsan orada bulun şu kısacık ömrümüzde buna hakkımız var guclubacismile:lepi:

Bence gitme derim ben zaten senin gelmeni ablanın enişteye karşı mahcup olmaması için istiyolar.

arkdaşlar hepnize tşk ederim zaman ayırıp bana fikir verdiğiniz için bakalım yrna kadar karar verciem yrn gitmeyi düşünyo çünkü eşim...inş pişman olucaığm bi karar vermem...gerçi eşimde hep olaylara kendi tarafından bakıyo yok ona ayıp oolu buna ayıp olur benmi annem insan değil ya ona ayıp olmaz...

ınsanlık namına git diycem aslında gitmemek lazım böylelerine..

Yani beni sevmediklerini istemediklerini vs söyliycekler, sonra da ele güne karşı gelin gelmedi diye rezil olmamak için böyle cemiyetlerde beni kullanacaklar? Yok yaaa..

Ama işte insanlık..

Git canım..Yalnız öyle bir ayarla ki, nasıl ayarlarsın bilemem de hiçbirşeye karışma yarım saat otur, 2 cümle iyi dileklerini sun gel.. Biraz onlar da anlasın kırılmış bize diye, yok öle hep bana hep bana hep bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…