Yaşanan her şeye rağmen görümceme gitmeli miyim?

Erkek milleti öyledir kızım...Kendi cephesinden bakar olaya hep..Anama ayıp olmasın, kardeşime ayııp olmasın,,karıma ayıp olmasın diye düşünen erkek çok azdır..

hiç gitme değmez muhatap bile olma bunlar bugün bunu der yarın başka şey hatasını anlasın benim tavrım bu olurdu yüreğinin sesini dinle....

valla arkadaşım ben gitmem. kimse benim anneme ilgisi olmadığı halde telefon açıp bağıramaz hele kötü laf söyleyemez.
sana söyleselerdi belki affederdin. ama annenin suçu yok.
gidersen diyecekler bak annesine bile bağıdım kuzu kuzu geldi.
eşini de anlamış değilim. etraf ne diyecek yok görümcenin yanında mahçup olmasın diye seni de götürüyor.
bunları baştan düşünselerdi. yap et affeden gelin olsun.
benimde eşim annesine babasına giderken beni de götürmek istedi. mahçup olurum etraf ne der diye. hayır gelmiycem dedim. çok kırılmıştım haklı sebeplerim vardı. baktı kararımdan dönmüyorum kendi gidiyor.
gidersen onlara fırsat verirsin. istemeyerek gidip huzursuz olacağına hiç gitme bence.

konunuzu hatirliyorum..evet gorumcelerinizin yerinde olsam bende tepkii koyardim demistim.ama tutupta annesini arayip hakaretler etmezdim..sizin aranizda tartisma gecmis onlarda ya sizi sevmediginden yada annelerine duskunluklerinden tepki vermisler.asiri kirginlik varsa gidemezdim istesem de..ama onlara koz vermemek acisindan 5 dakika olsada gidin,bu seferde esinize yada etrafa biz boyle gelin almisiz vs.diye konusmalarina izin vermemis olursunuz.
kimse icin moral bozma beden sagligi kadar ruh sagligina a dikkat etmek gerekir...olan sana olur onlara bisey olmaz..bosver salla...

Arkadaşım içinden ne geliyorsa onu yap.Zaten arkadaşların da dediği gibi gitsende bir kulp takacaklar,gitmesen de.Ama eşin de çok ayıp ediyor.Kayınvalidenle konuş eğer senin sünnet düğününe gitmen için eşinle konuşuyorsa,annenden de özür dilemesi için görümcenle konuşmalı.Gidersen ben seni dinledim anne sana saygımdan geldim dersin.Sıra onda dersin.Eğer özür dilemzse bir daha kapısını açmam dersin.Evlilikte aile ilişkileri çok önemli bence evlilik ailelerle evlenme.ıyi kötü mecburuz görüşmeye.Sakin kafa ile düşün eşin ile sakince konuş ve ınşaallah hayırlı bir karar verirsin.Kendini üzme hayatı zehir etme ömrümüz geçiyor herşeyi taka taka hasta oluyoruz bak.Sağlıcakla kal

Bence git eğer görümcelerin dediğin gibi insanlarsa mutlaka bir olay daha olacak(gitsen de gitmesen de) eğer gitmezsen eşin seni suçlayacak.Gidersen bundan sonra eşin senin yanında olacaktır ve diyecek br şeyi kalmıyor sana karşı.Ben de benzer şeyler hatta daha kötülerini yaşadım ,affeden taraf oldum bir noktaya kadar.Sonrasında affetmeyen eşim oldu ve tabi ben de

Ben olsam gitmem..
Zaten olabilecek en kötü noktaya gelmiştiniz diye hatırlıyorum,gitmesem daha fazla ne olabilir ki?:umursamaz:

işin içinde anneye hakaret varsa durup düşüneceksin.
sevgili eşine söyle, hep kardeşleri tarafından bakacağına , azıcık da senin tarafından baksın. kardesine söylesin,kayınvalidesinden özür diletsin..

her gün o hakaret edilen kadının kızıyla aynı yataga giriyor, aynı yastığa baş koyuyor. kardeşlerinin, karısının annesine hakeret ettiğni bilmesine ragmen hangı yüzle seni sünnete götürmek istıyor?

bende senin gibi herşeyi sineye çekip gittim.
noldu biliyomusun??? işlerini gördürdüler,sonrada saçma sapan yere bir kavga...
yine başa döndüm.
böyle şeytan insanlara iyilik de insanlık da yaramaz...
bunlara vakit harcayana kadar,bikaç fakire yemek yap dağıt,yada bi Kuran okut.daha sevaba geçer.
millet ne diycek diyede düşünme,kendinden eminsen arkadaşım.

yani gitme derim.
insanlar sorduğu zaman ''feryalcan'' nerde diye?
onlar düşünsün verecek cevabı:)))

eşinin gerçekleri görmesi için gitmesi daha iyi olmaz mı?Baktıki görmüyo bundan sonra siler.Feryalcan'ı yine kötülerler ,insanlar böyle

eşim aradı birazönce ben yiğenime hediye alıcam dedi akşam gidicem sen gelmiyor musun?ben bi şey söylemdim telefonu kapattık..sonrda msj attım cnm dedim eğer çok gelmemi istiyosan geleyim senin hatrın için gelirim ama beni anlyacaksın kırılıp darılmyacksan gelmim yani sen bilrisn dedim daha cvop vermedi bakalım ne diyecek...ha bu arada geçen kayınvalide gittik barşıtık bana bii yi bi iy anlatam meyve soyup verdi o derede yanii....yemek yapmışardı görmücemde kayınvalideme yakın çocukları hep orda kayınpederim dedik torunuma ara annenle babanda gelsin yemeğe...aradı benim orda olduğmu biliyodu ve gelmedi normalde sürekli orda olan kadın o gün gelmedi......şimdi ben ne yapayım parçalar aklıma geldikçe ne yapcağımı şaşırıuorum...

millet ne diyecek diye yaşayanlara sinir oluyorum bende hep başkaları için yaşıyorlar

sonra yaşlanıp ama yaşamamış olarak gidiyorlar tahtalı köyü!!

bu, gidicem demek mi? :)

millet ne diyecek diye yaşayanlara sinir oluyorum bende hep başkaları için yaşıyorlar

sonra yaşlanıp ama yaşamamış olarak gidiyorlar tahtalı köyü!!

sen çok yaşa emi:))
aklın yolu bir ama ben o yolu daha 5,6 aydır tutturabilmişim.
zararın neresinden dönersen kardır:))

gitme yaa benim anneme laf eden o dili koparır yediririm klava:
eğer gidersen yaptığı hakareti sıradan görmeye başlayacak aman nasılsa gelin takmıyo diye.

ama gitmezsen şöyle bir duracak,ben ne yaptım diye düşünecek

ben de görümcemle problemliydim, siiznki kadar tartışma hiç yaşamadık, sadece içten içe kırgındım, evlendi birkez olsun evine gitmedim,o bize geldisürekli, gldiğinde de hiçhoşgeldin demezdim, hatta 1 kelime bile konuşmazdım, eşimle konulur konuşur giderdi, çözüm oldu mu ? hayır:umursamaz: sadece kendimi yormuşumalsanaalsanasmile birgün sebepsiz yere hadi görümceme gidelim dedim eşime herkes şaırdı, görümcem deakannehir gittik, düşünki kalbim paramparça, ama buna rağmen gittim:sinifsinif: çok ta iyi oldu, onu takmadığımı göstermiş oldum:lepi:içim rahat,içimde yaşadığım huzursuzluk yokkaydirigubbakcemile kendimirahatlattım

hiçbişey olmamış gibi git, kazanırsın.. koptukça kaybedersin hem evde hem kendi içind e huzursuzluk yaşarsın.. tecrübe konuşuyorohaoldumsmile

bence gitme tavrını koy eşininde bu konuda sana destek olması lazım aslında, ablası eniştene karşı mahçup olurum dediğinde ; eşininde ablasına siz beni eşime karşı mahçup ettiniz ya deseydi, üstelik sadece sana kerşı değil anneni arayarak bütün aileye mahçup etmiş oluyo eşinizi çok ayıp yaptıkları kesinlikle gitmezdim ben olsaydım

benim anneme biricik anneme tel acipta küfürler yagdiran insanin ayagina gidecegim öylemi peh peh pehhhhh esimin kardesi benim annemdenmi kiymetli madem esin yok ona ayip yok suna ayip diyecegine önce bacisini aratip annenden özür diletsin görümcem kimki benim anneme hakaret edecek aklini alirim onun aklini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…