arkdaşlar hepnize tşk ederim zaman ayırıp bana fikir verdiğiniz için bakalım yrna kadar karar verciem yrn gitmeyi düşünyo çünkü eşim...inş pişman olucaığm bi karar vermem...gerçi eşimde hep olaylara kendi tarafından bakıyo yok ona ayıp oolu buna ayıp olur benmi annem insan değil ya ona ayıp olmaz...
bende senin gibi herşeyi sineye çekip gittim.
noldu biliyomusun??? işlerini gördürdüler,sonrada saçma sapan yere bir kavga...
yine başa döndüm.
böyle şeytan insanlara iyilik de insanlık da yaramaz...
bunlara vakit harcayana kadar,bikaç fakire yemek yap dağıt,yada bi Kuran okut.daha sevaba geçer.
millet ne diycek diyede düşünme,kendinden eminsen arkadaşım.
yani gitme derim.
insanlar sorduğu zaman ''feryalcan'' nerde diye?
onlar düşünsün verecek cevabı:)))
eşim aradı birazönce ben yiğenime hediye alıcam dedi akşam gidicem sen gelmiyor musun?ben bi şey söylemdim telefonu kapattık..sonrda msj attım cnm dedim eğer çok gelmemi istiyosan geleyim senin hatrın için gelirim ama beni anlyacaksın kırılıp darılmyacksan gelmim yani sen bilrisn dedim daha cvop vermedi bakalım ne diyecek...ha bu arada geçen kayınvalide gittik barşıtık bana bii yi bi iy anlatam meyve soyup verdi o derede yanii....yemek yapmışardı görmücemde kayınvalideme yakın çocukları hep orda kayınpederim dedik torunuma ara annenle babanda gelsin yemeğe...aradı benim orda olduğmu biliyodu ve gelmedi normalde sürekli orda olan kadın o gün gelmedi......şimdi ben ne yapayım parçalar aklıma geldikçe ne yapcağımı şaşırıuorum...
arkaşlar görümclerle yaşadığım sıkıntılar malum bunun için konu açtım bazı arkdaşlarım eleştirdi evet benim yaptığım hata konuyu genlel olarak açmamdı ama ben kendi görümcleri düşünerek öyle bi başlık atmıştım.her neyse evli görümcemin annemi arayıp ağzına geleni söylemesi beni çileden çıkarmıştı sağolsunlar olnar sayesinde şuan sinir ilaçları kullanıyorum...
bütün bunlarda sonra dün kayınvalidem aradı eşime işte ablanın küçük oğlu sünnet olucak eşinide al ziyerete gelin..........ben gitmiyeceğim dedim eşime...eşimde ben de gelmek istemedi derim dedi...bende dedim ki dedim beni sevmedikllerini istmediklerini memnun olmadıklarnı pişman oldklarını söylemişler yaa eee beni sevmeyen insanların yanlarında olmam onları rahatsız eder....gelicekmişim neymiş ablası eniştesine mahçup olmamalıymış....
yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım kırgın olduğmu gösterip gitmemeliyim,yoksa her şeyi sineye çekip gitmelimyim?gerçekten sizlerden başka fikrini alıcağım kimse yok...annme söyledim annem sizin aile meseleniz ben karışamam kızım dedi...
not:ben kayınvalidemi kovmadım daha önce yanlış anlaşılmışım çok üzerime geldiği için sadec leütfen gitt başımdan dedim..am a kovamak amacıyla deil yeter artık manasında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?