Mevsimler geçiyor.. öyle yada böyle hayat devam ediyor ..çeşit çeşit insanlar giriyor hayatına farklı renkler keşfediyorsun her birinde.. hayatta anılar yaşadıkça 'mutluluk çiçeklerin artıyor bahçende' herşey yerli yerinde..hayat sana imtiyaz'lı davranıyor... sonra birgün kaderin sana oyun oynuyor... anılarını yerle bir edip tek birine odaklıyor seni suyun oluyor aşın oluyor o senin... mutluluk çiçeklerinin rengini günden güne solduruyor... KA HPE felek tecavüz ediyor.. ruhuna.kalbine
yazlar, kışlar geçiyor... yasın ilerliyor. geçmişine bakıyorsun yitik anılar..pişmanlıklarla dolu
bir gece yarısı meyhane masasında bir anda karşıma oturan sakalları kir pas içinde olan dayı..'anlat delikanlı' diyip verdiğin nasihatın hala kulağımda dünkü geceden aklımda kaldığı kadarıyla... 'anla artık anla.. geçmiş geriye dönmüyor.. kabüllenip yaşamayı bilmelisin..mutluluklarından bir yolun olmalı..zehirli sarmaşıkları kes at...giden dönmez dönsede senden gittiği gibi geliceğini mi sanıyorsun.. ruhuna kor alevler atarlar işte o zaman gelir sana... senin öpmelere kıyamadığın.. yatak anıları olur ŞEREF SİZlerin.. hayat küçük şeylerden haz alarak mutlu olma dünyası git balık tut. dünyayı dolaş. dostlarınla vakit geçir tabi hala güvenilicek dostların varsa.ama aşık olma.. aşık olma!!
Eray Demirel
Köşe başları mesken oldu aşkıma. Sensizliğimde başımı duvarlara yaslayıp... Seni anlatıyorum çiçeğim. Seni anlatıyorum. Gül yüzünü, Veda buseni. Gözümden akan yaşlara aldırmıyorum. Başka tenler seni unutturmuyor yitiğim yitik. Yaşıyorum. Sahte gülücükler. Bir dolup bir boşalan kadehler. Sahte sevişmelerle yaşıyorum. Yaşamaksa bu böylede yaşıyorum.
Eray Demirel
Sen Davalım... Bulutlar ardına saklanmış güneşim. Sana şarkılar yazıyorum gitarımı her elime alışımda. Her gün not düşüyorum tarihe seni bana getirecek olan zamanı sayıyorum. Mevsimlerden yaz... Bense sana üşüyorum... Sesinin tatlı tınısını... Gözlerinin puslu bakışını... Bana seni seviyorum deyişini aklımdan biran olsun çıkartmıyorum... Küçük Şehrin küçük kızı ben o köprüden geçerken hala beni bekler misin?
Eray Demirel