Yaşanmış bir kürtaj hikayesi

madem bu kadar karalı olucaktın bi daha olursa doğurmaya neydi acelen be güzelim. biraz daha sabredip eşini ikna etmeye çalışsaydın da ne sen ne bebeğin bu acıları çekmeseydiniz ya...
bence şimdi acele etme hamile kalmak için. önce bi sen düzel, kendine gel iyi ol sonra. çünkü bu durumunda gene ikna edemezsin eşini. acele etme sakın...

canım durumuna üzüldüğümü yazmıştım ama diğer forumu farkedince ve burayada bir tek ben yazınca sildim... bişey ima etmek felan istemedim yaniii. inşallah tekrar hamiş olur bebişini bu sefer kucağına alırsın.....

çok saol yok boş gelince ne yazdığını herhalde ben göremedim dedim ç0ok saol dua et olurmu bana sadece bunu istiyorum herkesten ve rabbimle küçük meleğimdende af diliyorum dilerim affederler

bencede yeniden hamile kalmak icin acele etme.ya esin tekrar hazir degilim derse napicaksin bosanip cocugu dogurup kendinmi bakicaksin?yada huzursuz mu olucaksin? bunu ikinizde istemelisiniz senin illede inat edip bunu tekrarlaman esinin belki senden sogumasina sebep olabilir.acele etme daha kucuksun ben 3 senedir bekliyorum esim oluyo cocuk diye ama allah vericegi zamani biliyo. iyi dusun bi hata dir olmus.duygularini bi kenara koyup mantigininla hareket et optum seni

Canım ya ben de çok üzüldüm durumuna. Kimse seni kötü kadın ilan etmez, bir arkadaş demişki bu stresle yumurtaların çatlamaz demiş gerçekten çok haklı. bende aldırmak zorunda kaldım bebişimi ölmüştü karnımda. çok üzüldüm çok ağladım neden ben dedim senağlamaama çabuk toparladım kendimi 6 ay sonra gene hamile kaldım, ama o da düştü. Ameliyat olmak zorunda felan kaldım 1 yıl geçti halen hamile kalamadım. Çok kafama takıyorum, senin gibi hamile birini görünce içim cız ediyor, otobüste yer veririrm hamile olanlara, inan gözyaşlarıma engel oalmıyorum o zaman. Sende üzülme böyle:1hug: hem daha çok küçüksün. Allah'tan herşeyin hatırlısını dile. Kayınvalidem hep der ki 'Eksik dilek dileme,Yüce Rabbim'in hazinesi herkese yeter.' ne istersen hayırlısını dile

vallahi ne diyecegimi bilmiyorum evlat acisi herseyden önce gelir kardesim rabbim sabir versin bol bol dua et pismanligini dile getir rabbime rabbim bagislayandir tabiki tövbe et,keske büyükleri falan araya sokup ikna etseydiniz beyini,kürtaja cok karsiyim ne olursa olsun ön ceden önlemini almak lazik bebek istenmiyorsa.burda seni üzmek degil amacim yanlis anlama kardesim.
kürtaj konusu gecince cok kötü oluyorum oda bir can tasiyor minicik kalbi kipir kipir atmaya basliyor dünya ya gelen bebegi öldürünce katil olunuyorsa karninda kalbi atan bir bebegide öldürmekte katilliktir.
benim ilk hamileligimde bebeklerim ikizdi ayri yumurta ikizleri 2,5 aylikken kanamam oldu ve bir tanesi kendiliginden düstü,simdi oglum 4,5 yasinda ve ben ikizini hala ben o yavrumu unutamadim,oglum büyüdükce hep keske o da olsaydi diyorum insan aklindan cikaramiyor zor anliyorum seni.ALLAHIM AF ETSIN SENI BIR DAHA BÖYLE ACI YASATMASIN KARDESIM....

vallahi ne diyecegimi bilmiyorum evlat acisi herseyden önce gelir kardesim rabbim sabir versin bol bol dua et pismanligini dile getir rabbime rabbim bagislayandir tabiki tövbe et,keske büyükleri falan araya sokup ikna etseydiniz beyini,kürtaja cok karsiyim ne olursa olsun ön ceden önlemini almak lazik bebek istenmiyorsa.burda seni üzmek degil amacim yanlis anlama kardesim.
kürtaj konusu gecince cok kötü oluyorum oda bir can tasiyor minicik kalbi kipir kipir atmaya basliyor dünya ya gelen bebegi öldürünce katil olunuyorsa karninda kalbi atan bir bebegide öldürmekte katilliktir.
benim ilk hamileligimde bebeklerim ikizdi ayri yumurta ikizleri 2,5 aylikken kanamam oldu ve bir tanesi kendiliginden düstü,simdi oglum 4,5 yasinda ve ben ikizini hala ben o yavrumu unutamadim,oglum büyüdükce hep keske o da olsaydi diyorum insan aklindan cikaramiyor zor anliyorum seni.ALLAHIM AF ETSIN SENI BIR DAHA BÖYLE ACI YASATMASIN KARDESIM....

allah razı olsun dualarınız için pamuk şeker ve senden ve diğer arkadaşlardan ailelere söyleyemeden olan oldu allah yüce rabbim affetsin az önce doktorumla görüştüm hala regli olmadım amelyattan beri belki hamile kalmışındır diyo test yapıcaz 24ünde kaptımamaya çalışıorum yüce rabbim afeylesin ben diğer kadınlar gibi silip atamadım kürtaj olanların çoğu unutuyo ya o açıdan ben unutmadım unutamam da rabbimde meleğimde affetsin

ınankı gozyaslarımı tutamadım seker pembe cok uzuldum ınsallah tekrar anne olursun bunu butun kalbımle dılıyorum kendını uzme ne olur bebegınde allahta senın ıcını bılıyor ve senı af etmıslerdır sen uzulme emi...!!

canım seni en iyi anlayabilecek kadınlar arasındayım.31 temmuz 2003 de bende istemeyerek kürtaj oldum (ilaç kullandığım için).şuan anne diyor yürüyor olacaktı.nasıl bir acı dır biliyorum.tv.de ,sohbette kürtaj lafı olsa kendimi çok kötü hissediyorum.operasyondan sonra dediğim ilk şey...'gitti bebeğim'olmuştu.rabbim bizi af etsin canım. :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

Eşin Mi Istedi Bebeği Aldirmayi Yoksa Düştü Mü Bebek

EŞİM BEBEĞİ HİÇ İSTEMEDİ VE BEN KORUNMAMA RAĞMEN HAMİLE KALDIM HERKESE DUALARI İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DİLERİM RABBİM DUYAR SESİMİ Kİ ŞÜPHEM YOK DUYAR SIRF BENİM DİİL CÜMLEMİZİNKİNİ DUYSUN

şeker pembe durumuna çok üzüldüm. eğer hazır değilsen sakın yeni bir hamilelik düşünme canım. umarım bir daha böyle bir acı yaşamazsın ve yaşamın istediğin doğrultuda şekillenir. allah hepimize hayırlısıyla versin.

cok üzüldüm canim.acina ortagim. gelgörki artik elden bisey gelmez.sana kurandan bir ayet söyliycem. "inanirsan üstün gelirsin" demis rabbim.bu ayet okudugumda hamile kalacagima dair büyük bir inanc geldi icime.kimi zaman ümitsizlige kapildim,agladim,sizladim.ama simdi 6 aylik hamileyim.bebegimin kipirtilarini icimde hissettikce o ayet aklima geliyor.simdi senin icinde inaniyorum.gercekten.eminim birgün rabbim sanada tattiracaktir bu duyguyu.bu kücük mucizeyi sana da gönderecektir.sadece inan ve bol bol dua et canim.herseyin hayirlisini dile.rabbim sana ve isteyen herkese saglikli,hayirli,güzel,bahti güzel bebekler nasip etsin.saglikla kal canim.sevgiler...

şeker pembeciğim üzme kendini daha çok gençsin.benimde bebğim 10 haftalıkken öldüğü için alınmak zorunda kalınmıştı.ruhunda kopan fırtınaları anlıyorum.allah kolaylık versin.öpüyorum

Yazını göz yaşları için de okudum çok hisli birisin cidden ben de zorunlu boş gebelikti kürtaj olmuştum hemen hemen her hafta bebeğimi rüyamda görüyorum ne kadar acı bişey ki yanımda değilde sadece rüyamda görmek. Bu gibi şeylerin psikolojisini kaldırmak çok zor seni iyi anlıyorum keşke aldırmasaydın allah her yarattığı insanın rızkını mutlaka doğduğunda birlikte getiriyor. Allahın verdiği canı allah alır bir tek.

senağlama
allah yar ve yardımcın olsun! her ne yaşadıysan rabbim en ince ayrıntısına kadar biliyor ve gözyaşlarınla ettiğin dualar inşallah kabul olur!.. yalnız bir daha hamilelik kısmını anlayamadım. canım korunsana! birinin acısını atmadan,kendine gelmeden ikinci bebeğe niyet neden? korunmak için bin türlü yol var gözünüzü seviyim korunun,kendinize dikkat edin,aynı hatalara defalarce düşmek akıl karı değil! ve tabi acılar yaşanmalı, dibine,sonuna kadar yaşa! eşinin seni ksııtlamasına izin verme! yaşa ki gerekli dersi çıkart,muhasebeni yap!

şekerim şuanda doktorum zaten gebelik istemekte artı eğer bi bebeğim olmazsa ben nasıl yaşarım onuda bilmiyorum rabbime isyaqn diil sadece zor geçer anlamında eşimin canı saolsun ama hani insanın yüreğinin derininde biyerler eğer çok acıdıysa yaranın düzelmesi zaman alıyo senağlamasenağlamadilerim mewlamdan yardımcı olur dilerim mewlam beni affeder bi bebeğe okadar hasretimki bi bebeğin kokusuna tenine anlatamam olduğum amelyat kısırlığada yol açabiliomuş öle olursa sanırım bişiler daha zor olucak bana ama dilerim her şey güzel gelişir inan bian tamam dedim ardından günlerce yalvardım olmadı eşim kabul etmedi unutucam diyorum unut diyenlere hak vermeye çalışıorum ama çok zor çok ama çok zor ben yavrumu çok özlüyorum bilemezsinsenağlamasenağlama

Back
X