Yaşanmış bir kürtaj hikayesi

güzelim Allah aftesin keske saklacaydin hamile oldugunu ben iki cocugumu öyle dogurdum 3.sü 4 aylik ti gittim dok.Allah tarafindan ne bulanti ne kusma hamileleik belirtisi olmadi bende dok.gottim ultrason resmini cekip verdi bana doktoarda erkek oldugunu söyledi eve geldim simdiden sonra saklicak degilim al oglun olacakmis dedim sevincle sairmasi bir oldu kabullendi koca bebek aldirda diyemezdi. simdi oglum 19 aylik oldu Rabbim isteye versin sende gencsin kendini toparla olmus birkere kendini yipratma unutma bebegi veren rizkinida veriyor mutlaka kimse ac kalmaz hepimizin yiyecegi miktar belli kimse Allahin yazdigindan az yeya cok birsey yemiyecek bunu unutmayalim her dogan nasibiyle dogar. kendine iyi bak.a.s.

yazdıklarından anladığıma göre bu kazara olan bir hamilelik sanırım.kürtaj kulağa dahi hiç hoş gelmeyen bişey.ama her insan kaderini yaşar.ben eşine çok şaşırdım.buda size ders olsunda daha ii korunmaya bakın.etrafımıza baktığımızda evlat sahibi olmak için nelerini vermeye hazır,o kadar çok insan varki.size ki böle eşi benzeri olmayan bir hediye bahşedilmiş,ama eşin değerini bilemeyip savurmuş,bilseki allahım o canı verdikten sonra rızkınıda veriyo zaten.anlar oda anlar ama inş geç olmaz.

güzelim Allah aftesin keske saklacaydin hamile oldugunu ben iki cocugumu öyle dogurdum 3.sü 4 aylik ti gittim dok.Allah tarafindan ne bulanti ne kusma hamileleik belirtisi olmadi bende dok.gottim ultrason resmini cekip verdi bana doktoarda erkek oldugunu söyledi eve geldim simdiden sonra saklicak degilim al oglun olacakmis dedim sevincle sairmasi bir oldu kabullendi koca bebek aldirda diyemezdi. simdi oglum 19 aylik oldu Rabbim isteye versin sende gencsin kendini toparla olmus birkere kendini yipratma unutma bebegi veren rizkinida veriyor mutlaka kimse ac kalmaz hepimizin yiyecegi miktar belli kimse Allahin yazdigindan az yeya cok birsey yemiyecek bunu unutmayalim her dogan nasibiyle dogar. kendine iyi bak.a.s.

simdi okuyabiliyomusun güzelim

Ben evlat hasreti çekmedim ama şahit oldum ablamla beraber ağladım.

Rabbimin verdiğini almak ne demek zaten anlamışsınız.O gönülden yapılan, pişmanlıkla dolu duayı kabul eder.
Dilerim tekrar bu şansı yakalayabilirsiniz
.

bence biraz diretmeliydin madem bu bebeği çok istiyordun mücadele etmeliydin.eşini razı etmeliydin.yada tedbirinizi almalıydınız birde bunun dini boyutu var.artık olan olmuş bol bol tövbe çek canım.herşey insanlar için kimin başına ne geleceği bilinmez geçmiş olsun üzme kendini.

offf yaaa vallahi kötü oldum ama buğün elif arkadaşım kürtajdan vazgeçti...buğün mutluyum...
ne olursa olsun yavruma sarılacağım onun hiç günahı yok dedi..onunda eşi istemiyordu ...hatta boşanma aşamasına geldiler..
inşallah rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin..

offf yaaa vallahi kötü oldum ama buğün elif arkadaşım kürtajdan vazgeçti...buğün mutluyum...
ne olursa olsun yavruma sarılacağım onun hiç günahı yok dedi..onunda eşi istemiyordu ...hatta boşanma aşamasına geldiler..
inşallah rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin..
rabim bu acıyı kimseye ama hç kimseye düşmanıma dahi yaşatmasın elif için çok ama çok sewindim elifcim okadar sıkı sarılki ona kimseler ayıramasın rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün hayırlı ve güzel dualarınız için çoooook teşekkür ederim kızlar

şekerpembe aynı duyguları bende yaşadım bende kürtaj oldum ama mecbur kaldıgım için çünkü bebegim karnınd ölmüştü kalp atışlarını alamadık ve kürtaj olalı 8 ay oluyo ama yinede içim sızlıyo üzülüyorum aglıyorum ben mecbur kaldıgım için oldun kürtaj ama bazı kadınlar istemiyolar bebekleri ve o günahsız bebeklerin günahına giriyolar nasıl yapıyolar viçdanları sızlamıyomu ben bile kürtajdan uyanırken ilk dedigim kelime ALLAHIM SEN BENİ AFFET MECBUR KALDIGIM İÇİN ALDIRDIM dedim ve şu an içim sızlıyo aglıyom üzülüyom eger kürtaj olmayı düşünenler varsa ne olur o bebeklerin günahına girmeyin egerde bebek istemiyosanız önleminizi önceden alın

senin ilk mesajını yazdıktan 4 gün sonra ben azramı kaybettim şeker pembem 10.5 aylık kızım kollarımda can verdi ve ilk bebişimi de karnımda öldüğü için kürtajla aldırmak zorunda kaldım sen sana verilen en büyük nimetten vazgeçmişsin oysaki senin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki dünyada kalbi bebiş için çarpan ama bir türlü kavuşamayan evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor sen zaten yaptığından pişmansın rabbim inşallah yeniden yaşatır sana o mutluluğu bu sefer hayırlısıyla güzel bir anne olursun inşallah canım rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah anneliği:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herşeyden ama herşeyden vazgeçmek kesinlikle kolay olabilirama bir annenin çocuğundan vaz geçmesi çok ama çok zordur bunu sadece yaşayan bilir

Allah bebeginin ruhuna huzur versin ve niyetinden ve uzuntunden oturu sana sabir versin,
bence suclamak yerine zor da olsa ruhsal sagligini da dusunmelisin dunyada cocuklarinin hayatta olup olmadigini bilmeyen nice aileler da var, dilegim kendini biran evvel bu sucluluk duygusundan kurtarmak ve bebegine dua etmek anmak ve bilgi sahibi birileriyle yardimlasman kendinde ve hayatinda daha fazla yara acilmasina izin vermemeye gayret etmelisin.
dedigin tepkiyi kim verdi dogum doktorun mu?
Her yil kasimda Harbiye askeri muzede duzenlenen bir ufak fuar var bircok etkinlik duzenleniyor, gecen senekinde profesyonel akademisyenler tarafindan bir sunum yapiliyordu, secilen katilimcilar arasindan sorununu anlatan kisinin olayiyla ilgili kisiler yine katilimcilar tarafindan canlandiriliyordu, olayin anlatimi sirasinda kafalarda olusanlarin ve hissedilenlerin eylemsel yorumlari yapildi, farkli bi uygulama ticari degildi, en azindan faydalı olabilecegi aklima geldi, belki merak ettiklerinle ilgili şeylerle ilgili bir izlenim edinirsin ya da sezinlersin, organik urunler fuari diye (biraz alakasız bi isim gelicek ama ) net ortamindan takip edebilirsin

canım umarım bidaha böyle bi hata yapmazsın çok geçmiş olsun kendini yııpratma demek ki alnına böyle yazılmış kader diyelim inşallah yine kavuşursun yavruna

canım öncelikle geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın çok zor. ama sen tekrar hamile kalıcam allahım bidaha bebek ver filan diyorsun canım bu ne demek tekrarmı bebeği aldırmak tekara aynı acıları yaşamak mı istiyorsun bak işte eşin istemiyor madem üzerine gitme böyle sen hamile kal sonra git aldırmı yapacaksınız anlamadım ki?

gecmıs olsun arkadasım......
inşallah duaların kabul olur.....
bencede çok güzel anlatmıssın kürtaj düşünenler mılyonlarca kez düşünsünler.....
kınamıyorum ama çok günah bır de yaaa....ALLAHIN VERDİGİ CANI ALLAHIM ALIR:.......
yapmayın gercekten.....herkes rızkıyla gelir dünyaya.......a.s.

cok uzuldum canim allah sabirlar versin bir cana kiymak gercekten cok aci birsey helede bunu zorla kurtaj yaptirmak zorunda kalmissa.allah affetsin insallah tekrar bebegin olur canim sen uzulme.

Back
X