Yaşasın...Bende hamileyimmmmmm... :))

bahark

Rabbim bebeğimsana emanet
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
538
1
116
41
Ankara
Kızlar sonunda bende yazabiliyorum buraya bende hamileyim bugün adetimin gecikmesinin 12. gününü yaşıyordum sabah evde test yaptık kopkoyu kırmızı çıktı ikinci çizgide hemen kan verdim pozitif çıktı şu an ne kadarlık olduğunu bilmiyoruz pzt.si dr.a gidicem...Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

Belirtilerim;
adetten sonra 15. günde lekelenme
göğüslerde şişlik uçlarında acıma ve hassasiyet
adet gecikmesi (12.günde test yaptım pkolu olduğum için beklemiyordum)
devamlı tuvalete gitme ihtiyacı

tebrik ederimmmmmmmmkan degerin kaç çıktı canım

teşekkür ederim Allah seninde benimde herkesinde bebişlerimizi korusun inşallah...henüz değere baktımadık ancak perş. günü bakılacak pozitif çıktğını söylediler kanda o kadar canım tahminime göre 4 haftalık ama dr.lar son adet tarihime 6 haftalık diyecekler sanırım...

tebrik ederim canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

Rabbim sağlık sıhhat,hayırlı evlat olmayı nasip etsin.. darısı benimle beraber bütün bebeği olmayanların başına.. Allah ım aratmasın kimseyi çok zor...

tebrikler ... allah tamamına erdirsin. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Kutlarım ,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.Dualarınızı bekliyoruz.Darısı tüm olmayanlara ve bana.Allah yardımcınız olsun.

tebrikler canım....

çok teşekkürler canım...

sağlıklı sıhhatli gelsin bebeğin...maşallah

sağol tatlım tek dileğim sağlıklı olması

Rabbim sağlık sıhhat,hayırlı evlat olmayı nasip etsin.. darısı benimle beraber bütün bebeği olmayanların başına.. Allah ım aratmasın kimseyi çok zor...

Amin canım benim öncelikle çok teşekkür ediyorum.Hamilelerin duası kabul olurmuş diye duydum sizler için dua ediyorum çünkü bende o aşamalardan geçtim Allah yardımcınız olsun dualarınızın kabul olması dileğiyle.....

tebrikler ... allah tamamına erdirsin. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

çok teşekkür ederim canım sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder Allahım inşallah...

Kutlarım ,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.Dualarınızı bekliyoruz.Darısı tüm olmayanlara ve bana.Allah yardımcınız olsun.

canım benim çok sağol amin inşallah kucağıma sağ salim alırım dualarım sizlerle ümidiniizi kesmeyin lütfen beklemediğiniz anda bir bakmışsınız hamilesiniz...

hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar Allahıma çok şükür bu mübarek günde keseyi gördük dr. 6 haftalık hamilesin dedi haftayada kendisini görüp kalp atışını duyabileceğimizi söyledi inşallah hepimizin duaları kabul olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…