Yaşayacağım yer konusunda anlaşmazlık

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Öncelikle bana çocuklarımla bir hayat kurma şansı veren Allah'a şükürler olsun. Artık yeni dertlerim böyle olacak sanırım. Ailem illa yanımıza gel diyorlar ama asla istemiyorum. Varoş ve suçun yoğun olduğu bir semtte yaşıyorlar. Orada büyüdüm ve orada çocuk olmanın ne demek olduğunu biliyorum. Üstelik ben çocukken uyuşturucu tacirleri, çeteleri mesken tutmamıştı oraları. Ben çocuklarımı ağaç görebilecekleri, güvenli, hoşgörülü, eğitim düzeyi yüksek bir yerde büyütmek istiyorum. Kira limitim maalesef 2 bin. Çok fazla lafı dolandıramayacağım, yoğun baskı altındayım. İkna olmaktan korkuyorum. Bana bütçeme ve kriterlerime uygun yerler söyler misiniz?

Biz evlenmeden önce güzelyalıya taşınmayı çok istemiştim evler efsane 1500 e 3+1 site içinde güvenli kocaman mutfağı olan bir ev beğenmiştim ama eşimin işine uzak kaldı oralar güzel tercih edebilirsin

İstanbul'u bilemicem ama bir gün İzmir e gelme durumunuz olursa rahat ve özgür yaşayabilirsiniz ☺
Kolaylıklar ferahliklar sizinle olsun inşallah

Ya bence de gitme ailenin yanına bastan düzen kur sağlam bas. Umarım hayat kolaylıklarla gelir.
Bir de benimkiler gibi bir günü bir gününe uymayan ve tutucu bir aileye yakın gitmek ikinci kez aynı adamla evlenmek kadar kötü. Yarın ikna olmazsam trip atıp beni yalnız bırakacaklar sanırım. Aslında çok iyi olur alır başımı komşu bir şehre taşınır yarı fiyatına kira ile yaşarım. Neden benim hayatımı hep başkaları planlıyor ki

Şu an Anadolu yakasında 900 tlye muhteşem bir semtte oturuyorum. Zaten boşanma konusunda beni tek üzen şey buradan gitmek zorunda kalmak.
Gitmeyin öyleyse, boşanıyorsunuz diye
semt değiştirmek zorunda değilsiniz. Bu arada sakın ailenizin yanına taşınmayın. Zaten çocuklarla baba evine dönmek sıkıntı, bir de huzursuz semtte iyice problem yaşarsınız. Anadolu yakasında çekmeköy şahinbey taraflarında düzgün yerler vardı sanki bir bakabilirsiniz.

İstanbul'u bilemicem ama bir gün İzmir e gelme durumunuz olursa rahat ve özgür yaşayabilirsiniz ☺
Kolaylıklar ferahliklar sizinle olsun inşallah
Ah ah çok isterdim, belki para kazanmaya başlayınca özgürlüğümü elime alır gelirim:) buna siz kk kadınları katkı sağlayabilirsiniz. Başka bir konuda yazmıştım ama burdan gören de olur belki. Şu an bir iş üzerinde çalışıyorum. Yakında instagramda bir sayfa açacağım. Buradan da yardımcı olmak isteyenlere link göndereceğim. Ne kadar çok paylaşılırsa o kadar çabuk bağımsız bir kadın olurum.

Allah korusun boşansam vallahi gitmem babaevine koca evinden beter olur. Sakın gitme hele tutucularsa.
Çocuklar istemiyor gönüller bir olsun de. Yalnız bıraksınlar üzülme hiç ben hiç bilmediğim bir il de 2 çocukla kendi işim sebebiyle yapayalnız kaldım eşim yerlestrdi gitti memlekete onun işi de orda. Ölmedim vallahi yasıyorum hem de daha güçlü. Kimseye de eyvallahım olmaz

Şuanda seni gecindirecek paran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…