- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Boşanacağım kişi çok gezer buralarda. Onunla karşılaşma fikri bile içimi bulandırıyor.Gitmeyin öyleyse, boşanıyorsunuz diye
semt değiştirmek zorunda değilsiniz. Bu arada sakın ailenizin yanına taşınmayın. Zaten çocuklarla baba evine dönmek sıkıntı, bir de huzursuz semtte iyice problem yaşarsınız. Anadolu yakasında çekmeköy şahinbey taraflarında düzgün yerler vardı sanki bir bakabilirsiniz.
Ben küçük bir batı ilini tercih ederdim ama İstanbul'dan ayrılamam maalesef. Yani şu an için İstanbul.
Bir süre nafaka ve birikimim ile geçineceğim. El işi projemi gerçekleştiremezsem de yaptıklarımı pazarda satarım olmadı son çare maaşlı bir işe girerim. Eski konularıma bakarsan senelerdir nasıl bir işkenceyle yaşadığımı anlarsın. Ruhum eziyetten kurtulsun da varsın bedenim ve beynim yorulsun bundan sonra.Şuanda seni gecindirecek paran var mı
Allah yardımcınız olsun. Bir kapı kapanırken başka bir kapı açılırŞu an Anadolu yakasında 900 tlye muhteşem bir semtte oturuyorum. Zaten boşanma konusunda beni tek üzen şey buradan gitmek zorunda kalmak.
Her yoğun baskıda ikna olur musunuz? Sizin geleceğiniz söz konusu iken başkalarının fikirlerini benimsememeniz gerek. Ayrıca hangi ara boşanma ve yeni hayat aşamasına geldiniz?Öncelikle bana çocuklarımla bir hayat kurma şansı veren Allah'a şükürler olsun. Artık yeni dertlerim böyle olacak sanırım. Ailem illa yanımıza gel diyorlar ama asla istemiyorum. Varoş ve suçun yoğun olduğu bir semtte yaşıyorlar. Orada büyüdüm ve orada çocuk olmanın ne demek olduğunu biliyorum. Üstelik ben çocukken uyuşturucu tacirleri, çeteleri mesken tutmamıştı oraları. Ben çocuklarımı ağaç görebilecekleri, güvenli, hoşgörülü, eğitim düzeyi yüksek bir yerde büyütmek istiyorum. Kira limitim maalesef 2 bin. Çok fazla lafı dolandıramayacağım, yoğun baskı altındayım. İkna olmaktan korkuyorum. Bana bütçeme ve kriterlerime uygun yerler söyler misiniz?
Öyleyse haklısınız. Beykoz kavacık taraflarını öneririm bir de.Boşanacağım kişi çok gezer buralarda. Onunla karşılaşma fikri bile içimi bulandırıyor.
Bakıyorum hemen teşekkürlerKesinlikle anadolu yakasına bakın.
Sancaktepe taraflarında arkadaşım bir sitede oturuyor mesela. 3 artı 1 yemyeşil sitede 1600 kira 300 aidat
Veya ümraniye üskidarın bulgurlu tarafları da güzel
Beykoz çok uygunmuş gerçekten. Gerçi deprem üssü olması beni korkutuyor ama bakacağım mutlakaÖyleyse haklısınız. Beykoz kavacık taraflarını öneririm bir de.
Oradaki evler pek yüksek katlı olmuyor bildiğim kadarıyla. Kendinizce güvenli bir daire bulursunuz umarım. Bol şansBeykoz çok uygunmuş gerçekten. Gerçi deprem üssü olması beni korkutuyor ama bakacağım mutlaka
Sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya ben o kadar çok sonumu düşünüyordum ki korkularıma yenilip yarı yoldan dönüyordum. Ama bu kez korkularımı üzerine gittim. Cesur ve hızlı adımlar attım. Artık geri dönüşü yok.Her yoğun baskıda ikna olur musunuz? Sizin geleceğiniz söz konusu iken başkalarının fikirlerini benimsememeniz gerek. Ayrıca hangi ara boşanma ve yeni hayat aşamasına geldiniz?
Aslında söylesem hee tamam dersin çok meşhurdur ama buradan yazamam:)
Yoo beykoz deprem ussu degil ki. Daha iyi arastirin derim. Sizin icin iyi bir alternatif olabilir.Beykoz çok uygunmuş gerçekten. Gerçi deprem üssü olması beni korkutuyor ama bakacağım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?