Yaşayacağım yer konusunda anlaşmazlık

Boşanacağım kişi çok gezer buralarda. Onunla karşılaşma fikri bile içimi bulandırıyor.
 
Ben küçük bir batı ilini tercih ederdim ama İstanbul'dan ayrılamam maalesef. Yani şu an için İstanbul.

Kesinlikle anadolu yakasına bakın.
Sancaktepe taraflarında arkadaşım bir sitede oturuyor mesela. 3 artı 1 yemyeşil sitede 1600 kira 300 aidat

Veya ümraniye üskidarın bulgurlu tarafları da güzel
 
Şuanda seni gecindirecek paran var mı
Bir süre nafaka ve birikimim ile geçineceğim. El işi projemi gerçekleştiremezsem de yaptıklarımı pazarda satarım olmadı son çare maaşlı bir işe girerim. Eski konularıma bakarsan senelerdir nasıl bir işkenceyle yaşadığımı anlarsın. Ruhum eziyetten kurtulsun da varsın bedenim ve beynim yorulsun bundan sonra.
 
Her yoğun baskıda ikna olur musunuz? Sizin geleceğiniz söz konusu iken başkalarının fikirlerini benimsememeniz gerek. Ayrıca hangi ara boşanma ve yeni hayat aşamasına geldiniz?
 
Beylikdüzü,Kartal,Tuzla buralar hem sahil kenarı hem de bütçenize uygun site içinde evler bulabilirsiniz.Bostancı ve Maltepe (Bostancı’nın devamı olan yerler Altıntepe,Küçükyalı).Üsküdar epey uygundur hem de merkezi,nüfus genel anlamda yaşlı ve de mahalle ortamı hakim.Bunlar haricinde 2000 tlye düzgün ev bulmak,güvenli muhit bulmak ne yazık ki çok zor.
 
Her yoğun baskıda ikna olur musunuz? Sizin geleceğiniz söz konusu iken başkalarının fikirlerini benimsememeniz gerek. Ayrıca hangi ara boşanma ve yeni hayat aşamasına geldiniz?
Sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya ben o kadar çok sonumu düşünüyordum ki korkularıma yenilip yarı yoldan dönüyordum. Ama bu kez korkularımı üzerine gittim. Cesur ve hızlı adımlar attım. Artık geri dönüşü yok.
 
Ataşehir ama batı değil doğu taraflarından kayışdağına doğru olan taraflarda bulabilirsin.
 
Avrupa yakası derseniz, Beylikdüzü'nü öneririm size. Site değil apartmanda bile otursanız yeşili, bahçesi mevcut. Büyükçekmece sahil kısımları, Mimaroba, Sinanoba güzel yerlerdir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…