- 9 Temmuz 2018
- 623
- 775
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Öğretmenim, çocuğumla da gidiyorum ama beş yıl verdim bu adama. 8 yaşında evladımız var, bizimle de gidebilirdi. Ne zararımız oldu ki... Bizi geçtim de, oğlumun ne zararı oldu ki... Bilmiyorum, ilk dakikalar o yüzden pek mantıklı düşünemiyorum....Canim bu dunyada herkes her istedigini yasayamiyor. Meslegin varsa al cocugunu, tatile onunla git?
Meslekten bagimsiz acilmak istiyorsan acil?
Adami da allaha havale et, cocuguna sevgi gostermeyenin kimseyi sevebilecegini sanmiyorum.
Donumu yikasin ve evde ses olsun iliskisidir onunki.
Bilmem... Millet sefasını sürüyor...Vay davar vay…
Evladına hayrı olmayandan zamanında bir medet ummak bile hayalperestlik değil mi?
Bilmem... Millet sefasını sürüyor...
Sizi manupüle etmek için öyle söylemiş. Kendisi nasıldı ? Kesin küflenmiş bir tiptir.Ve bana her defasında söylüyordu. Sen layık değilsin, güzel biri olsa onu sosyal medyama da eklerdim, fotoğrafini profil de yapardım.
Tüm sözleri beynimin içinde yankılanıyor...
Ve bana her defasında söylüyordu. Sen layık değilsin, güzel biri olsa onu sosyal medyama da eklerdim, fotoğrafini profil de yapardım.
Tüm sözleri beynimin içinde yankılanıyor...
Cocuklu bosanmis adam, bekar kizlarin hayali degil ki? O kadinin da cocugu var belki?
Bence sen adami degil, hayatinda biri olmamasinin uzuntusunu yasiyorsun su an.
Etrafa evlenmek istedigini yay, muhafazakarmissin. Kendine gore birini bulabilirsin bence.
Mükemmel olmasa da yakışıklı idi. Yani tatlı dilli, esprili, muhabbeti güzel. Dışarıya böyle idi. Sosyal çevresinde bayanlar fazlaydi. Benim gözümde hiç bir değeri yok , çünkü hiç bir zaman bu yüzünü görmedim.Sizi manupüle etmek için öyle söylemiş. Kendisi nasıldı ? Kesin küflenmiş bir tiptir.
Öğretmenim, giyimim beğeniliyor arkadaşlarım tarafından. Güzel buluyorum kendimi, dişlerimi beğenmiyorum, onları da yaptıracağım ara tatilde. Salmadim kendimi, aksine daha iyi giyiniyorum.Cocuguna bile sevgi gostermeyen adam sana mi gosterecek? Bir de siddet varmis.
Bu adam ne kadar saglikli ki kendini onun gozunden goruyorsun?
Sen sence guzel misin? Eksikliklerini kapa. Muhafazakarlar simdi cok sik giyiniyor. Zeynep Babacan'in tarzini begeniyorum mesela.
Kendini hep cocuga verme. "Bugun kendim icin ne yaptim" diye dusun. Cocuk zaren okul cagina gelmis
İnşallah, Allah razı olsun. Kuzuma tüm enerjimi harcamaya çalışıyorum. Rabbim üzüntü vermesin melegime...Kötü insan hiçbir zaman mutlu olamaz. Bakmayın o gördükleriniz reklamlar..
Biraz daha zaman geçsin o adam aynı adam olacak. Kendisini sizin zamanızdayken rezil etmiş yine edecek.
Siz sadece evladınıza sarılın. Ona güzel bir gelecek vermek için işe girin çalışın. Zaman her şeyin ilacı.. Çocuğunuz okuyup iyi yerlere gelince bu yaşadıklarınız çok geride kalacak .
İkiniz için her şeyin en güzeli olsun.
İçinde kötülük, şiddet olan biriyle sefa sürülmez ancak o kadına acınır.Bilmem... Millet sefasını sürüyor...
Öyle bir şey ima etmedim. Bu imayi düşünmeyin diye de parantez içinde defalarca açıkladım.Siz halen döner mi bana diye bekliyo dunuz sanırım
Isterse turkiye best model olsun, sana kendini iyi hissetiriyor muydu? Hayir.Mükemmel olmasa da yakışıklı idi. Yani tatlı dilli, esprili, muhabbeti güzel. Dışarıya böyle idi. Sosyal çevresinde bayanlar fazlaydi. Benim gözümde hiç bir değeri yok , çünkü hiç bir zaman bu yüzünü görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?