Yasayamadiklarim...

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
775
103
Merhaba herkese, içinde şiddet, hakaret olan bir evlilikten sonra boşandım. Bir evladım var. Hiç tatile gitmedik, birlikte fotoğraf bile çekmemiştik. Beni beğenmiyordu. 3 yıldır ayrıyız. Söyleyeceklerimi yanlış anlamayın, adamın peşinde falan değilim, yaptıklarıyla soğudum zaten fazlasıyla.

Hiç bakmazdim sosyal medyasına, şeytan dürttü baktım. Biriyle birlikte. Tatile götürmüş. Kalbin içinde fotoğraf çekmişler.

O kadar üzgünüm ki. Beni neden layık görmedi. Kapalıyım, evde askılı tayt giysem kızardı. Resimdeki bayan açık bayağı. (Açıklığını sorgulamiyorum) Tabiki sonsuza kadar beni beklemeyecek, hayatına birileri girecek

Cok üzgünüm . Benimle bunları yaşamak istemedi. Bir oğlum var ve çocuğun ödevi, kursu koşuyorum, o ise çocuğunu hiç görmek istemedi.

İçimi dökmek istedim. Çok kötü hissediyorum

Canim bu dunyada herkes her istedigini yasayamiyor. Meslegin varsa al cocugunu, tatile onunla git?
Meslekten bagimsiz acilmak istiyorsan acil?
Adami da allaha havale et, cocuguna sevgi gostermeyenin kimseyi sevebilecegini sanmiyorum.
Donumu yikasin ve evde ses olsun iliskisidir onunki.

Öğretmenim, çocuğumla da gidiyorum ama beş yıl verdim bu adama. 8 yaşında evladımız var, bizimle de gidebilirdi. Ne zararımız oldu ki... Bizi geçtim de, oğlumun ne zararı oldu ki... Bilmiyorum, ilk dakikalar o yüzden pek mantıklı düşünemiyorum....

Kötü insan hiçbir zaman mutlu olamaz. Bakmayın o gördükleriniz reklamlar..

Biraz daha zaman geçsin o adam aynı adam olacak. Kendisini sizin zamanızdayken rezil etmiş yine edecek.

Siz sadece evladınıza sarılın. Ona güzel bir gelecek vermek için işe girin çalışın. Zaman her şeyin ilacı.. Çocuğunuz okuyup iyi yerlere gelince bu yaşadıklarınız çok geride kalacak .

İkiniz için her şeyin en güzeli olsun.

Bilmem... Millet sefasını sürüyor...

Cocuklu bosanmis adam, bekar kizlarin hayali degil ki? O kadinin da cocugu var belki?
Bence sen adami degil, hayatinda biri olmamasinin uzuntusunu yasiyorsun su an.
Etrafa evlenmek istedigini yay, muhafazakarmissin. Kendine gore birini bulabilirsin bence.

Ve bana her defasında söylüyordu. Sen layık değilsin, güzel biri olsa onu sosyal medyama da eklerdim, fotoğrafini profil de yapardım.

Tüm sözleri beynimin içinde yankılanıyor...
Sizi manupüle etmek için öyle söylemiş. Kendisi nasıldı ? Kesin küflenmiş bir tiptir.

Ve bana her defasında söylüyordu. Sen layık değilsin, güzel biri olsa onu sosyal medyama da eklerdim, fotoğrafini profil de yapardım.

Tüm sözleri beynimin içinde yankılanıyor...

Cocuguna bile sevgi gostermeyen adam sana mi gosterecek? Bir de siddet varmis.
Bu adam ne kadar saglikli ki kendini onun gozunden goruyorsun?
Sen sence guzel misin? Eksikliklerini kapa. Muhafazakarlar simdi cok sik giyiniyor. Zeynep Babacan'in tarzini begeniyorum mesela.
Kendini hep cocuga verme. "Bugun kendim icin ne yaptim" diye dusun. Cocuk zaren okul cagina gelmis

Evet, bu dediginiz de var. Üç yıl oldu, kimseyle görüşmek de istemiyorum ama yalnızlık da çekiyorum.

Fotoğrafı gördüğümde hissettiklerim yazdıklarım oldu...

Sizi manupüle etmek için öyle söylemiş. Kendisi nasıldı ? Kesin küflenmiş bir tiptir.
Mükemmel olmasa da yakışıklı idi. Yani tatlı dilli, esprili, muhabbeti güzel. Dışarıya böyle idi. Sosyal çevresinde bayanlar fazlaydi. Benim gözümde hiç bir değeri yok , çünkü hiç bir zaman bu yüzünü görmedim.

Öğretmenim, giyimim beğeniliyor arkadaşlarım tarafından. Güzel buluyorum kendimi, dişlerimi beğenmiyorum, onları da yaptıracağım ara tatilde. Salmadim kendimi, aksine daha iyi giyiniyorum.

Yine de çok zoruma gitti oğlum ve beni goturmemesi ve o kadını götürmesi.

Sizin söyledikleriniz aslında iç sesimle aynı. Çocuğuna hayrı yok , karakter yok bu kadın nasıl yanında duruyor, hiç mi düşünmüyor diyorum. Sonra çok iyi yalan söylediği aklıma geliyor. Öyle işte.

İnşallah, Allah razı olsun. Kuzuma tüm enerjimi harcamaya çalışıyorum. Rabbim üzüntü vermesin melegime...

Bilmem... Millet sefasını sürüyor...
İçinde kötülük, şiddet olan biriyle sefa sürülmez ancak o kadına acınır.
Hiç öyle düşünmeyin, ah garibim kadın kim bilir ne zulüm çekiyor, bir zamanlar ben kurbandım şimdi o deyin.
Maalesef böyle.

Isterse turkiye best model olsun, sana kendini iyi hissetiriyor muydu? Hayir.
O kalpte hala ikinizin olmasini hayal etmeni stockholm sendromu sayarim.
Seni kendini guzel hissettirecek, yuzunu guldurecek, ihtiyaclarina yonelik birine odaklan.
Kocan davranislariyla ve got kalkikligiyla bir libido killer. Ve sen tekmeyi vurunca kendini biraz yontmus ama karakter cocuklukta sekillenir, yeniden evlense de arizalari ortaya cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…