Yasayamadiklarim...

Yapamadıklarınızı kendiniz yapın. Çocuğunuzla birlikte. Kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz.
Kaynağı ve şartları başkasının ayarlaması şart değil

kıskanıp düşünmeniz kıyaslamanız cok normal üstelik cocuğunuz varken. ama şunu kesin olarak söylüyorum erkekler güzelliğe bakmıyor. erkekler YASAK olana bakıyor. daha cok cazip geliyor. yanındaki ilgisini çekmiyor onu zaten elde etmiş, bi de üstüne cocuk yapmış. sorumluluktan kaçmak işine gelmiş.

ama sen kendini sürekli onun hayatına girdiği insanlarla kıyaslarsan asla mutlu olamazsın. 2,5 sene ilişki üzerine bende aldatıldım şimdi o kızla evlendi. üstünden 2 sene geçti. ara ara bakıyoum bende ama içimde bir duygu yok artık.

zamanla köreliyor. daha gençsin hayat yalnız olmak içinde çok sıkıcı, kendine odaklan

Güçlü annesin. Güçlü kadınsın. O ise serefsizin tekiymis. Belki yanlış ama bu yaşadıklarının farkına çocuğun da varmalı. Allah belasını versin boşver

Bir sebep aramaya gerek yok. Bazı insanlar böyleler. Direkt böyleler yani, değişmek ve kendilerini sorgulamak da istemezler. Onun yüzünden kendinizi hırpalamayın. Umarım istediğiniz her şeyi yaşarsınız evladınızla en güzel tatillere de gidersiniz.

Bu sizinle ilgili bir durum değil yani degers olan siz değilsiniz. Sizin değerinizi başkaları değil söz belirlersiniz.

Bilmem... Millet sefasını sürüyor...
Bir foto ile sefa sürdüğünü nerden çıkardınız?
Sosyal medyada paylaşılanlara bakarak sonuç çıkarırsak yandık.
Galerimde okadar çok fotoğraf var ki beni gören evde oturmuyor zanneder halbuki aynı mekanın farklı yerleri.
Boşverin o herifin bir tane karakteri var size nasılsa digerinede aynıdır

Bunun seninle ilgili olduğunu düşünmen normal ama değil inan ki. İnsanlar ailelerdinden gördükleri neyse o oluyorlar ama birçoğu yetişkin olsa da ben ne istiyorum aslında, neyim, kimim diye sormuyor. Bunları sormaya başladıklarında ya aile yönlendirmesiyle evlenmiş oluyorlar (sizinki öyle diye demedim belki değildir) ya da işte bir şekilde bu sorunun cevabı için arayışlara giriyorlar. Hala arayışta karşı taraf belki de ama bu tutarsızlık, gaddar ve sorumsuz hali ile zannetmiyorum ki mutlu olup mutlu etsin. Zaman her şeyi ortaya çıkarır.
Ama siz de kendi hayatınıza bakın, çalışın üretin imkanınız vardır inşlh, çocuğunuzu büyütün, bunun gibi değernyargıları olmayan biri olmasın keşke. Aşka açın siz de hayatınızı bence kurtulmuşsunuz bu adamdan. İnşlh en güzel nasip olur size de iyi ki bitmiş dersiniz

Şöyle düşün ;şuan bunları yani geçmişi düşünüp üzülerek kendine yeni kötü geçmişler yapıyorsun. Yarında bugün için hayıflanacaksınn. Kuzenimde boşandı eski eşi hergün kapılarında rezillik çıkarıyor oğlum oğlum diye. Amcam katil olucam diyor. Hiçbir faydası yok çocuğuna 1 çorap 1 bez almaz ama çamurluk yapıyor. Seninki en azından rahat veriyor. Bundan sonra evladın ve kendin için yaşa hayattan zevk al. Yapamadıklarını evladın ile yap. Hayat sürprizlerle dolu.belki kıymetini bilecek biri çıkar.

Ve bana her defasında söylüyordu. Sen layık değilsin, güzel biri olsa onu sosyal medyama da eklerdim, fotoğrafini profil de yapardım.

Tüm sözleri beynimin içinde yankılanıyor...
Böylesine iğrenç adamların yanındaki kadınlar asla baş tacı olamazlar. Kim olursa olsun. Herkes yanındakini nasıl görmek istiyorsa, neye layıksa öyle muamele eder. Bu adamın mutlu olacağını düşünmeyin, şu an şerefsizliğini aklamaya çalışıyor bu hareketlerle.

Bu adamdan kurtulduğunuz için şükredin. O kim ki karakteri ne ki size yaşatmadıkları için üzülesiniz, beni mutlu etmeyi beceremedi beceriksiz deyin aklınıza yaşamadıklarınız geldikçe. Kötü insan asla mutlu olamaz onun pozları sahte,özü ne ki mutlu olsun.
Umarım Allah size layık mutlu edecek bir eş çıkarır karşınıza.

Kultur turlari var. Evladinla katilabilirsin. Hafta sonu falan kisa sureli de olsa uzaklasmak iyi gelecektir.
Onunla yapamadiklarini oglunla yapabilirsin. Elinden geldigince.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Düşer elinize yakındır. Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş. Bekleyin ve görün

Birincisi bu şeref yoksunu, beyinsiz fiziksel olarak beğenmediği, saygı duymadığı bir insanla neden evlenmiş?

İkincisi bu insan müsveddesine değer verip, tecihlerini hayatını irdelemeye ne gerek var?

Üçüncüsü sizcede kendi hayatınızı düzenlemenin zamanı gelmedi mi?

Ve son olarak, güzellik göreceli bir kavram defalarca şahit oldum, bakımlı olmak, kendine güvenmek, başkasının gözünden kendini yargılamamak gibi tercihler hayatımızı güzelleştirmek için yapılacak ilk şeyler

Hisleriniz bana o kadar insani geldi ki, keşke hiçbir şeyin sizinle ilgisi olmadığını o kişinin sadece kendisiyle sorunu olduğunu tam manasıyla size gösterebilseydim. Size tavsiyem durmayın o yerde yeniden uzakta bir hayat kurun

Çok haklısınız siteminizde. Biri hayatınıza giriyor içine s.. gidiyor. Çocuğun bütün sorumluluğu sizde paşa gününü gün ediyor. Vallahi beddua etmesini sevmem ama böyle adamların Allah belasını versin. İnşallah karşınıza iyi bi insan evladı çıkarda içinizde kalan herşeyi onunla yaşarsınız.

Elin iyisi, elin olsun.

Eski konu imiş. Umarım şimdi çok daha güzel bir hayatın vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…