Yaşayan en seksi erkek: David Beckham

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.715
http://www.radikal.com.tr/hayat/yasayan-en-seksi-erkek-david-beckham-1475059
  • fft86_mf6491833.Jpeg

Yaşayan en seksi erkek: David Beckham
fft107_mf6491647.Jpeg


RADİKAL - İngiliz model, eski futbolcu David Beckham People Dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçildi. Derginin her sene yaptığı seçkide 2015 yılının 'seksi erkek' sıralamasında zirveye 40 yaşındaki İngiliz yıldız oturdu. Eski 'Spice Girl', son yılların moda tasarımcısı ve iş kadını Victoria Beckham ile evli olan David Beckham'dan bir önceki 'yaşayan en seksi erkek' unvanı oyuncu Chris Hemsworth'a verilmişti. Victoria-David Beckham çiftinin dört çocuğu (Brooklyn, Romeo, Cruz ve Harper) var.
Havadisi salı gecesi ABD'li televizyoncu Jimmy Kimmel, programı 'Jimmy Kimmel Live!'da verdi. People dergisinin kapağını kaldırarak haberi veren Kimmel, seksi yıldıza sorularını da yöneltti. Beckham, bu 'onuru' kariyerinin en iyi anı olarak tanımlayarak bunun mümkün olmasını sağlayan birkaç insana esprili bir şekilde teşekkürlerini gönderdi: "Beni dünyaya getiren aileme teşekkür etmem gerekiyor. Ayrıca kuaförüme, stilistime, photoshop'a..."
201511181508_DAVIDiccc.jpg

KENDİMİ SEKSİ HİSSETMİYORUM
Beckham, People'a verdiği söyleşide ise kendisini hiçbir zaman çekici, seksi hissetmediğini söyledi: "Güzel kıyafetler ve takımlar giyip iyi görünmeyi ve kendimi iyi hissetmeyi severim ama kendimi hiç o şekilde, seksi biri olarak falan düşünmem." (Huffington Post)
 
Hadi ordan......


Gerard Butler'ın ustune seksi ve yakisikli adam tanimam.

David anca kas yigini.
 
Ne yorumlar okuyorum :KK57: Arkadaşlar, şu adama 'seksi değil' demek???

Taş olursunuz valla.
 
X