Aynı beni anlattın seni çok iyi anlıyorum şimdi herkes sana ne derse desin haklı bulucaksın anlam yüklüceksin kendine sözler verceksin sabah olunca aynı rutine geri dönüceksin kendimden biliyorum. Senin erkek arkadaşın varmış mesela ben bu buhranlı dönemde uzun ilişkimi bitirdim her zaman kötünün kötüsü vardır unutma. Fakat ben senin gibi intiharı düşünmedim sakın aklından bile geçirme bunu. Herşey sende bitiyor yeri geliyor ailen sevdiğin bile senden vazgeçiyor herşeyin odak noktası sensin arkadaşlarını falan boşver unut gereksizdir çünkü yalnızlığınla güçlü ol. Sevgilinin sevgisinden şüphe etme fakat onu düşün sen olsaydın böyle aciz birini bekler miydin ? Güçlü mutlu bir yaşam sürmek için aniden başlama yavaş yavaş başla sen hayatını yeniden şekillendireceksin küçük adımlar büyük adımları getirecek ve en sonunda koşmaya başlıcaksın sadece sakin ama sağlam adım atMerhaba bayanlar.
21 yasindayim. 17 yasinda yaptigim bi hata yuzunden dogrulamadim yerden :/ Lise son sinifta okulu biraktim. Baya bir ara verdim. Simdi acikogretime yazildim ama hic calismiyorum bile. Daha dogrusu hicbisey yapmiyorum evde aksama kadar yatiyor internette takiliyorum. Yasama hevesim yok yillardir yok aslinda. O zaman ergenligi atlatinca gecer diyorum ama yillar gectikce daha kotu oluyorum. Bunu maddi,manevi problemlere ve ailevi sorunlara bagliyorum kendimce. Gunde 2 tane antideprasan iciyorum ileri Obsesif Kompulsif Bozuklugum yuzunden. Onlar hic uykudan kaldirmiyor beni. Bide kiloda yapiyo iyiceLisede okulu biraktigim icin birde surekli tasindigimiz icin cevremde de kimse kalmadi.Uc tane gorustugum arkadasim vardi. Biri erkekti ve sonra bana karsi sapikca dusundugunu ogrendim yollari ayirdim. Bi kiz arkadasim sevgili edindi ve ondan sonra aramaz sormaz oldu. Digeri ise universiteye basladi beni unuttu Birde onlari kendime yakin buldugum icin surekli dert anlatiyordum. Maddi,manevi ve psikolojik problemlerimi. Ölmek istedigimi,hicbirseyin zevk vermedigini falan. Onlarda toparla kendini sıkıldık artik falan diyolardi belkise ondan kactilar Erkek arkadasimda diyo topla kendini artik gencecik kizsin oturup ölùmumu bekleyeceksin diyo. Onunda sıkılip gitmesinden korkuyorum aslinda Ve inanclarim yuzunden intihar etmiyorum. İnanmasam bi dk durmazdim bu dunyada bana.anlamsiz geliyo. Boylede bi omur gecmez napicam ben ?
Oh valla..hayat kaygisi yok ekmek elden su golden..aksama kadar yatis..caba yok emek yok.brn olmek istiyorum..vay be ne rahat bi hayat..Merhaba bayanlar.
21 yasindayim. 17 yasinda yaptigim bi hata yuzunden dogrulamadim yerden :/ Lise son sinifta okulu biraktim. Baya bir ara verdim. Simdi acikogretime yazildim ama hic calismiyorum bile. Daha dogrusu hicbisey yapmiyorum evde aksama kadar yatiyor internette takiliyorum. Yasama hevesim yok yillardir yok aslinda. O zaman ergenligi atlatinca gecer diyorum ama yillar gectikce daha kotu oluyorum. Bunu maddi,manevi problemlere ve ailevi sorunlara bagliyorum kendimce. Gunde 2 tane antideprasan iciyorum ileri Obsesif Kompulsif Bozuklugum yuzunden. Onlar hic uykudan kaldirmiyor beni. Bide kiloda yapiyo iyiceLisede okulu biraktigim icin birde surekli tasindigimiz icin cevremde de kimse kalmadi.Uc tane gorustugum arkadasim vardi. Biri erkekti ve sonra bana karsi sapikca dusundugunu ogrendim yollari ayirdim. Bi kiz arkadasim sevgili edindi ve ondan sonra aramaz sormaz oldu. Digeri ise universiteye basladi beni unuttu Birde onlari kendime yakin buldugum icin surekli dert anlatiyordum. Maddi,manevi ve psikolojik problemlerimi. Ölmek istedigimi,hicbirseyin zevk vermedigini falan. Onlarda toparla kendini sıkıldık artik falan diyolardi belkise ondan kactilar Erkek arkadasimda diyo topla kendini artik gencecik kizsin oturup ölùmumu bekleyeceksin diyo. Onunda sıkılip gitmesinden korkuyorum aslinda Ve inanclarim yuzunden intihar etmiyorum. İnanmasam bi dk durmazdim bu dunyada bana.anlamsiz geliyo. Boylede bi omur gecmez napicam ben ?
Arkadaşımızın diğer konusunuda oku... Aile ortamında ciddi bir sorun var...Oh valla..hayat kaygisi yok ekmek elden su golden..aksama kadar yatis..caba yok emek yok.brn olmek istiyorum..vay be ne rahat bi hayat..
Meslegimi.hangi zoruklarla elime aldim..ne cabalalarlaarla okudum.cevremde genc yasta annesini kaybedip pes etmeyip okuyup ogretmen olan arkadaslarim var.daha neler neler gordum..olmek icin bi suru sebebim vardi.savastim.sizinkisi rahatliktan can sikintisindan..hayat ne kadar kolay..zahmet edinde bari kalkin iki dees calisip su okulu bitirin..yazik yahu kendinize yazik.erkek arkadasinizin yerinde olsam bi dakka durmazdim.amacsiz hedefsiz gayesiz kaykisiz..hicbisey yapmayip olmek isteyen bos bi insanla..lutfen silkelenin kenfinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?