Yaşayan var mı ?

cerkessnurr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
248
59
13
Herkese iyi akşamlar. Ben bu ay Ovulasyon ile takip ettim ve gunleri değerlendirdim. Sorum şu takvime göre adet günüm bugündü. Hep 28. Gün olurum ve belirtilerim de olurdu. Hiç belirtim yok meraktan gittim kan verdim 1.20 çıktı. Bat günü negatif olup sonradan pozitif olur mu ? Gecikme beklemeli miydim ?

Ovulasyon testi ile mi takip sağladın? Pik ne zaman oldu?

Şu an aslında daha yüksek olması gerekiyor sanırım ama yine de siz bi iki gün sonra tekrardan test verirseniz kesinleşmiş olur
Bende varsa 100 lerde falan çıkar diye heves ile vermiştim. Yaşayan var mı bilemedim. Çok agladigim için eşim diğer pazartesiye kadar gitmem olmasan bile dedi. Teşekkür ederim yorum için çok canim sıkıldı da sormak istedim umudumu yitirmek istemiyorum

Canım benim ya neden ağlıyorsun Allah inşallah gönlüne göre versin yorum yapıyoruz ama sadece tahmin tabiki de inşallah vardır.

Canım benim ya neden ağlıyorsun Allah inşallah gönlüne göre versin yorum yapıyoruz ama sadece tahmin tabiki de inşallah vardır.
Çok umutluydum pozitif çıkacak diye 1.20 yi görünce tutamiyorum kendimi 7 ay oldu bilemiyorum yarım hissediyorum eksik hissediyorum karmaşık duygular içindeyim. Amin hepimizin gönlüne göre versin bakalım nasip artık bu hafta bekleyeceğim belki olurum regl

Yavrum bende 2 sene bekledim. Biraz stres olmamaya çalış bu kadar bebek odaklı olmamaya çalış o zaman daha rahat oluyor inan bu ay o ay mı diye beklediğim hiçbir ay olmadı.

Önünde < işareti var mıydı 1.20 nin?

1.20 den küçüktür demek. Laboratuvar 1.20 ve sonrasını değer olarak gösteriyor ama öncesini göstermiyor. Yani o değer aslında 0 da olabilir, 0.5 de bilmiyoruz. Bilinen 1.20 den küçük bir negatif değeri olduğu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…