YASAYAN VARSA YAZABİLİR Mİ ???

Zeynep444444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
32
6
1
28
Merhaba kızlar , ben 3 4 Aydir adetim düzenli geliyor ama kanamada az kanla karışık kahverengi ile yoğun olmasada 4 5 gün sürüyor
3 4 Aydir bebek deniyoruz fakat olmuyor hep hüsran
Buna benzer kanama görüp adet döneminde hamile kalan var mı ?

Benim de öyle 4 5 gün kanamam bitiyo kahverengi 5 6 gün oluyo ama daha önce hamile kaldım

Adet kanaması değişkenlik gösterebilir önemli olan fazla uzun veya çok kısa sürmemesi..

Gebelik için yumurtlama ovulasyon testlerini denediniz mi?

Gülüm bende anlamadım böyle değildi son 4 Aydir böyle özele gideyim ama bayram da açık olur mu bilmem
Hamile kaldım dedim ya hamileykende kanamam oluyodu bence alakalı bişey ama hala sebep bulamadım erken doğum falan yaptım bişey yok diyo doktorlar

Ya bozuluyor çok birde 8 aylık evliyim eşim çocuk istiyor olmuyor bende anlamıyorum adetten snraki günlerde hep birliktelik oluyor ama çocuk tutmuyor.
Yumurtlama günününle alakalıdır belki o ya bende hep zamanında yumurtlama oluyor ovulasyon testi yapmayı dene bi de

Adet bitiminden bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişkiyle deneyin canım belki öyle tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…