- 13 Şubat 2022
- 32
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Zeynep444444
-
Benim de öyle 4 5 gün kanamam bitiyo kahverengi 5 6 gün oluyo ama daha önce hamile kaldımMerhaba kızlar , ben 3 4 Aydir adetim düzenli geliyor ama kanamada az kanla karışık kahverengi ile yoğun olmasada 4 5 gün sürüyor
3 4 Aydir bebek deniyoruz fakat olmuyor hep hüsran
Buna benzer kanama görüp adet döneminde hamile kalan var mı ?
Ovulasyon testi denemedim hiçAdet kanaması değişkenlik gösterebilir önemli olan fazla uzun veya çok kısa sürmemesi..
Gebelik için yumurtlama ovulasyon testlerini denediniz mi?
Hmm 8 aylık evliyim ama işte benim adet günü kanla kahverengi berbaer geliyor 4 5 gün sürüyor bitiyorBenim de öyle 4 5 gün kanamam bitiyo kahverengi 5 6 gün oluyo ama daha önce hamile kaldım
Bi görün istersen doktora benim bi kistim var ondan olabilir dedi bi kaç doktor ama boyu küçük olduğu için alamıyorlarHmm 8 aylık evliyim ama işte benim adet günü kanla kahverengi berbaer geliyor 4 5 gün sürüyor bitiyor
Gülüm bende anlamadım böyle değildi son 4 Aydir böyle özele gideyim ama bayram da açık olur mu bilmemBi görün istersen doktora benim bi kistim var ondan olabilir dedi bi kaç doktor ama boyu küçük olduğu için alamıyorlar
O zaman onu mutlaka deneyin 3 ay boyunca deneyin olmazsa bir doktora görünün bir tedavi filan uygular.. İnshaAllah en yakın zamanda hamile kalırsınızOvulasyon testi denemedim hiç
İnşallah gülüm inşallahO zaman onu mutlaka deneyin 3 ay boyunca deneyin olmazsa bir doktora görünün bir tedavi filan uygular.. İnshaAllah en yakın zamanda hamile kalırsınız
Hamile kaldım dedim ya hamileykende kanamam oluyodu bence alakalı bişey ama hala sebep bulamadım erken doğum falan yaptım bişey yok diyo doktorlarGülüm bende anlamadım böyle değildi son 4 Aydir böyle özele gideyim ama bayram da açık olur mu bilmem
Bende anlamadim ya doktorlar çoğu birşey bilmiyor test bile yaptım erken gebelik ama negatifti zaten . AHamile kaldım dedim ya hamileykende kanamam oluyodu bence alakalı bişey ama hala sebep bulamadım erken doğum falan yaptım bişey yok diyo doktorlar
Ya bi de ciddi anlamda psikolojisi bozulmuyo mu insanın yani 10 gün boyunca ped takıyoz resmenBende anlamadim ya doktorlar çoğu birşey bilmiyor test bile yaptım erken gebelik ama negatifti zaten . A
Ya bozuluyor çok birde 8 aylık evliyim eşim çocuk istiyor olmuyor bende anlamıyorum adetten snraki günlerde hep birliktelik oluyor ama çocuk tutmuyor.Ya bi de ciddi anlamda psikolojisi bozulmuyo mu insanın yani 10 gün boyunca ped takıyoz resmen
Yumurtlama günününle alakalıdır belki o ya bende hep zamanında yumurtlama oluyor ovulasyon testi yapmayı dene bi deYa bozuluyor çok birde 8 aylık evliyim eşim çocuk istiyor olmuyor bende anlamıyorum adetten snraki günlerde hep birliktelik oluyor ama çocuk tutmuyor.
Öyle yapayım bı bakayım ama işte ne blm moralim bozuluyor 4 AydirYumurtlama günününle alakalıdır belki o ya bende hep zamanında yumurtlama oluyor ovulasyon testi yapmayı dene bi de
Olur inşallahÖyle yapayım bı bakayım ama işte ne blm moralim bozuluyor 4 Aydir
Ya eşim bide asker sürekli yan yana değiliz en fazla 9 -10 gün yanyanayizAdet bitiminden bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişkiyle deneyin canım belki öyle tutar
O zaman kesin ovülasyon testiyle dene canım inşallah güzel haberler alırsınYa eşim bide asker sürekli yan yana değiliz en fazla 9 -10 gün yanyanayiz
İnşallah canımO zaman kesin ovülasyon testiyle dene canım inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?