Yasayanlar anlatsin

ben eşimi çok ansızın buldum
doğunun en ücra yerinde görev yaparken ayda bir geldiği kurumda karşılaştım.
evet 6 yılın sonunda sorunlar yaşıyoruz ama yine olsa yine aynı kişiyle evlenirdim bence
kendini ve kaderini biraz rahat bırak. bu arada bugün de evlilik yıldönümümdü. sana yazınca hatırladım bak

Çok teşekkür ederim ince düşünceniz ve güzel dilekleriniz için. Lütfen kendinizi suçlamayın hiçbi şey için. Elinizden geleni yapıyorsunuz ve kendinizce bi çaba vererek yaşamaya çalışıyorsunuz. Bu zaten başlı başına çok değerli. Şuan işler yolunda gitmeyebilir ama emin olun hep böyle kalmayacak. İnsan hep böyle mi gidecek diye düşünüp umutsuzluğa ve korkuya kapılabiliyor. Bunlar çok normal. Ama inanın mutlaka bir kırılma noktası oluyor ve insanın içinde bir ışık beliriyor. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz o yüzden hayattaki yerinizi sorgulamayın. Sizin yeriniz de gayet değerli, kimsenin hayatı bir diğerine üstün değil. Daha umutlu uyanacağınız çok güzel günler dilerim

Evet canim ben de cabalamaktan vazgecmedim ama o kadar cok olmadi ki artik istek kalmadi belkinde olmamasi gerekiyordur.Evet inancli olmaya calisan biriyim ve icimden artik dua etmek gelmiyor bu elimde degil icten gelen bir duygu diyorum ki isi gucu gectim keske manen bu durume dusmeseydim.

Tesekkurler yorumun icin umut ettiklerini yasaman dilegiyle Allah yardimcin olsun.

Cok haklisin canim.

Aynı yaşta ve durumdayız.
Bazen inanılmaz karamsar,durgun oluyorum nasıl düzelecek benim hayatım diye sorguluyorum. Artık akışına bıraktım kimsenin hayatı aynı doğrultuda gitmiyor elbet bizi de bekleyen güzellikler olacağını düşünüyorum,umudunu kaybetme.

Sevdiğim bir film repliği var çok inandığım

Hep gelecek birgün diye beklediğin o güzel yıllar..belki çoktan geçmiştir..

Iyi günler beklerken bugünü kaçırma.. nefes alıyorsan zaten iyi günündesin..

Evlenince ya da işe girip hayat degismez zaten her an değişiyor..

Şu an sahip olduklarına odaklan hayat iyi günler göstermeye devam etsin inşallah de.. ben artık öyle yapıyorum..

İyi insanlar yanliz insanlardir derler hep.
Sen neden üzülüyorsun.? Eger istedigin sey olmuyorsa,daha iyisi olacagi icindir. Bunu unutma.hep mutlu ol

Ben de bu tarz olaylari merak ediyordum galiba icini rahat tutup iyi dusununce yanlislar bile hayra cikiyor.
Bunlari okumak iyi geldi.
Ben de kendime kiziyordum bunu neden denedim buraya neden gittim vb.dusunuyordum.
Kizinizla ve oglunuzla huzurlu saglikli yillar gecirirsiniz insallah.

Evet canim hatirladim anlattiklarini o gun de iyi gelmisti farkli gorusler hayatlar duyayim diyerekten konu actim icime sinsin diyerek.

Senin gibi insanlara cok seviniyorum iyi seyler yasayinca aslinda mutluluk da bulasici bir kisi olunca baskasina da yansiyor.

Mutlulugun her daim devam etmesi dilegiyle canim.Yorumun icin tesekkurler.
Allah huzurunuzu daim ettirsin ve korusun.

Ne kadar hata yapmış olursam olayım kızmıyorum kendime . Yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti . Geçmiş adı üstünde acısıyla tatlısıyla geride kaldı . Önüme bakıyorum . Ideallerim var .

Aslinda rahat birakicam da ruh halim iyi degil ondan sabir da yoruluyor.
Demek ki kaderinizde varmis.
Nice mutlu saglikli yildonumleri dilerim yildonumunuz kutlu olsun. =))

Ayni durumda olan biri olarak beni anlamissindir.
Umarim umut ettiginden fazla guzellikler olur canim.
Umutsuzluk kotu.

Son düzenleme:

Degisik bir bakis acisi ama insan elinde olmadan istiyor emek de verince bekleniyor.
Tesekkurler =))

İyi insanlar yanliz insanlardir derler hep.
Sen neden üzülüyorsun.? Eger istedigin sey olmuyorsa,daha iyisi olacagi icindir. Bunu unutma.hep mutlu ol

Cok saol canim iyi oldugumdan degil de normal bir insan olmaya calisiyorum niyetimi kotu tutmuyorum ama bu devirde zor ya da karsima niyetime karsilik verecekler cikmadi.
Sen de ummadigin kadar musmutlu ol.

Cok saol canim iyi oldugumdan degil de normal bir insan olmaya calisiyorum niyetimi kotu tutmuyorum ama bu devirde zor ya da karsima niyetime karsilik verecekler cikmadi.
Sen de ummadigin kadar musmutlu ol.
Mutlulugu hakeden herkes mutlu olsun :) özellikle hemcinslerimiz birbirini sevmeyi ögrensin :))

Elinizde olmayan şeyler için dertlenmeyin bence.
Her insanın hayatında anı yaşarken verdiği bazı küçük görünen kararlar geleceğinde büyük fark yaratıyor aslında.

Mesela zamanında yıllık izinde tatile gidecek param yoktu. Evde sıkıntıdan ergen kardeşimle iddiaya tutuştuk. Metin2 diye bir oyunda onun levelini atlayacaktım. O oyun sayesinde eşimle tanıştım:)
Eşim hayata bakış açımı değiştirdi.
Kontrol manyağı ben daha özgür bir ruh oldum.

Bir dönem bir hastalık geçirdim.
Doktor kör olacağımı söyledi.
O an etrafıma baktım. Bir daha hiç bir rengi görecemeyeceğimi dünyanın karanlığa bürüneceğini düşündüm. Sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım.
Saçma salak şeylere çok takılmamak gerektiğini, geçmişi geçmişte bırakmayı öğrendim.
Çünkü hayat pişman olmak için fazla kısa...

Geçmişi boşverin. Geleceğe bakın.
Hayaller kurun ama kendinizi harap etmeyin.
Bazen bazı şeylerin bizim hayrımız için gerçekleşmediğini kabul edin ve üzülmeyin.
Ben hayatımda gerçekleşmesini istediğim şeylerin olmamasının hayatımda başka güzelliklere yol açtığını gördüm. Umarım sizin içinde böyle olur.

Biri de çıkıp desin ki "ben hatasızım ben hiç yanlış yapmadım.."

Diyemez çünkü öyle bir kimse yok. Hangimiz hatasızız? Dünyada yaşanan her şey insan için değil mi? Hata yapmak da bizim için, kazık yemek de, düşmek de, kalkmak da..

Arkadaş kazığına gelince onu da yemeyen yoktur sanıyorum. İllaki oluyor. 2 insanın olduğu yerde her şey olur.

Kendinize yeni sayfa açın, boş verin geçmişi. Insanlar ne hatalar yapıyor da kendilerini affediyor bi bilseniz.

hikayenizi okudum gerçekten çok ilginç ve masalsı.mutluluklar dilerim

Ne guzel yazmissiniz cok guzel tespitler evet.
Ama sanki yaptiklarim hep onume cikiyor yoksa ben de takmazdim.
Birde oyle birini etkileyecek kotu hatalar yapmadim aksine dikkat ettim.
Boyle hikayelere ozeniyorum ben de yasasam keske zaten biraz tutunurum ama olmayinca olmuyor.
Mutlulugunuzun daim olmasi yazdiklariniz kadar guzellikler yasamaniz ve saglikla gecen bir omur dilerim.

Cok dogru soyluyorsunuz benim ki ayagima dolaniyor anlamadim orasini ondan takildim galiba Tesekkurler =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…