- 9 Ocak 2012
- 15.562
- 30.179
- 798
- Konu Sahibi ilginc Kiz
-
Sizin yorumlarinizi severim akla ve kalbe hitap ediyorlar.
Ben de yardim etmeyi seven bir insanim.Ama insan kendi ruhunu beslemeyince yardim da edemiyor.Kendime yardimim yok cunku.
Akis dediniz ya ona ben de hep inandim ama bu surecte bana iyi seyler getirmedi.
Ortaokul ve lise zamani ben de agir depresyon yasadim.
Universite bitti tekrar yasiyorum ve ard arda erkek olarak da degil kotu niyetli kiz arkadaslara rastladim.
Ben onlara ve iyi niyetli yaklasirken onlar bana fesatlanmis ve sevmemisler ve su an iyi konumdalar bu beni hayattaki yerim acisindan cok uzdu.
Erkek arkadas olarak da sevecegim bana iyi gelen birini bulamadim ve kriterlerim cok dusuk ondan sasiriyor herkes.
Az istekle bu durumda olmak beni daha cok acitiyor galiba.
Yorumunuz icin tesekkurler.Sizin ictenliginize inaniyorum.Iyi olmaniz mutlu olmaniz ve artmasi dilegiyle.
Hayatında her şey ters gidiyorsa sabret kaderinin değişeceği yer tam da orasıdır. Böyle oluyo çoğu zaman.. kendimde arkadaşlarımda gördüm bunu. Bir süre işsiz kaldık, neye elimizi atsak kurudu ama sabredip bekleyip mücadele edince mutlaka değişiyor hayat. Çünkü hiç bsy sonsuz değil bu hayatta mutsuzluk da ve malesef mutluluk da sonsuz değil. Geçen yıllarda senin de mutlu olduğun günler olmuştur mutlaka. Şimdi sınandığın denendiğinin yerdesin. Sabret meyvelerini alırsın mutlaka ama pasif bir sabır gösterme. Mücadele etmeye devam et aynı zamanda. Bsylerin değişmesi için çabala uğraş. İnançlı birisin duanın gücünü bilirsin dua et maneviyatını da güçlendir ki çabalamak için kuvvetin olsun.
26 yasindayim kac kere yere cakildim en dibi gordum artik sayisini ben bile unuttum.bitecek mi tabiki hayir.hayatin dogasi bu aci da cekeceksin guzel seyleri de goreceksin.her seferinde ayaga kalktim ve kimseden bi destek gormeden.bazen pes edip biraksam mi diyorum e birakinca da daha kotu oluyor.o yuzden sil bastan basla tekrardan
Aynı yaşta ve durumdayız.O kadar iyi geldi ki yazdiklarin anlatamam.
Gercekten neler atlatmissin.
Iyi olmana sevindim bunlari duymak iyi geliyor.
Benim yasim 26 donum noktasi olucak birseyler yasamadim.
Yasamayi gulmeyi seven gulduren biriyimdir ama yasadiklarimdan icime kapandim.
Benimle paylastigin icin coook tesekkurler daha iyi olman ve mutlu olman dilegiyle.
Eski sevgililerim olmasaydi (2 tane) simdiki esimle tanisamazdim.
Universite icin bir yil daha bekleseydim hem en takin arkadasimla dolayli yoldan esimle tanisamazdim.
Siradan bir kan tahlilini yaptirmemis olsaydim infertelite ile ugrasmam gerektigini bilmez zaten kritik olan dogurganlik surecimi kacirmis olurdum.
Istanbuldaki o gereksiz dr a gitmemis olsaydim Ankaradaki dr gibi dr olan tup bebek dr umu taniyamazdim.
Kizimdan sonra ammmaaannn zaten olmuyor diye korunmayi birakmamis olsaydim supriz yumurta oglum olmazdi.
Kpssye 1 kere girip vazgecseydim suanda devlet memuru olmazdim.
Kurumumda bazi sikintilar yasanmamis olsaydi bebeklerimi bakici buyutuyir ben aksamdan aksama severdim.
Vs vs vs daha da cogaltabilirim. Bazen yanlis olaylar yanlis insanlar seni dogruya yonlendiren yol levhalaridir. Cok plan yapma tutmaz cunku...
Can'ım,ben de anlatmıştım sana hatırlarsan...
İşyerinde tacize uğradım,psikolojik baskıya maruz kaldım diye sınava girdim ,uzun uğraşlar sonucu kazandım.Bunları yaşamasaydım hırsım olmayacaktı bu birincisi.
İnatla,evliliğimden sonra çocuk istedim 4 yıl olmadı olmadı,her seferinde sınavı da kazanamadım.Ama sonunda anladım ki Allah benim daha iyiye ulaşmam için çocuk nasip etmemişti.Çünkü biri olsa biri olmayacaktı.Ne zamanki sınavımı kazandım meslegi garantiledim daha sonucu almadan da hamile kalmışım.
Eş bakımından da aile yönünden ana baba yönünden be kadar eksiksem,Rabbim bana bir o kadar vicdanlı,sevgisini,ilgisini üzerimden çekmeyen Allah korkusu olan bir eş nasip etti şükür.
Kısacası birşey olmuyorsa daha iyisi olacagı içindir,ama sen umudunu yitirmemelisin.Allaha hayırlısı için dua et o herşeyi öyle sıralı bir şekilde karşına çıkarıyor ki şaşırıyorsun.
ben eşimi çok ansızın buldum
doğunun en ücra yerinde görev yaparken ayda bir geldiği kurumda karşılaştım.
evet 6 yılın sonunda sorunlar yaşıyoruz ama yine olsa yine aynı kişiyle evlenirdim bence
kendini ve kaderini biraz rahat bırak. bu arada bugün de evlilik yıldönümümdü. sana yazınca hatırladım bak
Aynı yaşta ve durumdayız.
Bazen inanılmaz karamsar,durgun oluyorum nasıl düzelecek benim hayatım diye sorguluyorum. Artık akışına bıraktım kimsenin hayatı aynı doğrultuda gitmiyor elbet bizi de bekleyen güzellikler olacağını düşünüyorum,umudunu kaybetme.
Sevdiğim bir film repliği var çok inandığım
Hep gelecek birgün diye beklediğin o güzel yıllar..belki çoktan geçmiştir..
Iyi günler beklerken bugünü kaçırma.. nefes alıyorsan zaten iyi günündesin..
Evlenince ya da işe girip hayat degismez zaten her an değişiyor..
Şu an sahip olduklarına odaklan hayat iyi günler göstermeye devam etsin inşallah de.. ben artık öyle yapıyorum..
İyi insanlar yanliz insanlardir derler hep.
Sen neden üzülüyorsun.? Eger istedigin sey olmuyorsa,daha iyisi olacagi icindir. Bunu unutma.hep mutlu ol
Mutlulugu hakeden herkes mutlu olsun :) özellikle hemcinslerimiz birbirini sevmeyi ögrensin :))Cok saol canim iyi oldugumdan degil de normal bir insan olmaya calisiyorum niyetimi kotu tutmuyorum ama bu devirde zor ya da karsima niyetime karsilik verecekler cikmadi.
Sen de ummadigin kadar musmutlu ol.
hikayenizi okudum gerçekten çok ilginç ve masalsı.mutluluklar dilerimHayat beklentinizin olmadığı anda yeni şeyler sunuyor..
Arayış içerisinde sorgulama içerisinde olduğumuz anda kesinlikle bir çıkmaza giriyoruz.Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama ters etki yapıyor.
Benim hayatim inanılmaz ilginç doğrultuda ilerledi.
2011 yılına kadar hayatımda inanılmaz kötü şeyler oldu.
6 yaşında verem oldum
14 yaşında tacize uğradım.
19 yaşında mide kanaması geçirdim.
20 Yaşında hayatımın ikinci aşaması başladı.
Bir Agustos ayında bilgisayar başında beklerken hacklendim ve hacklendigim kişi ile tanıştım.Asik oldum ve hızlı bir karar verip Tokattan İzmir'e geldim..Ve bu normal şartlarda imkansız olan bir şey...
Bu cesareti asla kendimde su an bulamıyorum.
( Fazla cesur olmuşum)
Hatta konusu burada : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanal-asktan-oteye-giden-hikayem.753221/page-5?amp=1
Sonra evlendim..
Ve ogrendigim tek şey şu oldu üzerinde fazla düşünme anı yakala ve yasa.
Hata yapmaktan korkma.
En sonunda özüne ulasirsin.
Elinizde olmayan şeyler için dertlenmeyin bence.
Her insanın hayatında anı yaşarken verdiği bazı küçük görünen kararlar geleceğinde büyük fark yaratıyor aslında.
Mesela zamanında yıllık izinde tatile gidecek param yoktu. Evde sıkıntıdan ergen kardeşimle iddiaya tutuştuk. Metin2 diye bir oyunda onun levelini atlayacaktım. O oyun sayesinde eşimle tanıştım:)
Eşim hayata bakış açımı değiştirdi.
Kontrol manyağı ben daha özgür bir ruh oldum.
Bir dönem bir hastalık geçirdim.
Doktor kör olacağımı söyledi.
O an etrafıma baktım. Bir daha hiç bir rengi görecemeyeceğimi dünyanın karanlığa bürüneceğini düşündüm. Sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım.
Saçma salak şeylere çok takılmamak gerektiğini, geçmişi geçmişte bırakmayı öğrendim.
Çünkü hayat pişman olmak için fazla kısa...
Geçmişi boşverin. Geleceğe bakın.
Hayaller kurun ama kendinizi harap etmeyin.
Bazen bazı şeylerin bizim hayrımız için gerçekleşmediğini kabul edin ve üzülmeyin.
Ben hayatımda gerçekleşmesini istediğim şeylerin olmamasının hayatımda başka güzelliklere yol açtığını gördüm. Umarım sizin içinde böyle olur.
Biri de çıkıp desin ki "ben hatasızım ben hiç yanlış yapmadım.."
Diyemez çünkü öyle bir kimse yok. Hangimiz hatasızız? Dünyada yaşanan her şey insan için değil mi? Hata yapmak da bizim için, kazık yemek de, düşmek de, kalkmak da..
Arkadaş kazığına gelince onu da yemeyen yoktur sanıyorum. İllaki oluyor. 2 insanın olduğu yerde her şey olur.
Kendinize yeni sayfa açın, boş verin geçmişi. Insanlar ne hatalar yapıyor da kendilerini affediyor bi bilseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?