Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler seni kıskanıyor da ondancanım ne yiyecek içimi .... zaman geçsin biraz fikir alayım diye konu açtım ..
29 yaşındayım .. gayet fit hoş bir fiziğim var ..çevremde hep beğenilen imrenilen biriyim çok şükür ....iki tane yabancı dil konuşuyorum .. yurt içi dışı sürekli geziyorum eğleniyorm hayattan keyif alıyorm ...
yani ne yiyecek içimi ?sadece abla lafını samimi bulmyorum okadar ....sen benim konumla niye bu kadar ilgilendin anlamadım ...benden sana kavga çıkmaz hadi by ...
kesinlikle o çünkü aralara çılgınlar gibi noktalar koyuyorhadi itiraf edin siz avrupa aşığı çiğdem86 mıydı ne o sunuz dimi
aynen canım oda çoook güzel kültürlükesinlikle o çünkü aralara çılgınlar gibi noktalar koyuyor
ve yurtdışı falan takmış
bende aynı seyi düşündüm themiss ya![]()
ne diyorsun sen yaaa bela mısın ... neyi itiraf edicem ..ismim cismim herşeyim belli ...bu sitede aktif bir üyeyim vakit buldukça yazıyorum .. avrupa aşığı falanda değilim .. medeniye aşığıyım belkide ...üff sıktın şikayet ettim seni ..hadi itiraf edin siz avrupa aşığı çiğdem86 mıydı ne o sunuz dimi
Ozel bir universite, yabanci hocalar da amerikaliydi.bizde hocalarımıza mr yada sir yada monsieur diye hitap ederdik ... adıyla hitap ettiğimi bilmem .. hangi üniveriste orası ilginçmiş ...
toplumumuzun hediyesi olarak görmüyorum açıkcası ..
ben eskiden beri demezdim .çok küçükken derdim bir tek ...Ben küçüklükten tanıdıklarıma diyorum abi abla ama kendim yetişkin çağa geldiğimden sonra tanıştıklarıma demiyorum. Eski tanıdıkların isimlerinin yanına yapışmış gibi söylemeyince kendi kulağıma da tuhaf geliyor.
hoca ismimle hitap edin derse edersin . ama daha çok okul ortamı değilde ingilizce kurslarında falan söyleniyor . ben kısa süreli almanca kursuna gitmiştim alman öğretmen ismimle çağırın diyordu ..Ozel bir universite, yabanci hocalar da amerikaliydi. Bunda kotu bir sey yok ki, isimle hitap edilmesini isteyen sizsiniz, size ilginc gelmesi de ilgincsayginin mr mrs'de olmadigini dusunuyorum. Neyse herkesin fikri kendine, fikir sormustunuz ben de beyan ettim.
Sence saçma olan kuzine mantıklı gelebilir.hanım değil tabi ismimi söyleyebilir ..
2 yaş büyük bir fark değil ... bence saçma
kesinlikle saygıyla ilgisi yok ... saygı amca teyzeyle ablayla olmaz .Bende hiç sevmem bu hitapları.
Abla, abi, yenge, enişte, elti, kayın...
Çok zorlama ve saygıyla alakası yok bunların.
onada mantıklı gelmesi saçma zaten .. alışkanlıktandır ..Sence saçma olan kuzine mantıklı gelebilir.
30 yaşa teyze. biraz abartı olmuş sankiYaş neredeyse 30 olmuş bırakın ablayı yakında teyze diyecekler, kabullenin.
ne diyorsun sen bee ...ne evde kalması sen kimsin ?aynen canım oda çoook güzel kültürlü
olduğunu iddia eden evde kaldığından komplekse girmiş
avrupa takıntısı olan bir üyeydi
Tabi biz basta hocam diyorduk, gerek yok dedi kendileri. Ama universiteydi sonucta kendim okudum 4 yilhoca ismimle hitap edin derse edersin . ama daha çok okul ortamı değilde ingilizce kurslarında falan söyleniyor . ben kısa süreli almanca kursuna gitmiştim alman öğretmen ismimle çağırın diyordu ..
üniveriste ortamında sanmıyorum ilginç geldi ....
biz sir diye hitap ederdik fransızlarada monsieur ... ben çok severim bu hitapları zaten aklıma takılmış yabancılarla konuşurkende hep bu şekilde hitap ediyorum ...
ben senin gibi liseyi bitirip kocaya varmadım ...aynen canım oda çoook güzel kültürlü
olduğunu iddia eden evde kaldığından komplekse girmiş
avrupa takıntısı olan bir üyeydi
o onun terchi bana ismimle hitap edebiliyrosnuz demiş demek ki ..Tabi biz basta hocam diyorduk, gerek yok dedi kendileri. Ama universiteydi sonucta kendim okudum 4 yilisim veremem herkes okuyor bu siteyi o yuzden desifre olmak istemiyorum canim